6 landmænd jagtede kærligheden på tv – sådan går det dem i dag

Nogle har fundet kærligheden, og andre har lært helt nye sider af sig selv.

De læste breve og udvalgte, hvem de ville invitere på date. De åbnede deres hjem for bejlerne og lukkede dem ind i deres hverdag på landet.

Alle håbede også på at åbne deres hjerter for en potentiel kæreste - og det skete faktisk for flere af landmændene i år.

I 'Landmand søger kærligheds' sidste afsnit besøgte Claus Svend Simonsen blandt andet Nicoline Knudsen i hendes lejlighed i København, og inviterede hende på romantisk weekend, hvor han stillede hende et stort spørgsmål.

I programmet blev Katja Gullaksens romantiske date med Dennis Kristensen også afsluttet, og de sagde farvel som gode venner.

Og så besøgte Lene Beier landmanden Leif Olsen og Tina Lindstrøm og gjorde status på, hvordan relationen havde udviklet sig efter deres romantiske tur til Irland.

Men alt dette skete tilbage i sommer. Så hvordan er det gået Claus, Katja, Leif og ikke mindst Trine og Jonas, som begge valgte ikke at invitere en bejler med på romantisk weekend?

Det får du svaret på her.

Leif Olsen

Siden optagelserne sluttede, har romancen holdt ved mellem Leif Olsen og Tina Lindstrøm.

Til TV 2 har de fortalt, at de i starten lige skulle lære, hvordan de skulle date nu, hvor de ikke længere bliver fulgt af et tv-hold.

- Vi har det godt i hinandens selskab, og jeg glæder mig altid til at se Tina. Men vi skal lære, hvordan vi flytter os fra at have kamera på til at finde ud af, om vi skal den samme vej, fortalte Leif Olsen tilbage i august.

Parret har boet blot 40 minutters kørsel fra hinanden og var efter optagelserne sluttede mest sammen i weekenderne - primært på grund af praktisk logistik med eksempelvis arbejde og børn.

Men efter en prøveordning, hvor de skulle forsøge at bo hos hinanden i lidt længere tid ad gangen, så de også oplevede hinanden i hverdagene, besluttede de sig for at flytte sammen.

- Det der med weekend, er der nogen mennesker, der trives utroligt godt i. Man har sit eget, og så mødes man og ser frem til en god middag, god rødvin, god sex og så videre hjem til sig selv. Men i min verden flytter det ikke to mennesker, fortalte Leif Olsen.

Og i denne uge flyttede Tina Lindstrøm sin adresse hjem til Leif Olsen. Og inden for kort tid vil hendes heste også flytte ind.

Claus Simonsen

Under en hyggelig middag på den romantiske weekend, vovede Claus Simonsen sig til at spørge Nicoline Knudsen, om hun kunne tænke sig at være kærester.

- Jeg blev så glad, da Claus spurgte, om vi skulle være kærester. Vi opfører os som kærester, og vi har det som kærester, fortalte Nicoline Knudsen efterfølgende om oplevelsen.

Hun svarede derfor naturligvis ja, og fire måneder senere var der endnu en nyhed fra parret, der pegede i retning af, at kærligheden bliver ved med at blomstre.

Til foråret 2023 er det planen, at Nicoline Knudsen flytter ind på Claus Simonsens gård på Sydsjælland.

Inden da er parret ved at sætte deres eget præg på gården og indrette alle rummene, så huset til sidst bliver helt deres eget.

Om de en dag kommer til at stifte familie med børn, er alt for tidligt for dem at sige noget om, men de drømmer i hvert fald begge to om at være en familie.

- Det ville være dejligt at få en familie, men vi har ikke lagt en plan. Det tager vi stille og roligt. Vi ser, hvad fremtiden bringer, siger Claus Simonsen.

- Jeg tror, vi begge ønsker at have en familie, men om det bliver med børn eller det bare bliver ham og mig, det har vi ikke besluttet os for. Men skulle jeg have børn med nogen, så er Claus den helt rigtige. Jeg tror, han vil blive en fantastisk far, siger Nicoline Knudsen.

Indtil videre har de nok at se til, med at få indrettet hjemmet, og få en dagligdag til at køre, og så har de begge en lang liste med ting, de gerne vil opleve i livet.

Planen er derfor at sammenligne lister, vælge deres fælles ønsker og føre dem ud i livet.

Allerede nu har de en fælles drøm om at rejse igennem USA, se Formel 1-racerløb og opleve en masse kulturhistorie, da de begge er meget historieinteresserede.

Katja Gullaksen

Der opstod aldrig romantik på den romantiske weekend med Dennis Kristensen. Men det blev til et godt venskab - ikke kun med Dennis, men også med Theis Brammer, som hun valgte fra lige inden den romantiske weekend.

Og i dag har de tre kontakt hver dag via en Messenger- og Snapchat-gruppe. Theis og Katja har også besøgt Dennis, og de planlægger at ses snart igen.

29-årige Katja Gullaksen er i dag glad for, at hun medvirkede i dating-programmet, også selvom det kun blev til nogle gode venskaber. For det var faktisk ikke det eneste, hun fik med derfra.

For inden 'Landmand søger kærlighed' havde Katja næsten mistet troen på kærligheden. Hun var for mange gange rendt ind i de forkerte fyre.

Derfor blev hele tv-datingforløbet en proces, hvor Katja lærte sig selv og sine mønstre bedre at kende.

- Jeg har aldrig rigtig fået sat ord på, hvordan jeg egentlig har gået og haft det. Og det har været sundt at få gjort i programmet, siger Katja Gullaksen og tilføjer:

- Jeg er kommet flere skridt på vejen til at være mere åben i datingfasen og begynde at forstå mit mønster.

Katja Gullaksen er stadig single i dag, men har efter at have været på tv fået mange henvendelser fra interesserede fyre på Facebook og Instagram.

Jonas Aagren Larsen

Det blev ikke til nogen romantisk weekend for den nordjyske landmand på 29 år.

Han kunne ikke se sig selv sammen med hverken Kristina Jespersen eller Xenia Nielsen, der var flyttet hjem til ham på gården.

De havde begge tilkendegivet, at de havde følelser for Jonas Aagren Larsen, og derfor følte han det nødvendigt at få meldt klart ud, at han var nødt til at trække sig.

- Jeg kunne ikke strække den længere. Det ville være at lave sjov med det hele, fortalte Jonas Aagren Larsen om situationen.

Selvom han ikke var vild med at skulle overlevere beskeden til kvinderne, var han afklaret, for han syntes ikke, han ville give falske forhåbninger og spilde kvindernes tid.

Jonas Aagren Larsen fandt ikke kærligheden, men føler alligevel, at han har fået noget værdifuldt med sig fra ’Landmand søger kærlighed’.

Hvor han tidligere har været lidt bange for at blive afvist, har han i dag fået større mod på at tage nogle chancer, fortæller han.

- Jeg er ikke længere lige så bange for at gå til folk og finde ud af, hvem de er. Nu har jeg jo været udstillet en hel del, så den der afvisning er nok ikke lige så slem, som at se sig selv date på tv, siger Jonas Aagren Larsen og griner.

Efter han har været med i programmet, har han fået flere henvendelser fra interesserede kvinder, og dem har han tænkt sig at se lidt nærmere på nu, hvor det hele er slut.

- Nu har jeg lidt mere frit spil, og dem, jeg synes virker mest interessante, kunne det da godt være, jeg listede mig til at skrive til for at høre, hvad det drejede sig om, fortæller Jonas Aagren Larsen.

Trine Krebs

Efter en sjov og dejlig uge på Trine Krebs' trelængede bondegård tog hun en overraskende beslutning. Trine valgte nemlig hverken at invitere Henrik Winther eller Kim Zacho med på romantisk weekend, men sagde derimod farvel til dem begge to.

- Jeg tænker ikke, at der er nogen af os, der lige sådan bliver kærester. Men jeg håber, at I vil tage imod et venskab, lød det fra Trine Krebs.

Hun husker det som et rørende øjeblik, fordi hun synes, begge bejlere er nogle fantastiske mænd.

Derfor var det også vigtigt for hende at sende dem afsted med en masse pæne ord på vejen. Og hun håber, at de bliver lykkelige.

Selvom det ikke blev til en kæreste, så fik Trine Krebs rigtig meget ud af at være med i 'Landmand søger kærlighed'.

For da hun meldte sig var hun allerede godt i gang med en proces efter sin skilsmisse, hvor hun skulle finde sig selv og sit ståsted i relationer. Og hun føler, at programmet og ikke mindst mændene gav hende det sidste puf i en god retning.

Og på mange måder føler hun, at det skridt hun tog ved at medvirke og vise sin sårbarhed som voksen singlekvinde, satte universet i gang.

I hvert fald skete der et mirakel tre dage inden, at første afsnit kom i fjernsynet.

- Jeg blev fundet af Anders. Megascoret, og det er så dejligt. Jeg har virkelig mødt min sjæleven. Det er jeg ikke i tvivl om, siger Trine Krebs.

Emil Høgh Jensen

Alting pegede ellers i retning af romantik og sød musik imellem Hannah Pedersen og Emil Høgh Jensen, som seerne kunne følge på TV 2 PLAY.

De gav begge to udtryk for, at de kunne lide hinanden, da de var afsted på deres romantiske weekend.

Men da den unge landmand var kommet hjem igen, og han fik luft ovenpå hele oplevelsen med at medvirke i ’Landmand søger kærlighed – den unge landmand’, stod det pludselig klart for ham.

Følelserne var der ikke rigtig alligevel for Hannah Pedersen.

Efterfølgende tænkte Emil Høgh Jensen, at det der med kærlighedslivet også kunne være lige meget efterhånden, og han var klar til at falde tilbage i sit vante liv.

Det var på trods af, at flere interesserede kvinder havde skrevet til ham, efter de havde set ham på TV 2 PLAY.

Men der var en af kvinderne, som han alligevel ikke helt kunne få ud af hovedet, og hende har han netop kunne fejre første månedsdag med som officielt kærestepar, fortæller Emil Høgh Jensen.

- Siden vi begyndte at se hinanden, har vi næsten været sammen hver dag. Vi skifter imellem at være hos hinanden. Hun har en dejlig bette dreng på to år, så vi er hos hende, når han er der.

- Jeg tror at jeg, er ved at blive lidt blød. Der er nogen følelser indeni mig, der har været gemt væk i nogle år, de er ligesom kommet igen nu, fortæller Emil Høgh Jensen.

Lige nu tager parret det stille og roligt, men de har allerede talt om, at det kan være, de en dag skal flytte sammen.

- Jeg tror virkelig på det her forhold, siger Emil Høgh Jensen.

Se eller gense alle afsnit af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY.