Særlig dans var en fødselsdagsgave til hendes svigermor

Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen var begge tydeligt rørte efter deres tur på gulvet under 'Vild med dans – Knæk Cancer'.

En helt vild overvældende oplevelse.

Sådan beskriver Natasha Brock sin tur på gulvet på Det Kongelige Teaters Gamle Scene under fredagens 'Vild med dans – Knæk Cancer'.

Og det skyldes især, at der sad en helt særlig person blandt publikum. Nemlig Natasha Brocks svigermor, Rie Merrild Dieckmann, som dansen var dedikeret til.

- Det var så dejligt at kunne give hende det. Jeg kunne ikke bede om mere, lød det fra komikeren efter showet.

En særlig fødselsdagsgave

Natasha Brock havde aldrig turdet tro, at hun ville komme så langt i 'Vild med dans', at hun ville få muligheden for at invitere sin svigermor og sin mand i Det Kongelige Teater. Så da det skete, valgte Natasha Brock at give oplevelsen til hende som gave.

Rie Merrild Dieckmann havde fødselsdag i tirsdags, og Natasha Brock overraskede hende med en invitation til 'Vild med dans – Knæk Cancer'. Og oveni det overraskede hun med, at hendes dans på aftenen var dedikeret til hende.

- At kunne give hende den gave, det er jeg virkelig, virkelig glad for at kunne, sagde Natasha Brock.

Da parret havde været på gulvet i deres rumba, var de selv tydeligt berørte, og det samme var Rie Merrild Dieckmann på publikumsrækkerne.

Natasha Brock vinkede ned til hende.

- Er det svigermor, der sidder dernede? spurgte Sarah Grünewald efter dansen.

Det er jo dem, vi danser det her for

Thomas Evers Poulsen

- Det var en meget bevæget svigermor, kunne jeg se, sagde Sarah Grünewald, der havde stået omme i kulissen under dansen.

Efter programmet havde både Natasha Brock og partneren Thomas Evers Poulsen våde øjne. For Thomas Evers Poulsen var det også en følelsesladet omgang.

Han havde en af sin mors veninder, der har kræft, med som gæst.

- Det er jo dem, vi danser det her for, lød det fra danseren.

Svært at være på sidelinjen

Natasha Brocks svigermor har haft kræft i tungeroden.

Det blev konstateret kort tid efter, at Natasha Brock havde mødt sin kæreste, Albert.

Sygdomsforløbet varede et års tid, og Natasha Brock havde svært ved at finde sin plads undervejs.

Selvom hun var kærester med Albert – som hun i dag er gift med – følte hun sig som en fremmed, der kom udefra og pludselig var med på sidelinjen.

- I dag er Alberts mor heldigvis kræftfri. Men man kunne lige såvel have stået i en anden situation. Jeg har virkelig lært, at jeg ikke vil fortryde noget. Hellere gør noget. Sådan har jeg det i dag, fortæller hun.

_

Se 'Vild med dans – Knæk Cancer' på TV 2 PLAY.