Bachelor

Gik glip af den sidste rose – nu er hun tilbage og skal date 20 mænd

Mette Sommer håber at finde kærligheden i Mexico og leder efter en eventyrlysten mand med humor.

Når ‘Bachelorette’ får premiere på TV 2 PLAY, bliver det med to kvinder i centrum for en jagt efter kærlighed.

I sidste uge blev navnet på den første kvinde afsløret, da Julie Kriegler blev offentliggjort som den første af de to bachelorettes.

Nu kan den anden bachelorette afsløres. Og måske har du set hende før.

For den 33-årige specialpædagog Mette Sommer medvirkede nemlig i sidste sæson af ‘Bachelor’, hvor hun nåede helt til allersidste roseceremoni.

Da Mette Sommer tog beslutningen om at takke ja til at være med i Danmarks første ‘Bachelorette’, kunne hun ikke holde det hemmeligt for tre helt særlige kvinder.

Helena Witt, Caroline Dan og Eva Lund Rasmussen – der også deltog i ‘Bachelor’ – var ligesom Mette Sommer ikke i tvivl: Det er det helt rigtige kærlighedseventyr for Mette.

- De kender mig, og der er bare ren kærlighed og kæmpe opbakning, fortæller Mette Sommer.

Vil gerne finde kærligheden

Da hun selv medvirkede i ‘Bachelor’, blev hun valgt fra af Kasper Skak, der i stedet gav sin sidste rose og sit hjerte til Helena Witt. Og kærligheden hos ‘Bachelor-parret' er holdt lige siden.

For Mette Sommers vedkommende sluttede dating-eventyret i Caribien brat. Herhjemme har hun siden ‘Bachelor’ datet og været i to kortere forhold.

Så nu håber hun, at casterne har en god fornemmelse for, hvad der vil være et godt match for hende i ‘Bachelorette’

- Jeg vil gerne finde kærligheden, og at få muligheden for at møde 20 dejlige og forskellige mænd kan da kun blive en fed oplevelse.

Spændt på at møde den anden bachelorette

Hun er spændt på, hvordan det bliver pludselig at stå på den anden side af bordet og være den med “the upper hand”.

- Jeg er rigtig dårlig til at gøre folk kede af det, så jeg kommer nok til at have det skidt med at have den rolle, der skal fravælge, siger Mette Sommer og tilføjer hurtigt:

- Men på den anden side skal jeg jo bejles til, og det kan jeg rigtig – rigtig – godt lide.

Derudover er hun også spændt på at møde den anden bachelorette Julie Kriegler, som hun i værste fald kan komme til at konkurrere mod.

- Dengang jeg sagde ja, snakkede jeg med mine bachelor-veninder om, at min største frygt var, at der ikke ville være nogen fyre, som jeg ville synes om, siger Mette Sommer og fortsætter:

- Men nu er min største frygt, at fyrene giver alle deres roser til Julie og ikke til mig.

Så galt går det forhåbentligt ikke, og Mette Sommer tænker også, at hende og Julie er så tilpas forskellige, at det nok skal gå.

Om Mette Sommer

Mette er familiemenneske og glæder sig til at stifte sin egen familie engang ude i fremtiden, når hun har mødt den rette mand. Hun bruger en stor del af sin fritid på veninderne – og så er hun meget aktiv og elsker oplevelser:

- Jeg leder efter en eventyrlysten mand med humor. Han må gerne være med på et aktivt liv med rejser, sport og generel smag for livet, siger Mette Sommer og tilføjer:

- Han må gerne være passioneret omkring en ting, og så må han godt vide, hvad han vil med sit liv.

Bonusinfo om Mette

  • Har spillet fodbold i 1. division
  • Spiser chilimayo på nærmest alt
  • Bruger hellere sin opsparing på rejser, fremfor at købe en lejlighed

Lige nu leder TV 2 PLAY efter singlemænd til ’Bachelorette’

Hvis du er single, mand og gerne vil på date med de to bachelorettes, Julie og Mette, så skal du tilmelde dig nu.

Du skal kunne rejse væk i op til fem uger i begyndelsen af det nye år og selvfølgelig være åben for at finde kærligheden i romantiske omgivelser i Mexico.

Klik her for at melde dig til dating-eventyret.