Bachelor

'Bachelor' er afgjort – se her, hvem Kasper og Philip valgte

VÆR OPMÆRKSOM: I denne artikel afsløres det, hvad der sker i finalen i 'Bachelor'.

Der var et brusende caribisk hav i baggrunden og en allé af røde roser på stilke som bagtæppe, da de to bachelorer skulle træffe den allersidste og måske også allervigtigste beslutning.

For efter at have datet over 20 kvinder for at finde frem til den eneste ene var kærlighedseventyret nået til vejs ende.

Syv roseceremonier var veloverstået, og nu var det blevet tid til at tilbyde den sidste rose.

Og det var uden tvivl ikke et nemt valg at træffe for hverken Philip Geisler Berg eller Kasper Skak.

Var ikke i tvivl

Inden Kasper Skak skulle give sin sidste rose, sagde han følgende om de to kvinder:

- Helena har flotte øjne og et meget sødt smil. Og så har hun nogle værdier hjemmefra, som matcher mine. Hun er en af de sidste kvinder, fordi hun har fået nogle følelser til at blomstre inden i mig.

- Mette har en af de vigtige kvaliteter, jeg søger hos en kvinde, og det er livsenergi. Hun gør mig glad indvendig. Vi er nogenlunde jævnaldrende, og vi ønsker begge at stifte familie inden for den nærmeste fremtid. Hun har hele pakken.

Men Kasper Skak var ikke i tvivl, da tiden var inde til at tage den store beslutning.

For der var kærlighed hos én af de to kvinder.

Et intenst kys i kulissen

Med dirrende læber og lange pauser, hvor han skulle samle sig, fik han fortalt Helena Witt, at det altså var hende, han ville fortsætte med at date.

- Første gang snublede du, men jeg snublede også lidt indeni. Fra den dag startede der noget meget fantastisk inden i mig, sagde Kasper Skak, inden han tog rosen fra sølvfadet og tilbød den til Helena Witt.

Til TV 2 fortæller Kasper Skak, at han faktisk allerede efter en af deres første dates – helikopterdaten – kunne mærke, at der var mange ting, der føltes rigtigt med Helena Witt.

- Det er jo en sjov ting at skulle beskrive, men det var jo helt små ting, der gjorde, at jeg blev fanget. Da hun på daten tog en bid af min is, at hun var fantastisk sammen med de andre kvinder, og så at vi bare generelt havde det fantastisk sammen, fortæller Kasper Skak.

Helikopterdaten sluttede med et lille lysbilledshow af Kasper Skak som barn – og med et kys.

Men i dag fortæller Kasper Skak, at der faktisk blev kysset lidt mere, da kameraerne blev slukket.

- Vi havde lige et par minutter for os selv til at sige farvel, og her blev det til et lidt længere og mere intenst kys, siger Kasper Skak, der flere gange forsøgte at erklære sin kærlighed til Helena Witt mellem linjerne.

Derfor var det også en kæmpe forløsning, da han endelig kunne bekende kulør og fortælle hende, at det var hende, han ville have.

- Det var hårdt, men jeg stod også med en sindssyg lykkefølelse.

Dermed fik det caribiske eventyr en lykkelig slutning. For de to.

For anderledes var det kort forinden, da Kasper Skak skulle sætte punktum i sin og Mette Sommers dating.

Skuffet

Det startede ellers med smil og et glimt i øjet, hvor Kasper Skak gennemgik deres rejse.

- Første gang, jeg fik øjnene op for dig, var da vi stod og dansede sammen. Jeg glemte tid og sted. Du gjorde noget ved mig, og du har gjort mange ting ved mig, sagde han blandt andet, inden han lod bomben falde.

- Men som du ved, er der også en anden kvinde… Og jeg har mærket efter, hvor mine følelser er stærkest, og derfor kan jeg desværre ikke tilbyde dig min sidste rose.

Det var en tydeligt skuffet Mette Sommer, der modtog den besked.

Efter først at have afvist at kramme sagde de farvel med et knus og en kommentar fra Mette Sommer:

- Held og lykke.

Havde en dejlig mavefornemmelse

Han har sagt det utroligt mange gange undervejs – nemlig at han følger sit hjerte og sin mavefornemmelse.

Og det gjorde Philip Geisler Berg også, da han skulle træffe “den sværeste og hårdeste beslutning” i 'Bachelor'.

Inden han skulle give sin sidste rose, sagde han følgende om de to kvinder:

- Frida og jeg har haft et par bump på vejen, men det har kun gjort relationen stærkere. Hun er virkelig bare en skøn kvinde, som er rå og ufiltreret, og som får mig til at grine helt vildt. Vi har sindssygt god kemi, og hun er, som hun er. Og det skal hun være stolt af.

- Frederikke har været ægte og ærlig over for mig, og vi har været på dates, hvor vi er kommet supertæt på hinanden. Hun er en strålende kvinde, der hviler i sig selv. En kvinde, der er naturlig og nysgerrig på at lære mig at kende, og det har jeg sat virkeligt stor pris på.

Men da han stod der på stranden, havde han en dejlig mavefornemmelse i forhold til sit valg.

- Jeg glæder mig til at tilbyde den sidste rose og til at se, hvad der ligger foran os, sagde han.

Beslutningen

Fattet og besluttet tog Philip Geisler Berg imod Frederikke Victoria Olsen-Kludt i strandkanten.

- Da jeg mødte dig første gang på den røde løber, så jeg en ekstremt smuk og strålende kvinde… med lange ben. Allerede dér var jeg fascineret af dig, sagde Philip Geisler Berg og fortsatte:

- Du er jo en fantastisk skøn kvinde. Du er ærlig og oprigtig, og jeg slapper af i dit selskab. Jeg har nydt alt, hvad vi har lavet sammen, og de momenter, vi har haft.

Til TV 2 fortæller Philip Geisler Berg, at han allerede efter deres date i afsnit 11, hvor de besøgte en spåkone, kunne mærke, at der var noget, der spirede i ham i forhold til Frederikke.

Det var også en af grundene til, at han inviterede Frederikke Victoria Olsen-Kludt på flere dates efterfølgende.

- Jeg havde brug for at fornemme, om der blev lagt et nyt lag på i relationen fra gang til gang, og om det udviklede sig og blev ved med at være spændende. Og det gjorde det med Frederikke, fortæller han.

Efter overnatningsdaten, der lå i forlængelse af villafesten, var Philip Geisler Berg ikke længere særligt meget i tvivl. Alligevel fortsatte han med at date andre:

- Det var jo en del af rammen for at være der, og jeg havde også nogle rigtig gode og sjove dates med andre, så der var ikke noget fake i det fra min side på nogen af mine dates.

De mange forskellige dates validerede kun hans mavefornemmelse med Frederikke.

Og derfor føltes det helt rigtigt, da han stod tilbage med hende på stranden.

Frederikke Victoria Olsen-Kludt stod med sine hænder i Philips og så alvorlig ud. Det var tydeligt, at hun helt til det sidste var i tvivl om hans valg.

Men så sagde han det, hun havde håbet på så længe.

- Det er ikke nogen nem beslutning, men jeg vil gerne tilbyde dig den sidste rose.

Beslutningen betød samtidig, at han skulle sige farvel til Frida Bolm, som han fra start havde været fascineret og betaget af.

- Vi har en god kemi

Fascinationen og nysgerrigheden begyndte allerede på den røde løber, da Frida Bolm ankom og fik Kasper Skak og Philip Geisler Berg til at knipse takten til hendes rapsang.

- Det gik lige i hjertet på mig, sagde Philip Geisler Berg, da de sidste gang stod overfor hinanden.

- Vores jargon er mega fed. Vi har en sindssygt god kemi, og du er en kvinde, der kan få mange gode sider frem i mig.

Men Philip Geisler Berg fulgte sit hjerte, og det ledte ham altså ikke til Frida Bolm.

Se det sidste afsnit af 'Bachelor' på TV 2 PLAY eller TV 2 ZULU. Og se, hvordan det er gået parrene, i ekstraprogrammet 'Efter den sidste rose', der bliver vist tirsdag 26. juli på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.