Dommer overrasket af garvet danser: - Vi har aldrig set den udvikling

Dommerne har flere gange rost Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen for deres humoristiske sans. Og finalen blev ingen undtagelse.

I fredagens 'Vild med dans'-finale skulle Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen ikke bare danse en freestyle, som var 10-taller værdig.

Den professionelle danser havde også fået en anden udfordring.

Undervejs i dansen skulle Thomas Evers Poulsen skifte tøj på få sekunder som en del af parrets store finalepunktum.

Men for at han kunne nå det, måtte han droppe turen til omklædningsrummet og i stedet smide nærmest alt sit tøj inde i studiet.

- Jeg har undskyldt til de personer, der sad ovre bag dommerbordet, som kunne se det, sagde han efter finalen med et grin.

Men tøjskiftet var vigtigt. For parret ville lave en freestyle, der var vild, festlig og fyldt af humor.

Og faktisk var den freestyle, seerne så, langt fra den, Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen oprindeligt havde planlagt at lave, hvis de skulle ende i en finale.

Droppede første idé

I begyndelsen havde de nemlig en meget mere traditionel dans på tegnebrættet. Den skulle handle om at vokse og finde sig selv.

Men efter at have danset deres showdans tidligere på sæsonen vidste parret, at de måtte sadle om.

I showdansen var de begge iført hotpants og dansede rundt med similisten, hvide fjer og et glimt i øjet. Og dansen høstede enormt meget ros og opmærksomhed på sociale medier.

Derfor besluttede de, at deres freestyledans skulle være en videreførelse af dén – og ikke handle om at finde sig selv som oprindeligt tænkt.

- Vi ville i stedet lave noget med humoren. Og det sjove og festen. Det var helt perfekt, siger Thomas Evers Poulsen.

Og derfor blev den professionelle danser som en gimmick båret ind af to solbrune muskelbundter, hvorefter Natasha Brock dramatisk afbrød dansepartneren – der igen var iklædt hotpants – og beordrede ham i lange bukser.

Det førte til det usædvanlige tøjskift i studiet. Og dommeren Nikolaj Hübbe kaldte da også finaleparret for både "urkomisk" og "originalt".

Ny side af danser

Allerede på dag ét i ’Vild med dans’ blev kimen lagt til, at Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen skulle være ”det humoristiske par”.

Det skete, da Sonny Fredie Pedersen her fremhævede humoren i deres partnerskab. Siden har grin og gøgl fået lov til at fylde mere og mere i parret danse.

Det er også blevet bemærket af de øvrige dommere – og det har nydanseren Natasha Brock fået ros for.

- Vi har aldrig set den her udvikling fra Thomas. Vi vidste ikke, at han havde så stor humoristisk sans, lød det fra Nikolaj Hübbe under finalen.

Det har været virkelig sjovt at prøve det her

Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen genkender også, at man har set en ny side af ham i denne sæson af ’Vild med dans’.

- Det har været virkelig sjovt at prøve det her, siger han.

Imens fortæller Natasha Brock, at hun skulle kratte "meget lidt i lakken", før det faldt af, og humoren væltede ud.

- Det har været inde i ham hele tiden, siger hun.

Ud af komfortzonen

Og imens Thomas Evers har vist en ny side af sig selv på dansegulvet, føler Natasha Brock også, at 'Vild med dans' har givet hende chancen for at opdage noget nyt ved sig selv – noget, der sker sjældent som voksen, siger hun.

- Jeg er ikke nervøs for at træde ud af min komfortzone længere, uddyber komikeren.

Og så har Natasha Brock fundet ud af, at hun kan mere, end hun måske tror.

- Det har været vildt at få lov til at opleve det og at have en med, der kan holde en i hånden. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det skulle være den her oplevelse, jeg fik, siger hun.

Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen endte med årets tredjeplads i finalen. Paraatlet Daniel Wagner og Asta Björk fik en andenplads, mens Caspar Phillipson og Malene Østergaard gik med sejren.

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.