Danser i tårer efter finalen – derfor blev i år hendes store gennembrud

Femte gang blev lykkens gang for danser Malene Østergaard, der fredag aften vandt 'Vild med dans' med skuespilleren Caspar Phillipson.

Det var selvsagt første gang, at skuespilleren Caspar Phillipson kunne løfte ’Vild med dans’-trofæet.

Men det samme gjorde sig også gældende for hans dansepartner Malene Østergaard.

Fredag aften vandt parret 'Vild med dans'-finalen, og Malene Østergaard kunne ikke holde tårerne tilbage, da TV 2 mødte hende lige efter finalen.

- De presser sig på. Jeg bliver meget nemt rørt, men det her er virkelig overvældende og fantastisk. Det har været så dejligt, og jeg er så stolt, lød det fra danseren.

Malene Østergaard har deltaget i 'Vild med dans' fire gange tidligere.

Her har hun danset med håndboldspillerne Lars Rasmussen og Lars Krogh Jeppesen, skuespiller Thomas Ernst og maratonløber Abdi Ulad.

Men femte gang blev altså lykkens gang for danseren. Dommeren Jens Werner kaldte i finalen denne sæson for Malene Østergaards "gennembrud" i 'Vild med dans', og det tilskriver hun især sin partner:

- Det, at Caspar bare har givet sig og givet slip. Det er så fantastisk, at han har turde at gøre det og lade mig se det, sagde en tårevædet Malene Østergaard og tilføjede grinende:

- Nu skal jeg snart bruge et håndklæde.

Aftenen er en kombination af, at hun i den grad har forstået opgaven

Jens Werner

Match made in heaven

Flere gange i løbet af sæsonen har dommerne bemærket, at parret passede godt sammen. I finalen gentog Jens Werner eksempelvis også, at de var et ”match made in heaven”.

- Det er sjældent, at jeg i 'Vild med dans’-historie har set et så homogent par, siger han.

Dommeren er enig med Malene Østergaard i, at hun i Caspar Phillipson havde fået sig en utrolig dygtig dansepartner, men han mener også, at hun besidder nogle særlige evner som danselærer.

- En af Malenes klare styrker er, at hun er en god menneskekender. Det er hun kommet langt med, og aftenen er en kombination af, at hun i den grad har forstået opgaven, sagde han.

Hans meddommer Marianne Eihilt fremhæver også, at Malene Østergaard har lavet nogle gode koreografier fredag efter fredag.

- Jeg synes virkelig, hun har fundet ud af, hvad Caspar er dygtig til. Hun har gjort det simpelt, men samtidig presset ham til maks, men aldrig prøvet at overkoreografere, så han ikke har haft tid til at lære trinene, lyder det fra dommeren.

Og det kan næppe komme bag på nogen, at også Caspar Phillipson også selv har været glad for sin dansepartner.

Var fuldstændig enige

- Hun er meget, meget dygtig. Det er simpelthen bare fantastisk at være i selskab med et dygtigt menneske. Vi har været fuldstændig enige om, at det var det, vi skulle, sagde han efter finalen.

Lige siden parret trådte deres første trin på dansegulvet i premieren på denne sæson af ’Vild med dans’, har de fået høje point. Fredag aften var ingen undtagelse.

Her dansede parret en vals og senere en freestyle, og igen scorede de aftenens højeste dommerpoint.

De løb således med sejren, mens paraatlet Daniel Wagner og Asta Björk fik en andenplads. Komiker Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen blev nummer tre.

Du kan se 'Vild med dans'-finalen på TV 2 PLAY.