Flere skal flytte, og en har fået nyt job i udlandet – det skal de professionelle efter 'Vild med dans'

En af danserne skal holde sin allerførste jul med kæresten, mens en anden starter nyt firma.

Hvert efterår bruger de talrige timer i et træningslokale for at lære et hold grønne nydansere, hvordan man danser standard og latin.

Men når vinderen er fundet, og kameraerne slukkes, har de ti professionelle dansere vidt forskellige hverdage, som de vender tilbage til.

Her kan du læse mere om, hvad de hver især skal lave, når den nu ikke længere står på 'Vild med dans'.

Første jul med Albert

Når Jenna Bagge ikke er med i 'Vild med dans', er hun klasselærer i en tredjeklasse.

Og snart kan eleverne i 3.a se frem til et ’Den store bagedyst’-forløb, hvor hun sammen med sin tidligere dansepartner Micki Cheng skal have gang i decilitermål og dejskrabere.

- Det er så skønt, at han gider at være en del af mit arbejdsliv stadig, siger hun.

Udover at vende tilbage til arbejdet, ser Jenna Bagge frem til julen, og hun har fået lov til at pynte sin og kæresten, Albert Rosin Harsons, lejlighed op, når ’Vild med dans’ slutter.

- Det er noget af det første, jeg skal nu.

Kæresten, Albert Rosin, er også med i årets julekalender på TV 2, som hun glæder sig til at se. Og så skal hun holde jul med ham for allerførste gang.

Nyt hus og bryllupsplaner

Morten Kjeldgaard trækker i flyttetøjet, når ‘Vild med dans’ er slut.

Han har nemlig købt et hus med sin kæreste, Frederik Haun, så de skal rykke teltpælene op og gøre deres ny hus hjemligt.

Efter at have båret flyttekasser kan Morten Kjeldgaard til gengæld slappe af.

Han tager nemlig til Thailand og fejrer jul med sin mor, og mellem jul og nytår lander Frederik også i Thailand, så de alle tre kan skyde det nye år ind sammen. Og hvilket år der venter: Parret skal nemlig giftes i 2023.

Derudover skal Morten Kjeldgaard passe sit job som selvstændig online coach, hvor han vejleder sine klienter om kost og træning.

- Nu er der snart nytår, hvor rigtig mange kickstarter deres nye sunde livsstil, så der bliver rigtig travlt, siger han.

Eksamenstid på medicinstudiet

Sideløbende med dette års ‘Vild med dans’, har Asta Björk haft nok at se til. Hun har nemlig passet sit medicinstudie ved siden af dansetræningen – og hun kommer til at fokusere på studiet nu.

Hun har en eksamen i slutningen af november, og der er lidt, der skal indhentes.

- Jeg har måske ikke fået læst så godt op, fordi ‘Vild med dans’ har fyldt meget, siger hun.

Danseren begyndte på medicinstudiet på Københavns Universitet, efter at hun vandt sidste års ’Vild med dans’ med musikeren Jimilian. Dermed er det andet semester, hun er ved at færdiggøre.

Men lige nu glæder hun sig også til at have mere tid til sin familie. Hun er nemlig lige blevet moster for anden gang.

Masser af far og søn-tid

For 40-årige Michael Olesen har en særlig person haft fuld fokus, siden han forlod 'Vild med dans'. Og sådan fortsætter det.

- Jeg skal bruge en masse far og søn-tid med min lille dreng, Felix, på halvandet år, siger danseren.

Michael Olesen ser især frem til at skulle fejre jul med sønnen, nu hvor han er blevet stor nok til at kunne gå med rundt om juletræet sammen med sine forældre.

Derudover byder Michael Olesens sommer som vanligt på fem ugers danseundervisning på Marbella Fitness Camp med 'Vild med dans'-kollegaerne Morten Kjeldgaard, Jenna Bagge og Camilla Dalsgaard.

Nyt job i udlandet

Da ‘Vild med dans’ begyndte, var 35-årige Damian Czarnecki netop vendt hjem efter at have arbejdet som danser og koreograf i udlandet i 14 år.

Siden har programmet taget al hans tid, og det er ikke gået ubemærket hen i venneflokken.

- Nogle af mine nærmeste venner har skrevet til mig, at det er så skørt endelig at have mig hjemme i Danmark igen, men at de kun har haft mulighed for at se mig om fredagen i live programmet eller på de sociale medier, siger han.

- Så det skal der helt sikkert laves om på, og det glæder jeg mig enormt meget til.

Julen skal holdes i Polen, hvor Damian Czarneckis familie er fra. Og derefter skal han på tre ugers ferie i New Zealand med sin kæreste, hvilket har stået på ønskelisten i rigtig lang tid.

Til foråret venter nye jobs som danser og koreograf. Især ser Damian Czarnecki frem til at skulle arbejde som en af koreograferne på forestillingen ‘Märchen im Grand Hotel’ i Tyskland.

Nyt eventyr for datteren

Siden hun forlod årets ‘Vild med dans’, har 32-årige Camilla Dalsgaard været tilbage på sit arbejde som medierådgiver hos Krak.

Derudover underviser hun på sine forældres danseskole, og så er der netop sket noget stort i familien. Camilla Dalsgaards 7-årige datter, Andrea, er nemlig blevet optaget på Eventyrteatret.

- Det glæder jeg mig så meget til. Specielt fordi jeg selv gik der som barn. Det er vildt at se ens datter gå i samme fodspor, siger hun.

Datteren har også fået en lille rolle i en film, som har premiere i 2023. Hvilken kan Camilla Dalsgaard dog ikke afsløre endnu.

- Men jeg glæder mig rigtig meget til at se den, siger den stolte mor.

Selv venter danseren også på svar på flere mulige projekter. En ting der allerede ligger fast er dog, at hun til sommer skal undervise på Marbella Fitness Camp.

Juleferie i Rumænien

Til daglig læser 23-årige Eugen Miu østeuropastudier på Københavns Universitet. Han skal bruge den kommende tid på at færdiggøre tredje semester, og derudover bruger han tid med sine venner.

Indtil 2019 var han professionel standard- og latindanser under Team Danmark, og han har undervist i dans i syv år.

Eugen Miu er oprindeligt fra Rumænien, men kom til Danmark for at danse og har nu boet her i ni år. Dog skal han snart hjem på besøg.

- Jeg ser særligt frem til at se min familie og tilbringe julen sammen med dem i Rumænien, siger han.

Eugen Miu begynder det nye år med undervise i dans på Club La Santa på Lanzarote blandt andet sammen med Thomas Evers Poulsen.

Tilbage til musicalscenen

Karina Frimodt driver ved siden af 'Vild med dans' sin egen danseskole i Holte.

Derfor står hendes hverdag på en masse danseundervisning, og så byder den kommende tid også på en flytning, da den 44-årige danser skal flytte i et nyt hjem med sine to børn, James og Mathilde.

I sommeren 2023 kan Karina Frimodt også se frem til, at hun endnu engang skal medvirke i musicalen 'Dirty Dancing'. Her er hun igen med i rollen som danselærerinden Penny, mens Silas Holst og Matilde Norholt har rollerne som Johnny Castle og Baby.

- Det bliver dejligt at være på teatret igen, siger hun.

Rejser til New York

44-årige Thomas Evers Poulsen har lige en uges pause, før han vender tilbage til hverdagen, der står på foredrag, danseundervisning og forskellige Instagram-samarbejder.

Mest ser han dog frem til 4. december, hvor han rejser til New York med kæresten SæÞór Kristínsson. Her skal de arbejde, da der skal findes inspiration og produceres indhold til deres sociale medier. Men der bliver også tid til at slappe af.

Thomas Evers Poulsen ser især frem til én ting:

- Der er jul i New York – og det er noget, jeg altid har ønsket mig at opleve. Jeg har været der lige før nytår engang, men jeg vil gerne opleve den helt rigtige julestemning, som man ser i alle julefilmene. Så det glæder jeg mig helt vildt til, siger han.

Derudover byder næste år på hele seks danserejser. Han skal både undervise på Lanzarote, Cypern og Kreta.

Starter nyt firma

34-årige Malene Østergaard arbejder som selvstændig kostumedesigner og har sideløbende med ‘Vild med dans’ været i gang med at starte et nyt firma op.

Planen er, at det projekt står klart i begyndelsen af 2023.

Derudover byder de kommende måneder også på både danseundervisning og modelarbejde for forskellige kampagner. Og det passer hende meget godt.

- Jeg elsker at have mange bolde i luften og føler, at jeg tit bliver mere inspireret og kreativ af at arbejde på forskellige projekter, siger hun.

Først og fremmest glæder danseren sig dog til at have masser af kvalitetstid med sine to drenge.

- Måske vi skal på en lille ferie, det vil tiden vise, siger hun.

Se eller gense 'Vild med dans'-finalen på TV 2 PLAY.