Bachelor

Hun overskred en stor grænse på tv og fik nyt gåpåmod

VÆR OPMÆRKSOM: I denne artikel afsløres det, hvem der forlader dagens afsnit af ‘Bachelor’.

Det var med håbet om at finde kærligheden på en ny og spændende måde, at 36-årige Kristine Grøndahl Hansen meldte sig til ‘Bachelor’ og rejste til Caribien.

Men kærlighedseventyret sluttede – nærmest inden det var begyndt.

For i anden roseceremoni, der netop er kommet på TV 2 PLAY, fik Kristine Grøndahl Hansen ikke en rose og måtte sammen med Nana Nielsen forlade ‘Bachelor’.

Hun rejste altså hjem uden en kæreste, men til gengæld en masse gode bekendtskaber rigere.

Og ud over nogle nye veninder har Kristine Grøndahl Hansen også fået mere mod på at date. Men det vender vi tilbage til senere.

Følte sig afvist

For først er vi nødt til at runde den afvisning, som Kristine oplevede allerede til første mingle.

Efter at Kasper Skak havde holdt en række aftaler på tomandshånd, mødte han Kristine Grøndahl Hansen oppe ved drinksbaren.

- Har du tid til at snakke, spurgte hun smilende.

- Jeg tænker, at vi lige mingler lidt heroppe, inden vi hopper videre.

Det føltes som at blive afvist, fortæller Kristine Grøndahl Hansen, og det fortalte hun faktisk også Kasper Skak.

Især fordi Kasper, ifølge Kristine Grøndahl Hansen, få minutter efter takkede ja til at snakke med en af de andre kvinder.

Følelsen af at blive afvist sad i Kristine Grøndahl Hansen i et stykke tid.

- Det er ikke en opførsel, jeg normalt ville have accepteret, men man accepterer lidt mere og er mere overbærende, når man er et sted, hvor man er mange kvinder om at date to fyre, og hvor alle skal have en chance, siger Kristine Grøndahl Hansen og tilføjer:

- Han var jo også lidt stresset.

Derfor besluttede Kristine Grøndahl Hansen at lægge det bag sig, og hun nød også den gruppedate, hun blev inviteret på i afsnit fire.

Bedst kemi med Kasper

Her var både Kasper og Philip med, men Kristine Grøndahl Hansen var ret hurtigt sikker på, at der var mest tiltrækning til Kasper.

- Philip var bare ikke lige min type, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg følte derimod, at Kasper og jeg havde en god kemi, men det var måske ikke på kæresteplan.

Derfor følte hun sig heller ikke særligt sikker inden roseceremonien, hvor hendes mavefornemmelse endte med at holde stik:

- Måske kunne der være opstået noget, hvis vi havde lært hinanden bedre at kende.

Har været dårlig til at date

Efter optagelserne, som foregik i starten af året, vendte Kristine Grøndahl Hansen tilbage til sit singleliv i Danmark, men med en ny omgang gåpåmod i forhold til at date.

For som single på niende år har der da været nogle gode dates, men der har også været rigtigt meget nervøsitet, fortæller Kristine Grøndahl Hansen.

- Jeg er dårlig til at date, for jeg bliver så utroligt genert og nervøs, og jeg har også nogle gange måttet aflyse, fordi jeg fik så mange nerver.

Derfor var det at date på tv en grænse, der i den grad skulle overskrides. Men det blev gjort på en måde, der fungerede for Kristine Grøndahl Hansen.

Nu skal der skrues op

Og i dag har hun lært også at springe ud i ting, som hun ikke føler sig så tryg ved.

- Man skal bare springe ud i det, for man ved sgu ikke, hvad der sker. Det kunne jo også være endt med, at jeg kom hjem med kærligheden.

Planen er at skrue lidt op for datinglivet:

- Jeg er ikke blevet skræmt af oplevelsen. Tværtimod. Nu skal vi da se at komme i gang, siger Kristine Grøndahl Hansen og understreger, at hun er glad for at have tilmeldt sig, selvom det ikke blev den længste oplevelse.

- Jeg vil gøre det hele igen, hvis jeg fik muligheden.

Følg med i, om der opstår kærlighed i Caribien og mellem hvem hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.