Skuespiller fik topkarakter efter "vanvittig uge" - måtte til Hollywood midt i dansetræningen

Caspar Phillipson var til premiere i Hollywood tirsdag aften, men det kunne ikke ses på dansegulvet.

Der var store smil hos skuespiller Caspar Phillipson og hans dansepartner Malene Østergaard efter fredagens 'Vild med dans'.

Parrede dansede sig nemlig ind på aftenens førsteplads hos dommerne med 32 point og sæsonens første 7-taller.

- Det er fantastisk. Det havde jeg ikke set komme, og hold fast hvor er det dejligt, lød det fra skuespilleren.

Og der var en særlig grund til, at Caspar Phillipson måske ikke havde "set den komme".

Denne 'Vild med dans'-uge har nemlig været ekstra tætpakket for skuespilleren og hans dansepartner Malene Østergaard.

Caspar Phillipson har været på en længe planlagt tur til Hollywood, da der tirsdag var premiere på storfilmen 'Blonde' om filmstjernen Marilyn Monroe.

I filmen spiller Caspar Phillipson rollen som den amerikanske præsident John F. Kennedy, som i denne film dog ikke er navngivet, men blot kaldes "præsidenten".

Derfor skulle han stå på den røde løber i Chinese Theatre i Los Angeles tirsdag aften.

Det har samtidig betydet, at skuespilleren har haft en noget usædvanlig uge i træningslokalet op til denne uges 'Vild med dans'.

- Det har været en vanvittig uge. Som altid har det været et tetris af aftaler, der skulle gå op. Og nu var det bare en stor mundfuld, der lige skulle passe sammen, siger Caspar Phillipson.

Han og dansepartneren Malene Østergaard har derfor også måttet tænke ganske kreativt for at få styr på den cha-cha-cha, de leverede fredag aften.

Trænede igennem i weekenden

I de første uger af 'Vild med dans' må hvert par i alt træne fem gange tre timer om ugen. Og parrets træningstimer har i denne uge ligget på ganske skæve tidspunker.

Der gik nemlig ikke meget mere end 11 timer, fra sidste uges premiere på 'Vild med dans' sluttede, før de stod i træningslokalet igen lørdag morgen klokken 9.

På så mange måder er jeg blæst bagover af, hvor meget Caspar vil det her

Malene Østergaard

Her ventede en dobbelttræning på seks timer efterfulgt af tre timers dans igen søndag, inden Caspar Phillipson rejste afsted mod Hollywood mandag morgen.

- Vi var nervøse for at have en dobbelttræning lige efter showet om fredagen, for kan man få brugt tiden godt nok, når man er træt? Men fordi vi begge to så gerne ville det, så var bare lige på og hårdt. Hvert minut af de timer blev brugt, siger Malene Østergaard.

- På så mange måder er jeg blæst bagover af, hvor meget Caspar vil det her, fortsætter hun.

Cha-cha-træning på Walf of fame

Selvom skuespilleren har været på den anden side af jorden, har han da heller ikke holdt fri fra dansetræningen.

Caspar Phillipson har nemlig været udstyret med videoer af parrets cha-cha-cha-trin, så han kunne øve sig. Og der er blevet trænet cha-cha-cha både i lufthavnen, på gåturen op i bakkerne og ned ad Hollywoods Walk of fame – og så har han også sendt videoer hjem til sin dansepartner.

Det hele er lykkedes, og alt er godt

Caspar Phillipson

Derfor vidste Malene Østergaard, hvad der skulle justeres, da Caspar Phillipson landede i Danmark igen torsdag eftermiddag, og de mødtes for at træne torsdag aften.

- Vi mødtes med en krammer og en kop kaffe, og så sagde jeg: "Der er lige nogle arme, vi skal kigge på", siger hun med et grin.

Tog livsglæde med på gulvet

Caspar Phillipson og Malene Østergaard trænede frem til klokken 22 torsdag aften for at få helt styr de sidste detaljer i koreografien, og den sidste træning gik så godt, at de fik ro i maven.

- Jeg er så klar, jeg glæder mig virkelig. Jeg tager en vild livsglæde med ind på gulvet. For det hele er lykkedes, og alt er godt, sagde Caspar Phillipson før programmets start fredag aften.

Og skuespillerens præstation blev da også særligt bemærket hos dommerne.

Nikolaj Hübbe lagde ud med at tale om, at de forskellige dansegenrer "blot" er variationer, der er bredt ud over dansen som et stykke cellofan.

- Men nedenunder ligger dansen. Den egentlige dans. Det at kunne bevæge sig til musik og rykke rundt på et gulv. Og det kan du! Du kan danse!, udbrød dommeren, mens Sonny Fredie Pedersen fulgte op.

- Du har forstået den her opgave til U.G. Du er her for at have det sjovt, og jeg tror også, du ved, hvad der skal til for at vinde.

Det var da også en stolt dansepartner, der stod ved siden af Caspar Phillipson efter fredagens program.

- Jeg er så stolt og så lettet, sagde danseren.

Se 'Vild med dans' fredag aften klokken 20 på TV 2 og TV 2 PLAY.