X Factor

Rørt deltagers stemme knækker efter 'X Factor'-exit

Seernes stemmer er talte, og nu er deltagerne til finalen fundet. Mille Bergholtz måtte forlade 'X Factor' i semifinalen.

21-årige Mille Bergholtz er ude af 'X Factor' og går altså ikke videre til finalen.

- Selvfølgelig er jeg ked af ikke at gå videre, men jeg føler, jeg har gjort mit allerbedste, og jeg er stolt, siger hun efter afgørelsen til TV 2.

Da programmet er nået til semifinalen, er det udelukkende seernes stemmer, der har afgjort, hvem der går videre til finalen i årets 'X Factor'.

Altså er afgørelsen i aften sket uden hverken dommerindblanding, save me-sange eller farezone.

- Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg er taknemmelig for at have mødt Martin, sagde hun efter afgørelsen.

- Det har været fantastisk og skønt at lære dig at kende. Dette her ville alligevel stoppe på fredag. Du skal ud og opleve så meget, og jeg stoler på, at du står på en scene næste år, sagde dommeren.

Mille Bergholtz var også meget rørt, da hun efter afgørelsen optrådte med en sidste sang som farvel til 'X Factor'. Hendes stemme knækkede til sidst i sangen, og hun tørrede tårerne væk fra ansigtet.

- Jeg blev bevidst om, at jeg stod det sted for sidste gang og bare gerne ville have det hele med, siger hun og tilføjer:

- Følelserne hænger stadig uden på tøjet, og jeg er mega stolt af at være nået her til.

Hun modtog et kæmpe bifald fra publikum efter sangen.

Med afgørelsen fredag aften har hver af de tre dommere - Kwamie Liv, Martin Jensen og Thomas Blachman - en deltager med i finalen. Nemlig henholdsvis Tina, Kári og Mads Moldt.

Det er første gang siden 2015, at alle dommere har en deltager med i finalen.

Se eller gense 'X Factor'-semifinalen på TV 2 PLAY.