En uventet gæst havde sneget sig med til landmandsbryllup

Da Stine for tre år siden meldte sig til 'Landmand søger kærlighed', havde hun ikke regnet med, at hendes drømme ville gå i opfyldelse så hurtigt.

Siden de mødte hinanden i sæson syv af datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed', er det gået stærkt for den lattermilde landmand Stine Marthine Pedersen på 29 år og hendes unge bejler, 24-årige Niels Pors.

Mindre end tre år efter, at de mødte hinanden, er de flyttet sammen i et fælles hus og er blevet gift.

Og nu kan de også krydse en graviditet af på parforholdstjeklisten.

Der var en lille blind passager med til brylluppet

Stine Marthine Pedersen, tidligere deltager i 'Landmand søger kærlighed'

Stine bærer nemlig i øjeblikket på parrets fælles barn, der forventes at komme til verden i februar.

Det sidste kom faktisk som noget af en overraskelse, for til parrets bryllup 28. maj i år var deres kommende barn med som uventet, men bestemt ikke ubuden, gæst.

- Det har vist sig, at der var en lille blind passager med til brylluppet, fortæller Stine Marthine Pedersen i det nye afsnit af 'Landmand søger kærlighed – ekstra' på TV 2 PLAY.

Pige på vej

Siden optagelserne har ægteparret lært deres barn lidt bedre at kende. Stine og Niels har nemlig fundet ud af, at de venter sig en lille pige.

Det kom dog ikke som den store overraskelse.

- Vi havde begge to regnet med det. Det var ikke et stort magisk øjeblik – vi tænkte bare: "Nå, fedt!" Det var måske bare intuition, fortæller Stine Marthine Pedersen.

Op til kønsscanningen havde også både Stines far og Niels' mor fastholdt, at de var sikre på, at det var en lille pige, der gemte sig i Stines mave.

At gisne om barnets køn har kun været en sjov gætteleg for parret og deres familier, for det har ikke været vigtigt for dem, om de fik en dreng eller en pige, siger Stine.

- Vi havde været ligeglade, men det er da meget hyggeligt, at man ved det nu.

Helstegt pattegris og hjemmelavet brudebuket

Ud over den blinde passager var også programmets vært, Lene Beier, med som gæst til brylluppet, der foregik omkring parrets hus.

I alt var omkring 44 gæster inviteret til middagen, hvor der blev serveret helstegt pattegris og islagkage til dessert.

Selve vielsen fandt sted i haven, mens aftenens fest foregik i laden, som Stine og Niels havde brugt måneder på at gøre klar til den store dag.

Til brylluppet var der ikke fokus på bryllupstraditionerne.

- Vi vidste ikke rigtig, hvad de betød. Og så er det lidt fjollet at skulle følge dem. Vi havde udvalgt de traditioner, der gav mening for os, fortæller Stine Marthine Pedersen.

Blandt andet var det Niels, der lavede Stines brudebuket.

Som et eventyr

Datoen for brylluppet, 28. maj, var ikke helt tilfældigt valgt. Det var nemlig præcis to år efter, at Stine spurgte Niels, om han ville med på romantisk weekend.

Det må siges, at der er sket meget på de to år. En gang imellem kan det også føles som om, der sker lidt for meget, fortæller Stine.

- Jeg har givet udtryk for, at det eddermame går stærkt. Ikke på en dårlig måde, for der er stadig ting, vi drømmer om at gøre sammen. Vi må bare tage det et skridt ad gangen.

Ifølge Stine tager Niels det lidt mere stille og roligt end hende, at der er så meget fart over feltet. Og samtidig er det ikke et issue, at det går hurtigt, understreger hun.

- Det føles, som om vi har kendt hinanden altid, men når man tænker over det, er det helt vildt, at jeg for tre år siden var single, og så skete alting på en gang, siger hun og fortsætter:

- Det er lidt ligesom et eventyr. At finde den eneste ene, at blive gift. Og nu, to år efter, knips med fingrene, og så har vi det hele. Det er magisk.

Fremtiden for parret involverer flere børn, men i første omgang at komme ud at rejse, når deres datter er blevet gammel nok, til at det kan lade sig gøre.

Du kan se 'Landmand søger kærlighed - ekstra' på TV 2 PLAY.