Bachelor

Kysset blev ikke vist på tv – men ubehaget bredte sig i kroppen

Der var en helt særlig grund til, at Frederikke Victoria Olsen-Kludt reagerede så kraftigt på, at Philip havde kysset to kvinder.

Vi er halvvejs i ‘Bachelor’-eventyret, og der har på nuværende tidspunkt allerede været en del kys. Især fra Philip Geisler Bergs side.

Seerne har set Philip kysse med både Frida Bolm og Victoria Lundager.

Men fælles for begge kvinder er, at de har holdt det hemmeligt for de fleste af de andre kvinder. Lige indtil denne ‘Bachelor’-uge.

For i denne uges første afsnit blev den gode stemning udfordret til den længeventede fest i kvindernes villa. Her var der kulørte drinks, dj og fællesdans. Men der var også konfrontationer og snakken i krogene.

Det var her, det gik op for Frederikke Victoria Olsen-Kludt, at hendes foretrukne bachelor, Philip Geisler Berg, havde kysset på flere af de dates, han havde været på.

Maven snørrede sig sammen

Den information kom meget bag på Frederikke Victoria Olsen-Kludt, der straks kunne mærke nogle ubehagelige følelser i kroppen:

- Jeg reagerede rigtig meget i min krop. Jeg blev utilpas, og min mave snørede sig helt mærkeligt sammen, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg havde akut brug for at se Philip i øjnene og spørge ham.

Hun trak Philip Geisler Berg til side, og han forsøgte efter alle kunstens regler at forklare, hvorfor kys var vigtige for ham.

Men hvorfor reagerede Frederikke Victoria Olsen-Kludt så kraftigt på Philips kysseri?

Det er der en helt særlig forklaring på.

For ugen inden, da Frederikke og Philip var på spåkone-date, skete der noget, som kameraerne ikke fangede.

Fik alenetid i junglen

Efter Frederikke og Philip havde fået renset deres aura og havde fået lagt tarotkort i afsnit 11, spiste de aftensmad sammen med produktionen.

Da de var færdige med at spise, var der 45 minutter, hvor der ikke skete noget.

Frederikke Victoria Olsen-Kludt så derfor sit snit til at spørge en tilrettelægger, om hun og Philip ikke måtte gå en tur.

Det fik de lov til, hvis de lovede ikke at tale om noget vigtigt, fortæller Frederikke Victoria Olsen-Kludt.

Det lovede de, og så gik de en tur ind i den dominikanske jungle. De endte ved en hængekøje, som de kravlede op i.

Og så lå de ellers der og talte sammen. Uden kamera, uden tilskuere og uden afbrydelser. Noget der faktisk er tæt på umuligt i ’Bachelor’.

- Vi behøvede ikke tænke over, hvad vi sagde eller gjorde, og vi glemte helt tid og sted.

Lige indtil tilrettelæggeren kom og hentede dem. De skulle op i et hyggeligt sofaarrangement med stearinlys og hvidvin og slutte daten af.

Det gjorde de, og Philip gav Frederikke en rose.

Det blev ikke til et kys foran kameraet. Men det gjorde det i kulissen.

Lige dér blev det hele mere ægte

På vej fra interview-optagelser og hen til bilerne, stødte Frederikke Victoria Olsen-Kludt på Philip i mørket.

Sammen stod de i mørket og kiggede mod stjernerne.

Frederikke Victoria Olsen-Kludt pegede Orions bælte ud, og Philip fortalte, at ”han faktisk også havde Orions bælte i panden.”

Tre små ar formede samme stjernebillede.

Frederikke Victoria Olsen-Kludt husker det som et utrolig fint øjeblik. Der dog blev afbrudt af en tilrettelægger, der skulle optage de sidste ting med Philip.

Da de skulle til at kramme farvel, endte det som meget mere end et kram.

- Vi kyssede. Og jeg kan huske, at jeg bare tænkte, det var dejligt. Det var vores moment. Vores kys, siger Frederikke Victoria Olsen-Kludt og fortsætter:

- Der var ingen, der krævede det, og ingen derhjemme skulle se det. Det var bare så fint og rent. Det hele blev bare mere ægte for mig der.

Og det var derfor, at hun reagerede så stærkt på at få at vide, at Philip inden deres kys allerede havde kysset med to andre kvinder.

- Jeg troede jo oprigtigt, at jeg var den førte, han havde kysset med på det her tidspunkt.

Har det anderledes i dag

Frederikke Victoria Olsen-Kludt tror ikke, at hun havde kysset Philip Geisler Berg den aften, hvis hun havde kendt til de andre kys. Hun havde i hvert fald ikke lagt lige så meget i kysset, tror hun.

Men i dag er hun faktisk glad for, at hun ikke kendte til de andres kys.

- Hvis jeg havde vidst det, havde jeg automatisk trukket mig tilbage, og så havde vi ikke haft det her fine moment i junglen.

Philip Geisler Berg er ærgerlig og overrasket

Efter at have set ugens afsnit er Philip overrasket over, hvordan stemningen var blandt kvinderne i forbindelse med de omtalte kys.

- Jeg har ikke prøvet at være hemmelig omkring kyssene, fortæller Philip Geisler Berg og fortsætter:

- For mig er kys en helt almindelig del af at date. Hvis man kan mærke en spirende interesse, så er det for mit vedkommende også vigtigt at teste den intime del af.

Philip Geisler Berg fortæller også, at han og Kasper Skak ikke anede, hvad der foregik mellem kvinderne i huset, med mindre nogen fortalte dem det.

Derfor er han ærgerlig over, at de kvinder, der følte sig afvist, ikke konfronterede ham.

- Så kunne de komme ud med deres frustrationer til mig, og luften kunne være blevet clearet.

Hvordan det går Frederikke Victoria Olsen-Kludt i ’Bachelor’, og hvem Philip Geisler Berg og Kasper Skak dater og ender op med, kan du følge med i på TV 2 PLAY hver uge, hvor der tirsdag, onsdag og torsdag kommer nye afsnit af ’Bachelor’.