Vild med dans

I aften danser de til deres største guilty pleasures

Første temaaften i årets 'Vild med dans' venter – og den byder på en masse gamle klassikere.

Fredag aften bliver 'Vild med dans' fyldt med guilty pleasures.

Det er nemlig temaet for denne aften på dansegulvet.

Derfor har de professionelle dansere måttet overlade valget af musik til deres partnere. For alle nydansere har fået til opgave at udpege et nummer, de er vilde med – men også et nummer, som de er lidt flove over at være vilde med.

Og det skal de danse til.

Det betyder altså, at den blandt andet står på cha-cha-cha til 'Re-sepp-ten', tango til Britney Spears og samba til en sand Abba-klassiker.

Se, hvem der skal danse hvad og til hvilket nummer nedenfor:

TANGO

Sangerinde Andrea Lykke Oehlenschlæger og Eugen Miu.

De danser til 'Toxic' af Britney Spears.

Derfor har hun valgt 'Toxic':

- 'Toxic' er en meget sexet sang, og det en side af mig selv, som jeg gemmer lidt væk. Jeg er faktisk glad for udfordringen, for jeg tror, at jeg har brug for at komme ud af min skal, siger Andrea Lykke Oehlenschlæger.

SAMBA

Skuespiller Jakob Åkerlind og Camilla Dalsgaard.

De danser til 'Dancing queen' af Abba.

Derfor har han valgt 'Dancing queen':

- Kan du danse? Har du den bedste tid i dit liv? Jeg er jo svensker, forklarer Jakob Åkerlind om sit sangvalg.

JIVE

Skuespiller Joel Hyrland og Jenna Bagge.

De danser til 'Take on me' af a-HA.

Derfor har han valgt 'Take on me':

- Jeg er vokset op med hiphop, rap og baggy pants, så det er totalt guilty at høre sådan noget "di di di di di di di diii diii diiii di di", siger Joel Hyrland.

PASODOBLE

Diamanthandler Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard.

De danser til 'Final countdown' af Europe.

Derfor har hun valgt 'Final countdown':

- Det er en sang, der altid giver mig så meget energi. Det er som at få en raket i rumpen. Den får mig i det der mode: "Det er også rigtigt, at jeg skal erobre hele verden", forklarer Katerina Pitzner.

SAMBA

Komiker Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen.

De danser til 'Fantasy' af Mariah Carey.

Derfor har hun valgt 'Fantasy':

- Jeg har valgt en sang, som jeg hører hver dag. Dét at stå at danse til nummeret, er jo noget, jeg har drømt om, der skulle ske, siger Natasha Brock.

CHA-CHA-CHA

Paraatlet Daniel Wagner og Asta Björk.

De danser til 'Owner of a lonely heart' af Yes.

Derfor har han valgt 'Owner of a lonely heart':

- Når jeg hører den, bliver jeg taget tilbage til min barndom. Dengang spillede jeg et computerspil, der hedder Grand Theft Auto, og grunden til, at det er en guilty pleasure, er, at det var lidt forbudt at spille, fordi man skulle være over 18 år. Og det tror jeg ikke, at der var ret mange, der var, siger Daniel Wagner.

QUICKSTEP

Skuespiller Caspar Phillipson og Malene Østergaard.

De danser til 'Dragons' af Caravan Palace.

Derfor har han valgt 'Dragons':

- Når festen er i gang, og vi har danset og kørt alle de danske 1980'er-sange igennem, kommer det her nummer på. Guilty pleasure-elementet i det er, at man skal kaste sig ud i det og danse helt vildt, forklarer Caspar Phillipson.

SAMBA

Influencer Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki.

De danser til 'Jumanji' af Hedegaard.

Derfor har hun valgt 'Jumanji':

- Jeg har valgt 'Jumanji'-sangen, fordi den giver en rigtig good feeling. Fuld blæs. Det er en sang, hvor jeg virkelig prøver – når jeg er alene – at shake, siger Cecilie Schmeichel.

CHA-CHA-CHA

Tv-vært Heidi Frederikke Sigdal og partner Michael Olesen.

De danser til landsholdssangen 'Re-Sepp-Ten'.

Derfor har hun valgt 'Re-Sepp-Ten'​:

- Hvem kan ikke lide at danse til Re-Sepp-Ten? Man bliver jo glad. Jeg elsker at køre i bilen med mine unger, og vi bare fyrer helt op for 'Re-Sepp-Ten', siger Heidi Frederikke Sigdal.

Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2 og TV 2 PLAY.