De fandt sammen på tv - nu har deres forhold taget en ny drejning

Leif Olsen og Tina Lindstrøm har begge ting i bagagen, der fylder i deres forhold. Men de tvivler ikke på, hvad de ønsker af fremtiden sammen.

På postkassen ved indgangen til den velholdte nordfynske gård står to navne: Leif Olsen og Oskar Olsen.

Den bliver på en måde en form for symbol på den ensomhed, der har præget de sidste mange år af den 58-årige landmands liv.

Bag navnet Oskar Olsen gemmer der sig nemlig en venlig, ældre terrier – Leif Olsens hund og eneste selskab i de hårde coronaår med den ene nedlukning efter den anden.

Men meget har ændret sig siden da.

Nu holdes Oskar nemlig med selskab af den legesyge schæferhund Zippo, mens Leif Olsen tilbringer tid med dens ejer, 53-årige Tina Lindstrøm.

Vi skal se, om vi kan nå derhen, hvor vi kan sige: Wauw. Hold da kæft. Jeg vil bare have et kirkebryllup med dig

Leif Olsen, medvirkende i 'Landmand søger kærlighed'

TV 2 besøgte parret i sensommeren, hvor tv-optagelserne netop var afsluttet, men de kunne ikke dele deres lykke med resten af Danmark.

Siden det besøg har historien taget endnu en drejning.

Kærester i en nær fremtid

I ’Landmand søger kærlighed’ har tv-seerne over flere måneder kunnet følge med i Leif Olsens søgen efter kærligheden, der endte i en romantisk weekendtur til Dublin med Tina Lindstrøm.

Her blev parret, der fik fniset og kysset sig gennem weekenden, enige om, at de ville blive ved med at se hinanden.

- Jeg tænker da nok, at vi skal blive kærester i en nær fremtid, sagde Tina dengang, ligesom Leif erklærede sig forelsket.

Romancen har da også holdt, siden tv-holdet efterlod parret til hinandens selskab. Selvom de lige skal lære, hvordan man dater, uden at hvert eneste kærlige ord, hver eneste konflikt og hvert eneste kys bliver optaget.

- Vi har det godt i hinandens selskab, og jeg glæder mig altid til at se Tina. Men vi skal lære, hvordan vi flytter os fra at have kamera på til at finde ud af, om vi skal den samme vej, fortæller Leif Olsen og kigger insisterende på Tina Lindstrøm.

Hemmeligt forhold

I Leifs grøntmalede køkken skænker Tina hjemmevant kaffe op til dem begge to.

Også her er der ændringer at spore. I en vase står lyserøde sommerblomster, som Tina har været ude at plukke i haven, og på opslagstavlen ser der ud til at være linet op til det ene ugebladsinterview efter det andet.

Leif Olsen er nemlig med sin medvirken i programmet blevet en offentlig person. Og selvom det er spændende, kan det godt engang imellem spænde ben for romancen.

Fordi programmerne først er blevet sendt et stykke tid efter, at de blev optaget, har Leif og Tina nemlig ikke måttet vise sig sammen i offentligheden – de måtte nemlig ikke afsløre, hvordan programmet endte.

Hvordan har det været for jer, at I ikke rigtig kunne gå rundt i offentligheden sammen?

- Mærkeligt, svarer de begge i kor.

- I starten var det jo kun mig, der var i medierne. Der kunne jeg godt gå frit på en eller anden måde. Men med første afsnit blev Tina også offentliggjort. Så det er lidt svært at komme gående to og to, siger han.

Derfor ses parret som regel hjemme hos hinanden. På trods af at der kun er 40 minutters køretur mellem parternes respektive hjem, bliver det dog mest til weekendbesøg.

Det skyldes blandt andet, at Tina arbejder nattevagter, og at hun har en hest og en datter, der skal have opmærksomhed i hverdagene, forklarer hun.

Det er hverdagen, der flytter et forhold

Parret har aftalt en slags prøveordning, hvor de skal forsøge at bo hos hinanden i lidt længere tid ad gangen, så de også oplever hinanden i hverdagene.

Det er nemlig hverdagen, der flytter et forhold, mener Leif.

- Det der med weekend, er der nogen mennesker, der trives utroligt godt i. Man har sit eget, og så mødes man og ser frem til en god middag, god rødvin, god sex og så videre hjem til sig selv. Men i min verden flytter det ikke to mennesker, fortæller han.

Der er flere årsager til, at det fylder meget for Leif Olsen at have et menneske at bo med.

Han beskriver, hvordan livet er blevet hårdere, efter han er fyldt 50. Nogle af hans skolekammerater er gået bort. Det samme er hans forældre. For seks år siden blev han skilt, og børnene flyttede med ekskonen.

Oveni den lange række af tab fulgte coronaen og dermed en yderligere isolation fra omverdenen. Hvilket bringer os tilbage til navnene på postkassen.

- Det har været meganederen at bo alene og sige godmorgen og godnat til sin hund. Og det betyder meget for mig med de to ord. Der er et eller andet sigende og givende i det, fortæller han.

Hårdt ramt af tidligere forhold

Det er ikke kun Leif Olsen, der har haft nogle hårde år.

Også for Tina Lindstrøm har kærligheden gjort ondt – noget der kan være medvirkende til at holde hende en smule tilbage, når snakken falder på at flytte sammen med Leif med det samme.

Hun boede i mange år med en mand, der krævede, at hun skulle spørge om lov til alt, fortæller hun. Og som det tog lang tid at forlade på grund af hans store temperament.

- Det var faktisk et rigtigt lorteforhold, jeg var i dengang. Så den har jeg svært ved at slippe, når jeg møder en, der er så rummelig (som Leif, red.).

Efter at Tina Lindstrøm forlod ekskæresten, mødte hun en ny kærlighed, som også er far til hendes 24-årige datter. Han byggede hendes selvtillid op igen, fortæller hun. Desværre endte lykken brat, fordi han gik bort, da datteren var seks år gammel.

- Så hvad det angår, har vi begge to været hårdt ramt, både på den ene og på den anden måde, fortæller hun.

Leif fik våde øjne

Men med Leif føler hun sig tryg.

- Jeg kan bedst lide hans åbenhed og ligefremme måde at være på. Og så er han et utroligt varmt menneske, der rummer ufatteligt mange. Og jeg har brug for den rummelighed, for jeg har altid været vant til at være kuet, siger hun.

Hun kniber en tåre og ler:

- Jeg kan altså også, siger hun og henviser til de mange gange, Leif fik våde øjne i ’Landmand søger kærlighed’.

Da parret rejser sig for at tage af bordet, trækker Leif Tina ind til sig i en omfavnelse og hvisker hende noget i øret. Hun ser forelsket op på ham og ler.

Mit hjerte dunker hver gang, jeg ser dig

Leif Olsen

Drømmer om kirkebryllup

Det er to måneder siden, at TV 2 besøgte parret i køkkenet – og siden har Leif og Tinas forhold udviklet sig på ny.

For netop i denne uge er Tina Lindstrøm flyttet ind på gården, og i den kommende weekend følger hendes heste med.

Leif Olsen er ikke i tvivl om, hvad han ønsker af fremtiden.

- Vi skal se, om vi kan nå derhen, hvor vi kan sige: ”Wauw. Hold da kæft. Jeg vil bare have et kirkebryllup med dig, for mit hjerte dunker hver gang, jeg ser dig”, siger han henvendt til Tina.

Se 'Landmand søger kærlighed' tirsdag kl 20.00 på TV 2 eller her på TV 2 PLAY.