Hvem holder masken?

Nu er det afgjort: Første kendte dansker afsløret i ’Hvem holder masken?’

Spoiler advarsel: I denne artikel afsløres det, hvem der blev stemt ud af ’Hvem holder masken?’

'Hvem holder masken' er tilbage og det blev en kort fornøjelse for figuren Kronhjort.

Den blev stemt ud i sæsonens første program - og dermed blev det også et farvel til personen inde i figuren.

Det var Sofie Lassen-Kahlke, og hun bliver altså den første kendte dansker, der er stemt ud af programmet.

- Det var vildt sjovt. Sjovt at stå på scenen i den crazy setting, siger hun.

Underholdningsprogrammet har sin oprindelse i Sydkorea, og det er indtil videre spredt ud til 46 lande. Det er blevet kaldt for verdens hemmeligste underholdningsshow og havde premiere i Danmark i 2021.

Programmet går ud på, at kendte danskere skal synge foran et publikum forklædte i kostumer. Her skal de forsøge at gøre det så godt, at publikum stemmer dem videre i konkurrencen.

Det lykkedes altså ikke for Sofie Lassen-Kahlke, der måtte forlade programmet efter kun at have sunget to sange.

Hun var forklædt som figuren Kronhjort og sang først ”We are the champions”, der er skrevet af det engelske rockband Queen.

Her fik hun ikke stemmer nok fra publikum og måtte ud i en afgørende face off mod figuren Citron, der heller ikke havde fået stemmer nok efter sin første optrædende.

Sang i skjul på ferie

I sin face off mod citron sang Sofie Lassen-Kahlke ”Thorn in my side’ skrevet af bandet Eurythmics, men måtte atter en gang se sig slået af konkurrenten.

Men alle i studiet måtte måbende se til, da det blev afsløret, at der inde i Kronhjort gemte sig Sofie Lassen-Kahlke.

Da Sofie Lassen-Kahlke ikke nåede at skulle holde på hemmeligheden så længe, og fordi hendes daglige arbejde er så alsidigt, har hun ikke haft de store problemer med at holde sin deltagelse hemmelig over for familie og venner.

- Jeg laver i forvejen så mange forskellige og spøjse ting, så det var egentlig ikke så svært.

- Men den hemmeligholdelse der var, synes jeg egentlig bare var sjovt. Sådan lidt Sofie otte år igen, der har en hemmelighed, fortæller hun.

Sofie Lassen-Kahlke filmede eksempelvis sig selv på en ferie, hvor hun forsøgte at gemme sig ved nogle palmer for at øve sig på en af sine sange.

Men hun blev hurtigt afbrudt af en barnestemme i det fjerne, der kaldte på ’moar’.

Premieren på anden sæson af ’Hvem holder masken’ blev altså slutdestinationen for Sofie Lassen-Kahlke, der selvfølgelig gerne ville havde været nået længere, men stadigvæk syntes det var vildt sjovt at være med, forklarer hun.

Du kan se næste omgang af ’Hvem holder masken?’ hvor de seks resterende figurer har debut fredag klokken 20:00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.