Bachelor

Hun husker følelsen fra ’Bachelor’, men advarer kvinderne om én ting

Stedet, kameraerne og hele stemningen vakte rigtig mange minder til live, og Bolette Birch fik lyst til at hjælpe.

Jeg har ikke nok tid. Vi er alt for mange. Det bliver ikke mig. Der er nogen, der er favoritter.

Den interne “konkurrence” bliver sværere og sværere at ignorere for kvinderne i ‘Bachelor’, der netop er gået ind i sin tredje uge.

Derfor betød det også noget helt særligt, da to kendinge entrerede villaen i det caribiske paradis.

Nemlig kæresteparret Bolette Birch og Jaffer Janjooa. De mødtes i første sæson, og hvordan det går dem i dag, vender vi tilbage til.

De glædede sig begge til at vende tilbage til ‘Bachelor’-universet, og det kom faktisk bag på Bolette, hvor hurtigt “den der 'Bachelor'-følelse" kunne mærkes.

- Husker følelserne tydeligt

Allerede idet Bolette Birch trådte ind i huset og overraskede kvinderne, blev hun taget tilbage.

Hun huskede selv, hvordan det var at sidde helt spændt og forventningsfuld uden at vide, hvad der skulle ske i programmet.

Stedet, kameraerne og hele stemningen vakte rigtig mange minder til live.

Men det gav hende også en stor lyst til at give nogle gode råd til kvinderne.

For følelsen af, at de andre er mere interessante eller tvivlen på, hvorfor man overhovedet er der, kan Bolette Birch sagtens huske.

For den havde hun også – også selvom hun fandt kærligheden.

Og selvom kvindernes frustrationer og følelser kan lyde overdrevne, så forsikrer Bolette Birch om, at det er helt anderledes, når man står i det.

- Når man er i det univers, er det en stor ting. Der skal ikke særlig meget til, at det føles, som om andre er valgt. De følelser kan jeg så tydeligt huske, fortæller Bolette Birch og tilføjer:

- Og man kunne ikke gøre noget. Man ville ikke være for meget eller for lidt.

Et godt råd

En af dem, der især fik noget ud af snakken med Bolette, var Caroline Dan, der på syvendedagen stadig ikke havde været på en date.

- Må jeg spørge ind til, hvordan det føles? spurgte Bolette Birch lidt forsigtigt.

- Jeg havde håbet på, at jeg skulle på date i dag. Men jeg har det også okay med det, for jeg kan se et mønster, hvor fyrene tager nogle af dem med, som de før har været afsted med for at se, om det er noget, lød det fra Caroline Dan, der tilføjede:

- Men jeg venter spændt.

Og det var især ventetiden, som Bolette Birch havde et godt råd til:

- Nyd det, i stedet for at bruge for meget tid på at danne teorier i hovedet, som der måske ikke er hold i, siger Bolette Birch, der selv prøvede at minde sig selv om, at hun ikke blev valgt fra, bare fordi en anden blev valgt til.

Bolette Birch fortæller, at hun tog fra villaen i Caribien med et stort ønske om, at deres snak og hendes erfaringer og råd kunne få kvinderne til også at huske at nyde eventyret.

En god oplevelse

For Caroline Dan var mødet med Bolette Birch betydningsfuldt, netop fordi hun kunne sætte sig helt ind i hendes følelser.

Og rådene tog hun til sig:

- Jeg tror virkelig, man bare skal huske på, at der sker noget hele tiden. Så du ved aldrig, hvornår du skal være klar og være på – og dit moment skal nok komme.

Sådan går det i dag

27-årige Bolette Birch og 32-årige Jaffer Janjooa mødte hinanden i første sæson af 'Bachelor', hvor Jaffer tilbød Bolette sin sidste rose. De vendte hjem til Danmark – og virkeligheden, og fortsatte som kærester. Først i al hemmelighed på grund af programmet, men senere som et offentligt par.

Til oktober har de været kærester i to år, og de har boet sammen i et år. Og hvor de i starten red på en bølge af tv-berømmelse og ferieforelskelse, så er det i dag blevet mere hverdag.

- Men det er det fede ved det. Vi har fundet hinanden at dele hverdagen med. Og det er jo en fest med Jaffer, siger Bolette Birch.

Ikke rart at se

Hun er ikke i tvivl om, at den lidt utraditionelle måde, forholdet begyndte på, har haft en positiv indvirkning.

Som hemmelige kærester sad de og så programmerne uge efter uge, og Bolette Birch husker, at det ikke var rart at se Jaffer komplimentere andre.

- Men det er jo klart, at han gjorde det – det var jo en del af programmet.

Men i dag ser Bolette Birch de oplevelser som noget, der har styrket deres forhold. Det har nemlig tvunget dem til at tage nogle vigtige snakke.

Følg med i, om der opstår kærlighed i Caribien hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.