Hvem holder masken?

Hemmelig kendt dansker afsløret: Troede hemmeligheden var brudt før tid

VÆR OPMÆRKSOM: I denne artikel står der, hvem der blev afsløret i ’Hvem holder masken?’.

Fredag blev fjerde deltager stemt ud i ’Hvem holder masken?’.

Inde bag masken Torsk gemte sig den 33-årige entertainer Mille Gori, der især er kendt under navnet Motor Mille.

Aftenens tema var filmhits, og Mille Gori imponerede detektivpanelet med sangen ’Jeg sætter min hat som jeg vil’, som er sunget af Daimi Gentle fra filmen ’Jeg er sgu min egen’.

Mille Gori fik narret detektiverne godt og grundigt med sin måde at udtale ordene i sangteksten på, der vækkede minder til en svunden tid, hvor man sagde ”De” og ”Dem” til hinanden.

Ingen af detektiverne gættede på, at Mille Gori gemte sig bag torskemasken, men hendes navn har derimod været sat i forbindelse med masken Kost, der dog ikke optrådte i fredagens program.

Det har været med til at give Mille Gori en lille fordel, forklarer hun.

- Efter at det første program var blevet vist, modtog jeg beskeder, hvor folk skrev: ”Du er en kost!”. Selv mange af mine nærmeste venner har skrevet og er overbeviste om, at jeg befinder mig i programmet, men inde i en kost.

- Det har gjort det dejligt nemt ikke at lyve, for de spørger jo ikke, om jeg er med i programmet. Så jeg kan med ærlighed i stemmen grine og sige, at jeg ikke er inde i en kost. Så på den måde har det faktisk været nemt at holde hemmeligt, fortæller Mille Gori.

Kaldt Torsk i flere uger

Overordnet set har oplevelsen med at deltage i ’Hvem holder masken?’ været rigtig underlig på grund af al hemmelighedskræmmeriet, forklarer Mille Gori, der kun er blevet omtalt som Torsk, i de uger hun har været med.

- Hvilket er sjovt, men fandme også skørt, siger hun og uddyber:

- Jeg kan bedst beskrive det sådan her. Forestil dig, at du skal på arbejde, du ved ikke, hvor dit arbejde er, men du skal parkere din bil og hoppe ind i en fremmed bil for så at forklæde dig i sort tøj og maske.

- Næste gang du forlader denne bil, bliver du ført af en masse mennesker rundt blandt hemmelige rum for så at blive kaldt en torsk, tage en ny maske på, hvor du ikke kan se noget, og så blive bedt om at synge. Så slutter din arbejdsdag, du kører hjem, men du må ikke fortælle, hvad du lige har oplevet.

I privatlivet danner Mille Gori par med musikeren Thomas Buttenschøn, der blev afsløret som Monster i første sæson af ’Hvem holder masken?’.

Mille Gori var så heldig, at hun under sin deltagelse i ’Hvem holder masken?’ var i gang med en anden produktion på samme tid. Derfor havde hun rig lejlighed til at bortforklare sine skæve arbejdstider.

Alligevel boblede hemmeligheden lidt inde i hende, da hun vidste, at hun havde et es i ærmet, hun bare ikke kunne smide på bordet.

- Det var svært ikke at kunne spørge Thomas til råds, da han jo om nogen havde al den viden, jeg godt kunne bruge. Men hemmeligheden blev bevaret, fortæller hun.

Troede, hun blev afsløret

Den første dag, hun havde masken på, var Mille Gori et kort øjeblik sikker på, at hun blev afsløret.

Det skete, efter at hun havde optrådt, og vært Ibi Støvring henvendte sig til detektiverne.

For da Ibi Støvring sagde ”Mille, hvad tænker du?”, kiggede hun samtidig på Mille Gori, der i øjeblikket var klædt ud som Torsk, og så stod tiden stille et kort sekund.

- Hun henvendte sig selvfølgelig til Mille Dinesen, men på det tidspunkt havde jeg jo glemt alt om, at vi var to, der hed Mille, så jeg nåede lige at tænke: ”Fuck, hun afslørede mig”, fortæller Mille Gori.

Hun nåede aldrig at blive afsløret, hvilket Mille Gori fremhæver som et plaster på såret, efter at hun var nødt til at forlade programmet.

Men da hun er et konkurrencemenneske, er det træls, at hun ikke gik videre, og set i bagklogskabens lys var sangvalget måske for vovet, da den ikke henvendte sig til det unge publikum, forklarer hun.

- Men jeg elsker den sang, og sandheden er, jeg sætter min hat præcis, som jeg vil, siger Mille Gori.

I sin første optræden sang hun med dyb stemme for at narre detektiverne, i sin anden optræden sang hun med gammel dansk udtale, og planen var derfor, at hun skulle have sunget med sin rigtige stemme i tredje optræden.

Her skulle hun have sunget ’Giv mig Danmark tilbage’ af Natasja, og den ville hun rigtig gerne have haft med, fortæller hun.

- Men jeg synes, at det var en dejlig, sjov og anderledes oplevelse, og selvom jeg godt kan synge, gemmer der sig uden tvivl nogle sindssyge sangere bag nogle af de andre masker.

- De fortjener at komme meget længere end mig. Men nu er spørgsmålet så bare, hvem er inde i den kost? Jeg har et gæt, men det holder jeg for mig selv lidt endnu, siger Mille Gori.

Du kan se ’Hvem holder masken?’ fredag klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.