Landmand søgte kærligheden på tv – i dag er der sket et mirakel

Vær opmærksom: I denne artikel afsløres det, hvad der skete, da landmand Trine Krebs skulle vælge mellem sine to bejlere.

46-årige Trine Krebs følte sig afklaret, da det var blevet tid til at invitere en af de to bejlere med på romantisk weekend i ‘Landmand søger kærlighed’.

Fyldt op af grin, sjove og skøre oplevelser og to nye, gode bekendtskaber satte hun sig over for Henrik Winther og Kim Zacho.

Skiftevis tog hun dem i hånden og takkede dem for deres måde at være på.

De sad spændte og ventede på at få deres ‘Landmand søger kærlighed’-skæbne afgjort.

Og så tog hun et overraskende valg.

Et rørende øjeblik

Den 46-årige økologiske hobbylandmand valgte hverken at invitere Kim Zacho eller Henrik Winther med på romantisk weekend.

- Jeg tænker ikke, at der er nogen af os, der lige sådan bliver kærester. Men jeg håber, at I vil tage imod et venskab, lød det fra Trine Krebs.

Når hun i dag tænker tilbage på lige netop det tidspunkt, husker hun det mest af alt som et rørende øjeblik.

- For jeg kan jo lide dem. Det er nogle fantastiske mænd, siger Trine Krebs.

Det var vigtigt for hende at sige pæne ord om hver mand, inden hun sagde sit valg højt:

- Jo mere ordentligt, jeg gjorde det, jo bedre kunne jeg fortælle til Danmark, at der altså her sad to dejlige mænd, og at der er masser kvinder derude, der vil passe til dem.

De pæne ord kom lige fra Trine Krebs’ hjerte. For hun har oplevet Kims "omsorgsfulde væsen" og Henriks "skønne og respektfulde berøringer" i den uge, som hun selv kaldte for en "drømmeuge".

- De er så skønne. Og jeg ville sende dem ud i verden med en følelse inde i brystet af, at de har en masse at byde på.

Dejligt at mærke et andet menneske

Selvom det var en drømmeuge, opstod der aldrig den rigtige romantik.

Men en af bejlerne fik alligevel prikket til et eller andet inden i Trine Krebs.

Både hende og Henrik Winther har et fysisk kærlighedssprog – og udtrykker sig derfor meget med berøringer som eksempelvis knus, kærtegn på ryggen eller andre steder.

Og efter at have været single i seks år var det dejligt at mærke et andet menneske på den måde.

- Det var bare rart, at der lige var en, der aede mig, siger Trine Krebs og tilføjer:

- Det fik mig virkelig til at mærke, hvor meget jeg savner det.

Men de rare berøringer var altså ikke nok.

- Jeg er jo 46 år gammel, så jeg ved jo også godt, at der skal være andre ting i en relation end berøringer.

Alligevel er hun ham dybt taknemmelig for at have fået lov at mærke det og få bekræftet, at det fysiske er vigtigt for hende.

Og der er i dag kun god stemning mellem Trine Krebs og de to bejlere.

- Vi har skrevet og ringet lidt sammen, siger Trine Krebs og tilføjer, at hun har en aftale med Kim om, at hun skal med ham til Aulum byfest og lave marokkansk linsesuppe til fællesspisning.

- De er i mit hjerte og er en del af min historie.

Ville stille sin sårbarhed til åbent skue

Alt i alt har hun fået en masse ud af at være med i ‘Landmand søger kærlighed’.

På det allerførste møde mellem Trine Krebs og Henrik Winther fortalte hun, at hun havde haft “et følsomt jysk øjeblik” med sin far kort forinden.

Her havde faren fortalt Trine Krebs, at “mænd ikke sådan er helt bekvemme med kvinder, der er så udtryksfulde som dig”. Og så havde han sagt, at hun kunne overveje at fylde lidt mindre.

Noget, der var svært. For Trine Krebs griner med egne ord som en hest, fylder meget og har mange meninger.

På dette tidspunkt var hun allerede godt i gang med en proces efter sin skilsmisse, hvor hun skulle finde sig selv og sit ståsted i relationer. Og hun føler, at programmet og ikke mindst mændene gav hende det sidste puf i en god retning.

- Det var den sidste pind i plankeværket. Nu kan jeg virkelig mærke, at jeg er, som jeg er. Og det er helt okay at være mig.

Det var også et af hendes mål med at medvirke. At hun ville undersøge, hvordan det var at stille sin sårbarhed til åbent skue.

- Sårbarhed som redskab var ikke noget, jeg kendte så meget til. Men jeg har oplevet, hvor stor en styrke og hvor frisættende det kan være at sige det højt, man er allermest bange for.

- Det er helt utroligt, hvor meget energi det giver. Og det giver også et større rum for andre mennesker at være i sammen med en.

Er blevet "megascoret"

På mange måder føler hun, at det skridt hun tog ved at medvirke og vise sin sårbarhed som voksen singlekvinde, satte universet i gang.

I hvert fald skete der et mirakel tre dage inden, at første afsnit kom i fjernsynet.

- Jeg blev fundet af Anders. Megascoret, og det er så dejligt.

Anders og Trine Krebs har egentlig kendt hinanden de sidste 23 år, fordi han er i hendes to søskendes omgangskreds. Derfor er de løbende stødt på hinanden, men først nu opstod der en romance.

- Jeg har virkelig mødt min sjæleven. Det er jeg ikke i tvivl om, siger Trine Krebs og tilføjer:

- Kærligheden opstår også ude i virkeligheden.

Følg med i, hvordan det ender for de tre andre landmænd i ‘Landmand søger kærlighed’ på TV 2 hver tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY.