X Factor

Martin Jensen færdig i 'X Factor'

DJ'en havde en anden musikalsk tilgang end de andre dommere, lyder det fra TV 2s underholdningsredaktør.

'X Factor'-dommer Martin Jensen stopper i den populære sangkonkurrence.

Det sker efter to sæsoner på posten, skriver dommeren på sin Instagram-profil.

- Efter to forrygende og vilde sæsoner med 'X Factor' takker jeg af for denne gang. TV 2 ryster posen, og det kan jeg kun støtte op om, lyder det.

Martin Jensen var dommer i den seneste sæson sammen med Thomas Blachman og Kwamie Liv.

Her formåede han at få færøske Kári Fossdalsá i finalen, hvor sangeren endte på en andenplads efter vinderen, Mads Moldt.

Martin Jensen var desuden mentor for Mille Bergholtz og gruppen Oscar i sæson nummer 15, der blev afsluttet dette forår.

I sin første sæson af 'X Factor' havde DJ'en ansvaret for de tre deltagere over 23 år - Dan Laursen, Vilson Ferati og Hiba Chehade. Ingen af deltagerne fik en topplacering i sangkonkurrencen.

Det er endnu uvist, hvem som skal overtage pladsen som dommer for DJ'en i den kommende sæson.

Et forfriskende pust

Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV 2, takker Martin Jensen for de to sæsoner, som den 30-årige dommer nåede i 'X Factor'.

- Martin har været et forfriskende pust som dommer i 'X Factor' med sin ligefremme, humørfyldte og ærlige facon - og vi sender ham videre med den største taknemmelighed for alt det, han har bidraget med i programmet, lyder det.

Underholdningsredaktøren mener, at Martin Jensen med sin baggrund som DJ har haft en helt anden musikalsk tilgang og erfaring end de andre dommere.

Desuden han han aldrig været bange for hverken at stå ved sin smag eller sige de øvrige dommere imod, når han ikke har været enige med dem, lyder det.

- Med sin internationale erfaring og et globalt hit i bagagen har Martin bidraget med vigtige redskaber til sine deltagere i 'X Factor' - nu skal han selv tilbage på verdensscenen og give den gas. Det glæder vi os til at følge, og vi sender ham afsted med en kæmpe tak, siger Dorte Borregaard.

Martin Jensen har 2,4 millioner følgere på sin officielle Facebookside og 519.000 abonnenter på sin YouTube-kanal.