Bachelor

Han drømmer om den store kærlighed – mød årets anden bachelor her

Nordjyden Kasper Skak drømmer om at finde den store kærlighed og stifte familie. Tilmeld dig til programmet i bunden af artiklen.

Den første bachelor er allerede blevet afsløret til anden sæson af datingprogrammet. Og som noget nyt vil der være to bachelorer fra begyndelsen.

Her kan du lære den anden fyr at kende.

Og måske vækker hans ansigt genkendelse – for det er nemlig ikke første gang, at han er på tv.

Parat til den store kærlighed

Han hedder Kasper Skak, er 34 år og bor i København, hvor han arbejder som Digital Key Account Manager i Krak. Men oprindeligt er han fra Hobro i Nordjylland.

Ligesom bacheloren Philip Geisler Berg er han mere end klar til et caribisk datingeventyr, hvor han forhåbentlig vil møde den kvinde, han skal dele sit liv med.

Kasper Skak fortæller, at han har haft kortvarige forhold og flirts – men ikke haft en rigtig kæreste, siden han flyttede fra Jylland til København. Og det er ni år siden.

- Jeg har indtil for nylig boet med en kammerat, og det har nok gjort, at jeg har holdt mig lidt tilbage i forhold til at gå skridtet videre med kærligheden, fortæller Kasper Skak.

Men det er han parat til nu. I dag bor han i sin egen lejlighed, og derfor føler han, at der er mere plads til at kunne rumme at finde en kæreste.

5 hurtige om Kasper Skak

  • 1,80 meter høj
  • Hans stjernetegn er tvilling
  • Opvokset i en kernefamilie med mor, far og tre søskende
  • Beskriver sig selv som et kærligt og følsomt menneske og en romantiker
  • Har været fodboldtræner i Hobro og bruger sin fritid på fodbold, padeltennis og vennerne

Drømmer om at stifte familie

Kasper Skak går ligesom mange andre med drømmen om at finde den helt store kærlighed og stifte familie.

Han er kun blevet mere sikker på den drøm, i takt med at hans tre søskende og de fleste af hans venner har fået børn:

- Det er jo selvfølgelig ikke på grund af dem, at jeg gerne vil have børn. Men som superonkel for mine nevøer og niecer og legeonkel til mine venners børn er det da noget, jeg sagtens kan se mig selv i på et tidspunkt.

Derfor har han også bevidst arbejdet lidt ekstra på sit job det seneste år. Han har nemlig lagt mærke til, at kollegaerne med børn ikke altid er dem, der er der til lukketid.

- Og det er jo helt fair, for man får jo andre prioriteter, når man får børn. Så det er jo med at bruge den tid, man kan investere i arbejdet, mens man har mulighed for det, siger Kasper Skak.

En anderledes og sjov mulighed for at date

Selvom Kasper Skak har været single i snart et årti, har han løbende været på Tinder og dates. Han har set venner finde kærligheden på datingapps, men er ikke selv lykkedes med det.

Så ’Bachelor’ er for ham en anderledes og sjov mulighed for at date.

- Jeg er ikke bleg for udfordringer, og så kunne det jo være sjovt at sige: Vi mødte hinanden i Caribien, siger han.

Ikke bekymret for kameraerne

Bachelor-konceptet er meget enkelt: Philip Geisler Berg og Kasper Skak tjekker ind i de tropiske og romantiske omgivelser. Denne gang er begge bachelorer med fra starten. I den kommende sæson foregår det på en ø i Caribien.

20 kvinder tjekker også ind. Herefter skal de to herrer invitere kvinderne på dates – nogle på tomandshånd, andre i grupper.

Hver uge skal Philip og Kasper dele roser ud til roseceremonien. Men ikke alle kvinder får en rose – og disse skal rejse tilbage til Danmark. Til sidst står de to mænd forhåbentlig tilbage med den helt rigtige.

Hele herligheden bliver filmet – altså er der kamera med på alle dates. Men det er ikke noget, der skræmmer Kasper Skak.

Han har nemlig prøvet lignende før, og det er måske derfor, du kan genkende ham. For Kasper Skak var nemlig med i sjette sæson af ’Paradise Hotel’ i 2010, hvor han faktisk nåede helt til finale-ugen.

- Min mor var stolt af mig

Men det er en lidt anden Kasper, der denne gang pakker en kuffert og rejser på et eventyr under varmere himmelstrøg.

- Dengang var det fest og farver, og jeg var bare i nuet. Det fyldte heller ikke så meget, hvordan optagelserne ville blive klippet sammen, siger Kasper Skak og fortsætter:

- Men min mor var stolt af mig, da jeg kom hjem fra ’Paradise Hotel’. Så jeg slap da rimelig godt fra det.

Han forventer dog, at ’Bachelor’ er mere ”sobert”. Og det passer ham meget godt. For i dag er der selvfølgelig stadig plads til en god bytur, men der er kommet lidt mere ro på den front.

- Jeg har da stadig et par singlevenner tilbage, og vi rotter os da lidt sammen, fortæller han.

Men måske vender Kasper Skak ikke hjem fra Caribien som single.

- Jeg leder efter en kvinde, der er selvstændig og initiativrig. En, der kan lide at være aktiv og er glad for oplevelser, og så må hun også gerne være klar til at stifte familie på et tidspunkt, siger Kasper Skak.

Vil du med på romantisk eventyr?

Inden længe tager TV 2 PLAY på optagelser i Caribien, hvor 20 singlekvinder i fire uger skal date to singlemænd. Vil du være en af de 20?

Hvis du er singlekvinde, kan tage fri i fire ugers tid hen over januar og februar i det nye år – og er klar til at møde ham, der måske er manden i dit liv, så tøv ikke med at melde dig til casting.

MELD DIG TIL VED AT KLIKKE HER

TV 2 PLAY søger lige nu kvinder til den anden sæson af kærlighedseventyret 'Bachelor', hvor du får mulighed for at date de to singlemænd i romantiske omgivelser i Caribien.

Du kan se eller gense første sæson af 'Bachelor' på TV 2 PLAY.