Landmand sagde, at hun var for meget - sådan har hun det i dag

Charlotte Frederiksen var skuffet, efter at hun blev sendt hjem fra en gruppedate, da der er en forklaring på, at hun på skærmen fremstår, som hun gør

VÆR OPMÆRKSOM: I denne artikel afsløres det, hvem Claus Svend Simonsen sender hjem i fjerde afsnit, der bliver vist i aften klokken 20.00 på TV 2.

29-årige Charlotte Frederiksen blev tydeligt overrasket og skuffet, da vinbonden Claus Svend Simonsen valgte at sende hende hjem efter en gruppedate i ‘Landmand søger kærlighed’.

Kort inden fravalget havde Claus og Charlotte haft en snak, hvor hun fik at vide, at “hun var lidt for meget på”.

- Du har mange ting på hjerte, og mange ting du vil spørge om, men måske har du fyldt lidt meget i forhold til de andre, lød det høfligt og forsigtigt fra vinbonden.

Hun talte simpelthen for meget og stillede for mange spørgsmål. Og det syntes de andre kvinder på gruppedaten også.

- Det er svært at få et ord indført, lød det fra bejleren Pernille Kaaberbøl til kameraet.

Men det var ikke af ond vilje, at Charlotte Frederiksen bombarderede vinbonden med spørgsmål som antallet af breve, han havde modtaget, og om han kom meget i det område, hvor de var på gruppedate.

Følte sig misforstået

Charlotte Frederiksen så gruppedaten som en mulighed for at lære landmanden endnu bedre at kende, men også at vise flere sider af sig selv.

Derfor blev hun ikke kun overrasket over, at det var et problem, at hun viste sin interesse. Hun blev også skuffet og såret.

- Hvordan kunne han sige sådan til mig, når han slet ikke kendte mig? siger Charlotte Frederiksen til TV 2.

Hun følte sig misforstået, og når hun i dag ser programmet, synes hun også, at hendes mange spørgsmål og snak er sat en anelse på spidsen.

- Jeg kommer jo til at virke som en “se mig, hør mig”-type. Og det er slet ikke sådan, at jeg vil fremstå, siger Charlotte Frederiksen.

Men den 29-årige landmandsbejler ved godt, at hun snakker meget. Forklaringen er ifølge hende selv, at hun i sin iver for at vise den bedste side af sig selv ofte ender med at blive ekstra snakkende.

Og det følte hun et stort behov for at forklare Claus Svend Simonsen.

- For jeg har i mange år skjult min usikkerhed med latter og snak, fortæller hun.

Var bange for at have skræmt ham væk

Derfor trak hun ham til side efter deres snak på tomandshånd og fortalte uden tændte kameraer, at hun godt var klar over, at hun havde åbnet sig meget på kort tid.

Charlotte Frederiksen fortalte ham blandt andet, at hun blev mobbet gennem sin skoletid, og at hun har mistet en kæreste til kræft, hvilket sendt hende i stor sorg i mange år.

- Vi havde jo så kort tid, så jeg følte mig også lidt presset til at vise ham noget, så han kunne få et større indblik i, hvem jeg er, forklarer hun.

Hun fortalte Claus, at hun var bange for, om hun havde skræmt ham væk. Og da hun efterspurgte en reaktion på det, husker hun, at han sagde:

- Charlotte, du har ikke skræmt mig, og det er okay.

Men samtalen bag kameraet havde altså ikke ændret på Claus’ følelser. Mavefornemmelsen var der bare ikke, og han valgte kort efter ikke at invitere Charlotte Frederiksen med videre i datingforløbet.

Det var frustrerende for Charlotte Frederiksen, der netop havde åbnet sig og gjort sig ekstra sårbar.

Men også fordi en snak med de andre kvinder aftenen inden havde haft betydning for hendes mange spørgsmål.

Ville holde samtalen kørende

Her fik hun den opfattelse, at de andre kvinder syntes, at det var svært at spørge ind til Claus og holde en samtale i gang. Charlotte Frederiksen husker det også som, at de var ok med, at hun holdt samtalen kørende med spørgsmål.

Derfor blev hun også ked af det, da hun på tv kunne se, at de mente noget andet.

- Jeg fremstår jo virkelig som en irriterende type, som ikke kan give andre mennesker plads og høre, hvad de har at sige, siger Charlotte Frederiksen, der i situationen ikke selv havde en følelse af at fylde for meget.

Er okay med det hele i dag

I dag er det cirka tre måneder siden, at optagelserne til ’Landmand søger kærlighed’ sluttede.

Og selvom det ikke var rart at gense afvisningen på tv eller høre de andre kvinders opfattelse af, hvordan Charlotte Frederiksen havde været, har hun det okay med det hele i dag.

Siden hele oplevelsen har Charlotte Frederiksen dog tænkt over det med at fylde for meget.

Og i stedet for at føle, at hun skal åbne sig meget på kort tid over for en potentiel kæreste, vil hun fremover blive bedre til at stille flere spørgsmål, så han åbner sig mere.

Lige nu er det dog ikke jagten på kærligheden, der fylder mest. Til september skifter Charlotte Frederiksen nemlig tjenerfaget ud med en kontorelevuddannelse.

- Men hvis den rigtige dukker op, er jeg selvfølgelig ikke afvisende.

Prøvede at gøre det på en pæn måde

34-årige Claus Svend Simonsen kan i dag godt forstå, at Charlotte Frederiksen blev skuffet over at blive sendt hjem.

- Det er rigtigt, at hun fortalte mig nogle private ting, man ikke ser på fjernsyn. Og jeg forstår godt, at det blandt andet var en af grundene til, at hun blev skuffet, siger han til TV 2 og fortsætter:

- Men det ændrede ikke noget ved min følelse af, at vi ikke passede sammen, selvom hun er en sød pige.

Claus Svend Simonsen blev smigret af det fire sider lange brev, Charlotte Frederiksen havde sendt ham. Og på speeddaten vækkede hendes energi og gåpåmod også en interesse for at lære hende bedre at kende.

Men på gruppedaten blev det klart for ham, at han ikke kunne se dem sammen i fremtiden.

Det var også en af grundene til, at han trak hende til side, fortæller han.

- Jeg prøvede at fortælle hende om min mavefornemmelse på en pæn måde – og også uden at de andre kvinder var der, siger Claus Svend Simonsen, der bestemt ikke syntes, at det var rart at skuffe hende.

- Men sådan er reglerne jo i programmet.

Se ‘Landmand søger kærlighed’ hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2 eller følg med på TV 2 PLAY.