X Factor

Simon Kvamm sendte dem ud af 'X Factor' - nu har de skabt deres egen succes

(Mis)understood vil gennem musikken nå ud til andre unge med deres positive energi.

De første deltagere fra årets ’X Factor’ har allerede opnået drømmen.

Drengegruppen (Mis)understood, der består af Felix Marcus Schlichting på 17 år, Fidel Nweke på 16 år og Vitus Prüser Bregendahl på 17 år, har skrevet under på en pladekontrakt med Universal Music.

- Det er virkelig spændende, fortæller Fidel Nweke.

Men det stopper ikke her. De har nemlig også udgivet deres første single, som kan findes på streamingtjenesterne allerede nu.

Den hedder ’For evigt ung’. For dem handler sangen om at tage en dag ad gangen og ikke stresse over hverdagen.

- Hvis man ser på livet med sjove briller, så bliver det sjovt. Hvis man vælger at se på livet med stressende briller, så bliver livet stressende. Så den handler om at tage de afslappende briller på og gøre livet så godt, som man kan, fortæller Fidel Nweke.

Felix Marcus Schlichting fortæller, at det er "aktuelt for os alle tre, at man ikke skal stresse over alle de bolde, man har i luften".

Droppede ud af skolen for at forfølge drømmen

Drengene har selv mange bolde i luften.

Fidel Nweke og Felix Marcus Schlichting går i 2.G og skal jonglere det at lave musik med at passe skolen. Derudover spiller Fidel Nweke tennis på eliteplan. Vitus Prüser Bregendahl er droppet ud af 1.G for musikken og for at følge den drøm, forklarer han.

Og den drøm er altså nu meget tæt på. Nu vil de bruge tiden på at komme ud med deres energi, som de også beviste, de havde i ’X Factor’:

- Vi vil gerne ud med vores (Mis)understood-energi, fortæller Felix Marcus Schlichting.

At definere den energi er dog ikke lige til:

- (Mis)understood-energien er jo bare vores. Vi er tre helt normale drenge, der har samme problemer, som måske en af vores lyttere på vores alder, fortæller Felix Marcus Schlichting.

De vil gerne have lytterne til at ”joine” deres positive energi og til at relatere til dem og deres nye sang.

”Den ramte lidt”

Drengegruppen imponerede dommerne med deres gode energi til både audition og 6 Chair Challenge.

Fidel Nweke gik egentlig til audition alene, men Sofie Linde overtalte hans musikkammerater Vitus Prüser Bregendahl og Felix Marcus Schlichting til at stille op med ham - og det lykkedes.

De gik hele vejen til Bootcampen, hvor Simon Kvamm valgte at gå med ROSÉL frem for dem. Og den nyhed var hård at sluge.

- Det var lidt barskt egentlig, fordi vi lige havde brugt to-tre dage med dem på Bootcamp. Og så fik vi bare ”nej”. Den ramte lidt, det må jeg nok indrømme, fortæller Fidel Nweke.

Men derefter tog de hurtigt arbejdshandskerne på og udgav et nummer på engelsk.

Efter danskerne havde set dem ryge ud af ’X Factor’ på tv, kontaktede Universal Music dem, og de fik nogle sessions med en sangskriver og en producer. Her begyndte de at skrive en sang på dansk.

- Og det er gået fedt siden, fortæller Vitus Prüser Bregendahl.

Universal Music skriver til TV 2, at de synes, at "gruppen er rigtig spændende og oplevede deres gode energi – ligesom resten af Danmark".

- Vi synes, de har et kæmpe potentiale og vil rigtig gerne hjælpe dem med at få deres musik ud til danskerne, udtaler Peter Munck, A&R hos Universal Music Danmark.