Bookmakerne har en storfavorit, men to ting bliver afgørende

- Det er aldrig nemt at være sikker på noget i 'Vild med dans', lyder det fra bookmaker.

Det er et hold enige bookmakere, der udråber skuespiller Caspar Phillipson og partner Malene Østergaard som de store favoritter i årets 'Vild med dans'-finale.

- Vi ville blive meget overraskede, hvis Caspar og Malene ikke vinder, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Samme melding kommer fra PR-manager hos Bet25, Morten Schroeder.

- Vi føler os også rimelig overbeviste om, at de vinder. Men det er aldrig nemt at være sikker på noget i 'Vild med dans', siger han og fremhæver seernes stemmer som den store joker.

Det er hans kollega fra Danske Spil enig i.

- Det er i lige så høj grad en popularitetskonkurrence som en dansekonkurrence. Det har før taget os med bukserne nede. Alt kan seriøst ske, siger Mathias Reimer Larsen.

To afgørende faktorer

Begge oddssættere spår da også de øvrige professionelle danseres popularitet som den største trussel for Caspar Phillipson og Malene Østergaard.

- Vi ved fra tidligere sæsoner, at både Thomas Evers Poulsen og Asta Björk er utrolig vellidte blandt seerne. Så spørgsmålet er hvor mange stemmer, de kan trække, siger Morten Schroeder.

Derudover ser han en anden grund til, at sejren i sidste ende kan gå til et af de to andre finalepar:

- At Caspar og Malene har en dårlig dag og ikke leverer på det høje niveau, som de har gjort tidligere, siger han.

Nedenfor kan du læse bookmakernes vurdering af hvert finalepar:

Sådan vurderer bookmakerne parrenes vinderchancer

 1. Caspar Phillipson og Malene Østergaard

  Danske Spil: 

  - Uge efter uge har Caspar vist, at han kan udvikle sig rent dansemæssigt. Han har scoret klart højest karakterer hos dommerne mange uger i træk, og så har han endnu ikke stået i en omdans, hvilket de to andre deltagere har, siger Mathias Reimer Larsen fra Danske Spil. 

  Bet 25: 

  - Der har dannet sig et klart hierarki blandt de tre finalister, hvor Caspar og Malene har fået den højeste score i de sidste fem udsendelser. Jens Werner har kaldt ham den bedste nydanser i historien, og som de første og eneste har Caspar og Malene fået fem 10-taller, siger Morten Schroeder fra bet25.  

  Odds på sejr til Caspar og Malene: 

  Bet25 - odds: 1.35

  Bet365 - odds: 1.35

  Danske Spil - odds 1.38

  NordicBet - odds: 1.38

 2. Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen

  Danske Spil: 

  - Natasha er årets overraskelse for os. Hun var et ubeskrevet blad for mange i den brede danske befolkning, da konkurrencen begyndte. Men Thomas Evers Poulsen har løftet hende op på et højt niveau, og så er de et skønt, ærligt par, der har humor og glimt i øjet. Samtidig har hun været åben omkring sin baggrund (har brudt med mormontroen, red.), hvilket har givet sympati, siger Mathias Reimer Larsen fra Danske Spil. 

  Bet 25: 

  - Thomas Evers Poulsen har stor erfaring i at drive sine deltagere langt, og han er også den af de professionelle dansere, der har vundet flest gange. Så han ved, hvad det kræver. Men ud fra dommernes karakterer har Natasha og Thomas vist sig at være det andet bedste par i denne sæson, siger Morten Schroeder fra bet25.  

  Odds på sejr til Natasha og Thomas: 

  NordicBet - odds: 3.65

  Danske Spil - odds: 3.75

  Bet365 - odds: 3.80

  Bet25 - odds: 4.00

 3. Daniel Wagner og Asta Björk

  Danske Spil: 

  - Asta vandt sidste år og har gjort det fantastisk med Daniel i år. Selvom han danser med benprotese, har han klaret det sindssygt flot. Og så er han altid et stort smil, når han er på. Men sidst vi så en omdans, var det dem, der stod der, siger Mathias Reimer Larsen fra Danske Spil. 

  Bet 25: 

  - Det er utrolig imponerende at se en mand med benprotese danse på den måde. Han modbeviser mange holdninger til, hvordan det må være at have et handicap. Det kan han høste mange stemmer på. Men protesen kan også være hans svaghed. I semifinalen så vi, at dommerne ønskede sig mere glidende bevægelser – og karaktermæssigt har Daniel været et stykke efter både Caspar og Natasha, siger Morten Schroeder fra bet25.  

  Odds på sejr til Daniel og Asta:  

  Danske Spil - odds: 8.00

  Bet25 - odds: 8.00

  NordicBet - odds: 8.00

  Bet365 - odds: 9.00

Se 'Vild med dans'-finalen fredag klokken 20 på TV 2 og TV 2 PLAY.