Toppen af poppen

To nye navne slutter sig til 'Toppen af poppen'

Det populære musikprogram får selskab af en prisvindende sangerinde samt en sanger, som selveste Justin Bieber har sagt god for.

Syv kunstnere skal til efteråret igen tolke hinandens musik.

Tidligere blev det offentliggjort, at når 'Toppen af poppen' i denne sæson løber over skærmen, så bliver det med lyden af Nicklas Sahl, Soleima og ikke mindst Steen Jørgensen fra Sort Sol.

Og nu når antallet af offentliggjorte navne op på fem.

Kira Skov

Det er ikke lutter ukendte ansigter omkring bordet for Kira Skov, når hun sætter sig til rette sammen med de andre kunstnere.

For så sent som sidste år slog hun sine musikalske pjalter sammen med netop Steen Jørgensen og lavede sangen 'In the End' til hendes seneste album, 'Spirit Tree'.

Kira Skov slog for alvor igennem på den danske musikscene i 2002 med bandet Kira & The Kindred Spirits.

I 2007 vandt Kira Skov to priser for årets sangerinde – både ved Gaffa Prisen og ved Danish Music Awards.

To år efter fik hun også en Robert-pris for årets sang 'Riders of the Freeway', som hun lavede til filmen 'Frygtelig lykkelig'.

Nu glæder den 45-årige sangerinde sig til at prøve kræfter med musikken i 'Toppen af poppen'.

- Det er en stor opgave at sige ja til at fortolke meget forskellige artisters materiale. Det er en spændende opgave at finde sin vej ind i fremmed materiale og gøre det til sit eget, siger Kira Skov.

Kira Skov får også lov til at fortolke musik fra Maximilian.

Maximilian

På Spotify har en af hans sange over 113 millioner afspilninger.

Blandt hans fans er selveste Justin Bieber. For to år siden hørte han Maximillians 'Beautiful Scars', som han anbefalede til sine mange følgere.

Men hittet er ikke en enlig svale. Blandt andet er sangen 'Ripples' blevet hørt over 25 millioner gange på Spotify.

At langt de fleste af den 23-årige Maximillians andre sange alle har mange millioner afspilninger viser bare, at Maximillian er en kunstner med talentet i orden.

Han startede sin karriere i 2017 ved selv at lægge en video af sig selv på Facebook, hvor han sang sin egen sang 'Feelings'.

Siden dengang er det så gået stærkt.

Men som en af de yngste deltagere i 'Toppen af poppen' glæder han sig til at lære af de andre deltagere.

- Jeg håber, at jeg ved at være sammen med så erfarne og dygtige musikere, der har været virkelig meget igennem, gør, at jeg kommer til at udvikle mig selv som kunstner, siger Maximillian.

Den nye sæson af 'Toppen af poppen' sendes til efteråret på TV 2 og TV 2 PLAY. Resten af årets deltagere offentliggøres løbende.