Bachelor

Bachelorerne valgte dem fra inden den sidste rose – sådan går det de to kvinder i dag

Der er sket godt nyt i både Anna Saabye og Victoria Lundagers liv siden optagelserne.

Da Anna Saabye satte sig i sofaen overfor Kasper Skak, følte hun inderst inde allerede, at løbet var kørt.

Kasper Skak havde dagen forinden valgt at tage Mette Sommer med på den første af to drømmedates, og nu stod valget mellem Anna Saabye og Helena Witt.

- Jeg havde hele tiden vidst, at Helena ligesom var number one, men jeg var mere i tvivl om, hvor Mette og jeg lå i forhold til hinanden, fortæller Anna Saabye og tilføjer:

- Så da han valgte Mette, gik jeg faktisk op og pakkede mine ting med det samme.

Mentalt var hun altså allerede på vej hjem, da hun sad overfor Kasper.

- Vi har bygget noget op sammen, og det er det, der gør det hele svært for mig, sagde Kasper Skak, der tydeligvis havde det svært med at afvise Anna Saabye.

Følte sig friend-zoned

Men hun var okay.

- Din veninde herinde har jeg fået lidt ekstra følelser for, så det er derfor, at det er hende, jeg skal have med på sidste date, sluttede bacheloren af.

Anna Saabye fortæller til TV 2, at hun gerne ville have haft en sidste chance for også selv at mærke efter, hvordan hendes følelser omkring Kasper Skak var.

Men siden overnatningsdaten efter villa-festen havde hun faktisk følt sig friend-zoned.

- Han sagde, at jeg mindede meget om hans bedste veninde. Og der tænkte jeg bare: "Okay, det er så sådan, det er".

Anna Saabye var fortsat interesseret i at udforske relationen til Kasper Skak, men hun nåede aldrig at opleve den romantiske fornemmelse, som han også selv havde efterspurgt i deres relation.

Men det var svært at give mere af sig selv, synes hun.

- Jeg turde ikke give mere, for så ville det komme til at gøre ondt. Det føltes farligt, siger Anna Saabye og tilføjer:

- Så jeg var lettet, da jeg røg ud.

Bearbejdede afvisningen

Da Kasper Skak havde truffet sit valg, sagde Anna Saabye farvel til de andre og tog sammen med Victoria Lundager, der var blevet valgt fra af Philip Geisler Berg, mod det hotel, de skulle overnatte på.

På hotellet spiste de en masse god mad, fik drinks og slappede af ved stranden.

- Vi fik snakket om det hele. Vi havde jo jagtet en fyr i fem uger, og så blev vi afvist lige til sidst. Den afvisning skulle lige bearbejdes.

Men hverken Anna Saabye eller Victoria Lundager følte sig slået ud. Og faktisk downloadede de dating-appen Tinder, inden de rejste hjem.

- Jeg var maks klar og havde masser af gåpåmod. Jeg tænkte egentlig bare, at nu skulle jeg hjem og have en fed sommer, fortæller Anna Saabye.

Og der gik ikke lang tid i Danmark, før der opstod kærlighed.

En ny titel

Fyren var en bekendt, inden hun tog til Caribien til 'Bachelor'-optagelserne, men relationen udviklede sig, da hun var tilbage.

Det startede med et par dates, og så tog det ene det andet.

Og i dag er de kærester.

- Vi har datet siden april og har været kærester i en måneds tid. Så det med titlen er ret nyt, fortæller Anna Saabye.

Selvom det aldrig blev til noget med Kasper Skak, så er hun glad for, at hun fik 'Bachelor'-oplevelsen.

Det vigtigste og bedste, hun tager med derfra, er de mange nye venskaber.

- De fem uger dernede fløj bare afsted, fordi vi havde det så grineren. Det er venskaber, jeg aldrig havde troet, jeg skulle få.

Victoria Lundager

Ligesom hos Anna Saabye kom det heller ikke bag på Victoria Lundager, at hendes bachelor, Philip Geisler Berg, ikke valgte hende.

Da han inviterede Frida Bolm med på sin første af to drømmedates, var Victoria Lundagers umiddelbare reaktion:

- Fuck.

- Dér vidste jeg jo godt, hvad der så ville ske.

Og da det første valg var blevet taget af Kasper Skak og Philip Geisler Berg og kameraerne slukkede, mødtes Victoria Lundager og Anna Saabye i villaens spisestue.

- Vi så på hinanden og kunne slet ikke lade være med at grine lidt. Vi vidste jo godt, at løbet var kørt, fortæller Victoria Lundager.

Ligesom Anna Saabye gik hun op og pakkede sine ting.

Imens prøvede hun at vænne sig til tanken om at blive valgt fra. Samtidig gik hun og nynnede en sang, som flere fra produktionen overhørte.

Og da det gik op for dem, at det var en sang, hun selv havde lavet, spurgte de, om hun ville synge den for Philip Geisler Berg i forbindelse med hans valg.

- Egentlig ville jeg ikke. Men så til sidst tænkte jeg: "Fuck det, nu gør jeg, hvad jeg kan og viser ham, at jeg vil ham".

Blev lettet

Sangen rørte Philip Geisler Berg, men ændrede ikke på hans beslutning om at invitere Frederikke Victoria Olsen-Kludt med på hans sidste drømmedate.

Men selvom Victoria Lundager både havde kysset med ham og været tydelig om sin interesse for ham, blev hun ikke ked af det.

- Jeg blev enormt lettet, fortæller Victoria Lundager.

Hun gik op på værelset, hvor Helena Witt og Anna Saabye ventede. De spurgte begge, om hun var okay, hvortil Victoria Lundager svarede:

- Jeg er faktisk helt okay.

Sammen med Anna Saabye tog de til et andet hotel, hvor de skulle være det sidste døgn.

Her sad de følelsesmæssigt udmattede og talte det hele igennem. For det var der brug for.

De mindede hinanden om, at de ville gå fra oplevelsen med en masse girl power, men at det også var okay at være skuffede.

Og efter lidt tid kom reaktionen.

- Det var meget sådan, at vi det ene tidspunkt var helt høje og så det næste tidspunkt sagde en af os: "Nu kommer følelsen", fortæller Victoria Lundager og tilføjer, at de skiftedes til at samle hinanden op.

Jeg tror også, Frederikke var bange for, om jeg var sur på hende

Victoria Lundager

Mødte en helt særlig person

Kort tid efter landede de i Danmark en sen søndag aften.

Om fredagen skulle Victoria Lundager til en fredagsbar i Den Grønne Ungdomsbevægelse sammen med nogle venner. Og her stødte hun ind i en helt speciel person.

- Der fandt jeg ham, som jeg er kærester med i dag, fortæller Victoria Lundager.

Dagen efter skulle hun mødes med flere af de andre kvinder fra 'Bachelor'. Victoria Lundager kom lidt for sent til restauranten og kunne med det samme mærke, at de andre kvinder var afventende i forhold til, om hun var ked af det.

Men Victoria Lundager udbrød nærmest med det samme:

- Jeg har mødt mit livs kærlighed.

Siden den aften er det kørt “lige ud ad landevejen” mellem Victoria Lundager og hendes kæreste.

Og nu glæder hun sig bare til at alle 'Bachelor'-programmerne er sendt, så hun kan begynde at leve i nutiden og ikke datidens 'Bachelor'.

Følg med i 'Bachelor' på TV 2 PLAY i denne uge, hvor de to bachelorer Philip Geisler Berg og Kasper Skak tilbyder deres sidste rose.

Tirsdag 26/7 kan du se, hvordan det går i dag i ekstraprogrammet 'Efter den sidste rose'.