Landmand søger kærlighed

Landmand tog overraskende valg – et kys vendte op og ned på det hele

Vær opmærksom: I denne artikel afsløres det, hvem hobbylandmanden Leif Olsen vælger at tage med på romantisk weekend.

Leif Olsens beslutning kom muligvis som en overraskelse for en del tv-seere, da han i dagens afsnit af ’Landmand søger kærlighed’ skulle vælge, om han ville have Tina Lindstrøm eller Anne Prieme med på romantisk weekend.

Men rent faktisk var der for hobbylandmanden ingen tvivl til stede, da han skulle vælge imellem Tina, den friske fynbo med ”den gode røv”, og spirituelle Anne, der sætter sin cowboyhat, som hun vil.

- Jeg var helt afklaret med min beslutning, selvom der var mange andre, der nok havde regnet med noget andet, fortæller Leif Olsen.

Men selvom han var helt afklaret i beslutningsøjeblikket, vaklede han stadig dagen før, beslutningen skulle træffes. Han kunne nemlig sagtens se en romantisk fremtid for sig med begge kvinder.

Men et kys blev det, der til slut vendte op og ned på det hele og afgjorde skæbnen for Leif, Tina og Anne.

Afstemning

Hvem troede du, Leif Olsen ville tage med på romantisk weekend?

Et kys, der gjorde indtryk

I sidste ende faldt valget nemlig på 53-årige Tina Lindstrøm, der med glædestårer i øjnene takkede ja til at tilbringe en romantisk weekend med Leif Olsen.

Inden da havde parret været på romantisk date, som startede med en frokost på et nordfynsk badehotel.

Her var der både stjerneskud på tallerkenerne og i de tindrende øjne på Leif Olsen og Tina Lindstrøm, der flettede fingre ind over bordet.

Daten endte med et koldt dyp i Kattegat og et varmt kys. Og netop kysset ændrede alt for Leif Olsen.

- Det sagde godt nok lige "goddav", da jeg kyssede Tina. Der udskilte jeg alt, hvad der kunne udskilles af endorfiner og ting og sager. Det gjorde indtryk på mig. Og så er jeg jo nødt til at lytte til min krop, fortæller han.

Derfor havde landmanden også en noget blandet følelse i kroppen, da han efterfølgende skulle på romantisk date med Anne Prieme.

- Jeg kan godt tænke efterfølgende, at det næsten var synd for Anne på en eller anden måde. Der var sket et eller andet oppe i hovedet, siger han.

- Skål, skat

For Leif Olsen blev situationen ikke forbedret af, at 61-årige Anne Prieme valgte at overraske ham ved at planlægge en romantisk date, hvor parret skulle danse linedance sammen på gulvet i stuen på Nordfyn.

- Det var lidt grænseoverskridende. Jeg havde faktisk ikke lyst til det. Men jeg gjorde det, og det var dejligt, at hun ville gøre det, siger han.

Efter deres svingom på stuegulvet satte parret sig ud på et tæppe i den solbeskinnede have. Her blev det også til et langt kys mellem Anne Prieme og Leif Olsen.

- Skål, skat. Jeg kunne blive ved med at kysse dig, lød det fra Anne Prieme, da parret havde sluppet taget i hinanden.

Men Leif Olsen fortæller nu, at han ikke gengældte følelserne:

- Det er svært at sætte ord på de følelser, der var ude på det tæppe der, men der var ingen.

Af den årsag kan landmandens valg om at kysse Anne Prieme måske undre. Men faktisk var det fra starten af Leif Olsens plan at kysse begge kvinder i løbet af dagen.

- Det var game-planen. Så det blev til et lille kys på tæppet. Og der havde jeg jo fået et rigtig godt kys tidligere på dagen. Og det vendte op og ned på alt, siger han.

Han har dog ikke andet end ros til overs for kvinden med de intense øjne.

- Det overraskede mig, for Anne kunne jo noget. Der var noget med hendes øjne og hendes afslappede væremåde. Hun hviler godt i sig selv, siger han.

Blev lettet over afslag

Det var åbenbart ikke kun Leif Olsen, der fandt kysset på tæppet akavet.

Faktisk vidste Anne Prieme godt, at hun var blevet valgt fra, da de sad der på tæppet i haven – for ifølge den spirituelle kvinde havde energien skiftet de forudgående dage.

- Jeg kunne se og mærke på Leif og Tina, at den energi de har, den fungerede bare bedre. Det virkede rigtig, rigtig godt, fortæller hun.

Efter oplevelsen har hun da også fået tænkt godt og grundigt over tingene.

Selvom hun efter at have kysset Leif Olsen i programmet erklærer sig "småforelsket", kan hun nu på afstand se, at det var hun ikke.

Og Anne Prieme tog da også stille og roligt imod beskeden om, at det var Tina Lindstrøm, der skulle med på romantisk weekend.

- Ved du hvad? Jeg blev faktisk drønlettet, fortæller hun efterfølgende til TV 2.

Den største konkurrent

Som den eneste af gårdens tre beboere blev Tina Lindstrøm rent faktisk overrasket over, at det var hende, der skulle med på romantisk weekend.

Hun fortæller, at hun fra starten af vidste, at det ville blive hende og Anne Prieme tilbage på gården til sidst. Og at Anne ville være hendes største konkurrent.

- Det eneste, jeg tænkte, var, at jeg måske havde det lille plus, at jeg var fra Fyn af, siger hun og griner:

- Det kunne lige så godt have været Anne, som det kunne have været mig. Men jeg er glad for, at det blev mig. Jeg blev da glædeligt overrasket.

I dag er Leif Olsen fortsat meget glad for sin beslutning.

- Alle troede jo, det ville blive Anne. Men det var faktisk midt på ugen, at noget rykkede sig. Og på daten eskalerede det i mit hoved, siger han, mens tårerne begynder at vælde frem i hans øjne.

- Så. Det var lige de ord, jeg ikke skulle sige.

Se, om det lykkes de andre landmænd at finde lykken i 'Landmand søger kærlighed' tirsdag klokken 20.00 på TV 2 eller her på TV 2 PLAY.