Bachelor

Kvinde trækker sig fra 'Bachelor'

VÆR OPMÆRKSOM: I denne artikel afsløres detaljer fra torsdagens afsnit, hvor en deltager havde en kærlighedsfyldt afsked, som du ikke så på skærmen.

Normalt står fyrene med et stort fad med røde roser, som de skal dele ud. Men da ‘Bachelors’ sjette roseceremoni gik i gang, lå der ingen røde roser på fadet.

I stedet stod de 12 kvinder med en rose hver.

Den skulle de give til én af fyrene og dermed “vælge side” – eller også skulle de helt lade være med at give en rose og dermed takke nej til at date mere og forlade 'Bachelor'.

Og det var der for første gang i denne sæson en kvinde, der valgte.

Nemlig 32-årige Sidsel Mohr.

Det blev en tårevædet afsked på tv, men den mest betydningsfulde afsked skete på et helt andet tidspunkt.

En spændende oplevelse

Med våde øjne og en dirrende stemme gik Sidsel Mohr ned ad podiet og tog plads foran bachelorerne Kasper Skak og Philip Geisler Berg.

- Det har været en spændende oplevelse at grave så dybt inde i mig selv, som jeg har gjort de sidste par dage. I er begge nogle skønne mænd, lagde Sidsel Mohr ud, inden hendes stemme knækkede.

- Men jeg vælger at takke af for denne omgang.

Sidsel Mohr havde gennem de sidste uger datet både Philip og Kasper, men noget føltes bare ikke rigtigt.

Og følelsen var kun blevet større og stærkere, som dagene gik.

Havde behov for at være ægte

Sidsel Mohr fortæller, at hun svingede bedst med Philip Geisler Berg og derfor helst ville date ham frem for Kasper Skak. Men der var noget, der gjorde det svært at date.

- Jeg havde paraderne lidt oppe på grund af kameraerne og hele konceptet. Og jeg kunne mærke, at jeg havde behov for at være mig selv og være ægte, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg er ikke kontrolfreak, men nok meget selvbevidst, og når jeg ikke følte, jeg kunne være mig selv, kunne jeg heller ikke vurdere, om de var interessante for mig.

Selvom det føltes mere og mere forkert at date de to mænd, valgte Sidsel Mohr alligevel at give kærlighedseventyret et skud.

Her blev hun afklaret om sit valg

Hun trak Philip Geisler Berg til side, da han dagen inden roseceremonien besøgte villaen.

Her fortalte hun – ligesom en del andre af kvinderne også har gjort – at hun havde brug for at se noget mere fra ham for at kunne træffe en beslutning.

- Jeg skal mærke mennesker og have dem ind under huden, forklarer Sidsel Mohr og fortsætter:

- Da jeg efterfølgende ikke følte, at han imødekom det, blev jeg afklaret. Så var det slut.

I dag tænker hun egentlig, at hun burde have tjekket ud lang tid før.

- Men man bliver så fanget i det hele, og jeg havde bragende fomo (fear of missing out, red.), siger Sidsel Mohr, som ville ønske, at hun kunne have “taget den sidste bid af rejsen sammen med de andre kvinder”.

For kvinderne endte med at få et meget stærkt fællesskab, og det var også derfor, at Sidsel Mohr blev så berørt, da hun skulle sige farvel til dem ved roseceremonien.

- Kæmpe tusind tak for alt det her. Det har været den vildeste rejse, og jeg fucking elsker jer, sagde hun grådkvalt til kvinderne, inden de faldt om halsen på hinanden.

Et stærkt øjeblik, som dog ikke var nær så betydningsfuldt, som det moment, kvinderne havde sammen aftenen inden roseceremonien.

"Kærlighed på hele linjen"

Her havde Philip Geisler Berg forladt villaen, og Sidsel Mohr havde fået den afklaring, hun havde brug for.

Nu var det blevet tid til at tage afsked med de andre kvinder.

På en stor solseng lå en god flok af kvinderne i de idylliske omgivelser.

Sidsel Mohr fortalte dem om sin beslutning. Nu kunne skuldrene sænkes, og stressen i kroppen over at skulle placere sig selv i forhold til fyrene og til de andre kvinder forsvandt, da hun med sin beslutning selv tog kontrollen.

Og mens solen gik ned, trillede tårerne på flere af kvinderne.

- Der var bare kærlighed på hele linjen. Det var en fed afslutning, for den var så ægte. Den sætter jeg stor pris på, siger Sidsel Mohr, som husker aftenen som en af de allerbedste i ‘Bachelor’.

Ses mindst én gang om ugen

I dag har Sidsel Mohr er et godt forhold til begge bachelorer, og hun beskriver Philip Geisler Berg som “en rigtig bro”.

Hun er stadig glad for, at hun tog beslutningen om at trække sig.

- Det var ikke det rigtige for mig at være i det.

Det var altså ikke en kæreste, der kom ud af rejsen til Caribien. Men det blev til en række rigtig gode og tætte veninder.

Sidsel Mohr er især blevet tæt med Eva Lund Rasmussen, Frida Bolm, Caroline Dan, Mette Sommer og Frederikke Victoria Olsen-Kludt.

- Vi har vores lille madklub og ses i hvert fald én gang om ugen, fortæller Sidsel Mohr.

Hun vil stadig gerne have en kæreste, men det skal ikke være for enhver pris:

- Jeg trives, og jeg er glad for mit liv, som det er. Så det skal kun være, hvis det er den rigtige.

Se, hvad der sker i ‘Bachelor’, hvor de sidste to roser snart skal deles ud, hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 PLAY eller TV 2 ZULU.