X Factor

'X Factor'-deltager skal varme op for australsk hitmager

Tobias Dahlfelt optrådte med popmusikeren Dean Lewis under 'X Factor'-finale, og lørdag morgen havde australieren en overraskelse til danskeren.

Siden danske Tobias Dahlfelt stillede sig op foran de tre dommere til audition på X Factor og sang ’Half A Man’ af australske Dean Lewis, har han været på noget af en overraskende rejse.

For selvom hans rejse i selve X Factor ikke bragte ham hele vejen til liveshows, så satte hans populære audition gang i noget for både ham og Dean Lewis.

’Half A Man’, en sang fra 2019, strøg nemlig til tops på de danske hitlister efter Tobias’ audition, og da nyheden landede hos Lewis, delte han adskillige videoer på sociale medier, hvor han hyldede både Tobias og Danmark.

Det var ifølge Dean Lewis hovedårsagen til, at hans europæiske turné lægger ud med to koncerter i Danmark – en i København og en i Aarhus.

- Jeg havde haft to års pause med corona, hvor jeg ikke kunne spille shows. Jeg tænkte, hvordan jeg kunne komme i gang igen med min nye sang. Så skete det her med 'Half A Man', og så ville vi direkte til Danmark. Jeg føler, at jeg er blevet adopteret af landet, sagde Dean Lewis lørdag morgen i Go’ morgen Danmark.

Overraskede kort for tv-optræden

Dean Lewis var i Go’ morgen Danmark sammen med Tobias Dahlfelt, efter at de havde optrådt sammen under fredagens 'X Factor'-finale. Og det skulle vise sig ikke at blive sidste gang, at de to deler den samme scene.

For kort før de trådte ind i Go’ morgen Danmarks studie, spurgte Dean Lewis, om Tobias Dahlfelt havde lyst til at varme op for ham til de to koncerter i Danmark.

- Der er så mange sindssyge ting, der sker, og at han så spørger mig, om jeg vil varme op for ham, det er jo også bare endnu en drøm, der går i opfyldelse. Bare det at skulle optræde med ham i går på scenen til 'X Factor'-finalen og så at skulle varme op for sit største idol, det er så sindssygt, sagde Tobias Dahlfelt lørdag morgen.

Udsolgte koncerter

Allerede inden lørdagens udmelding viste danskerne sin store kærlighed for Dean Lewis, da de to koncerter blev udsolgte.

- Jeg sagde til Tobias, at nu er han nødt til at skrive nogle sange, fordi han skal optræde. Men det bliver fantastisk, for du har sådan en god stemme, og jeg tror virkelig, at folk kommer til at nyde det, sagde Dean Lewis til Tobias Dahlfelt.

Dean Lewis forklarede, at hans hold arbejder på i hvert fald endnu en koncert i København og muligvis flere i andre byer i Danmark.

Da Dean Lewis' sang i første omgang strøg til tops i Danmark, kunne man på hans sociale medier se ham gå rundt i Los Angeles med dannebrog svøbt om sig, mens han gav sig selv kælenavnet ’den danske Adele’.

Se Tobias Dahlfelt og Dean Lewis' optræden fra fredagens finale i videoen øverst i artiklen.