Hotel er blevet kimet ned efter at have lagt kulisse til kendt tv-serie

Seriens skabere besøgte mere end 70 luksuriøse hoteller, inden de valgte hotel på Sicilien som kulisse for serien.

Man kan hurtigt få lyst til at tjekke ind på det luksuriøse resort, hvor HBO-serien 'The White Lotus' udspiller sig.

Og det har mange tilsyneladende fĂĄet.

I kan ikke forestille jer den mængde af opkald, vi har fået

Ben Shank, hotelmanager pĂĄ Four Seasons pĂĄ Maui

Efter seriens første sæson fik premiere i 2021 – midt under corona – er det femstjernede hotel blevet kimet ned af folk, der ville booke overnatninger.

Ifølge hotellet Four Seasons på Maui i Hawaii er de her to år efter stadig fuldt booket. Helt frem til april i det nye år.

Hotellets manager, Ben Shank, fortæller til The Guardian, at telefonen ringede "nonstop", efter at serien blev sendt.

- Det har levet sit eget liv. I kan ikke forestille jer den mængde af opkald, vi har fået, sagde han i begyndelsen af året til mediet.

OverdĂĄdig luksus og superrige

Serien, hvis anden sæson fik premiere på HBO i denne uge, portrætterer hovedrige amerikanere på ferie på det overdådige femstjernede resort.

Og nu kan det nye hotel, som anden sæson foregår på, "lide samme skæbne" som det første. Nemlig Four Seasons i Taormina på solbeskinnede Sicilien.

Ifølge Sonia Bonamassa fra Four Seasons The San Domenico Palaces presseafdeling har de allerede oplevet en stigende interesse for hotellet.

- Det er for tidligt for os allerede nu at kunne registrere en stigning i bookinger som en effekt af ’The White Lotus’. Men selvfølgelig vil det give os en større synlighed blandt dem, der ikke kender os endnu, siger Sonia Bonamassa til TV 2.

Hun fortæller, at de forventer, at der især vil være en efterspørgsel fra englændere og amerikanere, der er deres vigtigste marked.

- Men også i de lande, hvor serien især bliver set, forventer vi, at efterspørgslen vil vokse, siger hun.

Hun forklarer dog, at det først vil være til foråret, at hotellet kan se resultatet, fordi The San Domenico Palace holder lukket i vintermånederne og først genåbner i april.

Overnatning pĂĄ dyreste suite

Men det er ikke kun Four Seasons, der har mærket et skifte. På resten af øen er de også begyndt at mærke opmærksomheden.

- Det har været intense måneder, siger Gabriele Zuccaro, der er ejer af restauranten Badia i bykernen, og peger på, at serien viser alle de bedste dele af Taormina.

- For vores by er det en ekstraordinær verdensomspændende reklame, siger han til The Guardian.

I 'The White Lotus' følger man gæsterne, der tjekker ind på hotellet, og de mennesker, der arbejder der. Serien er en satire over velhavende mennesker og skildrer i denne sæson også et mord på hotellet.

Første sæson af 'The White Lotus' er blevet rost af anmelderne. Hele tre af seriens mandlige og fem af seriens kvindelige skuespillere var nomineret til en Emmy for henholdsvis bedste mandlige og kvindelige birolle. Anmelderne har dog taget lidt mindre godt imod seriens anden sæson.

- Hvilke tårer skal man græde, når en serie så gennemført satirisk og menneskeligt virtuost som første sæson af ’The White Lotus’ vender tilbage som en doven farce, skriver Politikens anmelder Eva Eistrup om seriens anden sæson.

Hotellet er blevet udvalgt, efter at seriens skabere havde besøgt mere end 70 luksuriøse hoteller.

En overnatning på hotellets dyreste suite – med marmorbadeværelse og privat pool med havudsigt – koster 37.000 kroner per nat.