Landmand søger kærlighed

Et år efter dating-eventyret på tv - sådan går det landmændene i dag

Seks nye landmænd skal på kærlighedsjagt. Men hvordan står det til med de landmænd, der deltog i sidste års program? Det kan du få svar på her.

Succesraten var ikke høj i sidste års udgave af datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'.

Her var det kun den unge gårdarving Emil Bay Mortensen, der endte med at finde kærligheden gennem programmet.

Siden ser det dog ud til, at landmændene Allan Jensen, Karoline Wraae, Maxine Sørensen, Svend Erik Poulsen og Christan Frigaard har taget greben i egen hånd og er trukket i deres bedste overalls for at finde det, de ikke fandt via programmet: et menneske at dele hverdagen med.

Alle fem landmænd har nemlig fået en kæreste, siden kameraerne slukkede.

Og det er ikke det eneste, der er sket i landmændenes liv. Det fortæller de om her.

Emil Bay Mortensen

Det var noget af en opgave, der lå foran 26-årige Emil Bay Mortensen ved starten af optagelserne på sidste års 'Landmand søger kærlighed'.

Han skulle nemlig finde den kvinde, han ville have med på romantisk weekend, blandt hele 129 håbefulde bejlere, der havde fundet den storsmilende jyde så charmerende, at de måtte sende ham et brev.

Dermed blev han den mest ombejlede landmand i programmets historie.

Det er hårdt. Det varierer, hvor tit vi får set hinanden

Emil Bay Mortensen, landmand

Heldigvis løste han opgaven til ug, for blandt brevene gemte sig et fra dengang 23-årige Melissa Valentin Fobian.

Hun blev efter nogle intense uger inviteret med på romantisk weekend, der sluttede med ”et bette kys”.

Man må formode, at det er blevet til en del kys siden da, for Melissa Valentin Fobian og Emil Bay Mortensen blev siden kærester.

De er stadig sammen godt et år efter optagelserne sluttede, selvom kærligheden for tiden har hårde vilkår.

For selvom parret i oktober tog et stort skridt og flyttede sammen, har nye omstændigheder gjort, at de har været nødt til at flytte fra hinanden igen.

Melissa Valentin Fobian fik nemlig tilbudt sit drømmejob på Sjælland, hvilket har medført, at den fysiske afstand mellem bypigen og landmanden nu er blevet en hel del større.

- Det er hårdt. Det varierer, hvor tit vi får set hinanden. Nogle gange er det meget, og nogle gange er det ikke så meget, fortæller Emil Bay Mortensen.

Planen er dog fortsat, at parret på et tidspunkt skal købe en gård sammen, hvor Emil Bay Mortensen kan udleve drømmen om sin egen bedrift – og Melissa Valentin Fobian kan have heste.

- Lige nu tager vi en dag ad gangen. Vi ved stadig godt, at hvis hun skal tilbage, så skal der nok være en fælles gård at flytte ind på, afslutter landmanden.

Allan Jensen

Med Broholm Slot som eventyrlig kulisse drog den 45-årige landmand Allan Jensen i sidste sæson på romantisk weekend med sin udkårne bejler, 41-årige Jerry Jensen.

Men selvom weekenden sluttede af med et løfte om et snarligt gensyn, fik eventyret ikke nogen lykkelig slutning for Allan Jensen og Jerry Jensen, der ikke har kontakt i dag.

Siden da har det dog ikke stået stille på kærlighedsfronten for nordjyske Allan Jensen, der siden sin deltagelse i det nationale tv-program har modtaget en ”overvældende” mængde af romantiske tilbud på sine sociale medier.

Og selvom han svarer på alle beskederne, har han indtil videre valgt at takke nej til de mange invitationer.

Der er meget kærlighed i huset for tiden

Allan Jensen, landmand

Det skyldes, at en helt særlig mand det sidste stykke tid har optaget pladsen i Allan Jensens hjerte.

- Jeg ser én lidt. Det er meget nyt, og vi har ikke set hinanden i så lang tid endnu. Han kunne bestemt godt være en potentiel kæreste, fortæller den nordjyske landmand. Han oplyser, at parret mødtes hos fælles bekendte.

Ellers bliver der ikke ruttet med detaljerne, når snakken falder på den nye mand i Allan Jensens liv. Landmanden ønsker nemlig at holde forholdet privat lidt endnu. Kun begejstringen i stemmen, når han taler om sin nye flamme, er ikke til at skjule.

Og for Allan Jensen er der meget at være begejstret for i øjeblikket – hans hjem kommer nemlig til at vrimle med liv de næste par måneder.

Hans cockerspaniel Agnes, der tog både seere og i særlig grad vært Lene Beier med storm, har nemlig netop født otte hundehvalpe.

- Der er meget kærlighed i huset for tiden, siger Allan Jensen og griner.

Derfor får landmanden den kommende tid travlt, når både høst og hundehvalpe skal passes på samme tid.

Maxine Sørensen

Maxine Sørensen indtog i tårnhøje hæle og med beslutsom mine sidste års program.

Hun havde nemlig lagt en ufravigelig femårsplan, som en kommende partner skulle kunne se sig selv i.

Derfor stillede hun igen og igen sine bejlere spørgsmålet:

- Hvor ser du dig selv om fem år?

I programmet fortalte hun, at spørgsmålet stammer fra hendes brændende ønske om at blive ung mor.

Men der er også en mere dybtliggende og hjerteskærende årsag til, at spørgsmålet går igen.

Det kan du læse om her:

Maxine Sørensen fandt aldrig sammen med Silas Krog, som hun endte med at tage på romantisk weekend med i ’Landmand søger kærlighed’. I stedet har hun fundet lykken hos kæresten Magnus, som hun nu bor sammen med.

Svend Erik Paulsen

'Landmand søger kærlighed' endte i tårer for programmets ældste landmand, 74-årige Svend Erik Paulsen.

For 72-årige Ilse Hartmann valgte som afslutning på parrets weekendophold at fortælle ham, at hun ikke havde romantiske følelser for ham.

- Jeg er sikker på, at man kan blive forelsket, helt op til man er 100 år. Men det er ikke der, jeg er lige nu, sagde hun dengang.

Beskeden kom ikke som en overraskelse for Svend Erik Paulsen, der alligevel blev dybt berørt af samtalen.

Men selvom der ikke kom et romantisk forhold ud af den sønderjyske landmands deltagelse i programmet, skulle der ikke gå længe, før han alligevel mødte kærligheden.

Svend Erik Paulsen er nemlig ikke længere single. Det er dog ikke meget, han vil fortælle om sin kæreste, da hun gerne vil værne om sit privatliv.

- Vi må se næste år, så kan det være, hun kan lokkes til det, griner han.

Ud over på kærlighedsfronten fortæller Svend Erik Paulsen, at han har det godt. Og selvom han ikke fik det ud af 'Landmand søger kærlighed', han kom efter, har han været meget glad for oplevelsen:

- Det har været sjovt og spændende. Hvis jeg ikke havde en kæreste, havde jeg gjort det hele igen.

Christian Frigaard

Heller ikke Christian Frigaard endte med at finde den eneste ene i programmet.

Alligevel kan man godt sige, at det var programmet, der ledte ham til kærligheden.

Den nyvundne selvtillid, der fulgte med deltagelsen, gjorde nemlig, at han turde kontakte sin nuværende kæreste, som han i forvejen kendte fra lokalområdet.

Christian Frigaard har ekstra travlt for tiden, for han har netop udvidet sit landbrug med en tredjedel, så det nu består af 500 hektar – hvad der altså svarer til i omegnen af 1000 fodboldbaner. Derudover passer han yderligere 400 hektar.

Derfor er der altså for tiden tryk på for landmanden, hvilket betyder, at de helt store fremtidsplaner må vente lidt, fortæller han:

- Lige nu byder fremtiden på, at vi begge håber, vi vågner i morgen.

Den unge landmand Karoline Wraae

21-årige Karoline Wraaes jagt på kærligheden kunne ikke følges på TV 2, men kun på TV 2 PLAY i 'Landmand søger kærlighed – den unge landmand'.

Det blev noget af en turbulent jagt for den unge landmand, der endte med at afvise alle sine bejlere og tage ud at spise med sin veninde i stedet for at tage på romantisk weekend.

Der var bare ikke nogen, der havde kærestepotentiale, lød det fra hende dengang.

Siden da har det vist sig, at kærestepotentialet hele tiden har ligget for næsen af Karoline Wraae. Hun har nemlig fundet sammen med sin kollega, 23-årige Mathias.

Og siden det kollegiale venskab udviklede sig til et romantisk forhold, er parret både flyttet sammen og har udvidet familien med hund og flere heste.

- Det er lidt tidligt, men går det galt, så går det galt, og hvis ikke er det bare fedt, siger Karoline Wraae og griner.

Mens Karoline Wraae beskæftiger sig med landbrugets dyr, arbejder Mathias i marken, og parret drømmer da også om et fælles hobbylandbrug.

- Vi vil gerne have etableret starten af vores liv. Men jeg har skrevet babynavne ned i noterne på min telefon, så det er ikke ti år ude i fremtiden, griner hun.

Se 'Landmænd søger kærlighed' hver tirsdag på TV 2 eller her på TV 2 PLAY.