Vild med dans

'Vild med dans'-dommer smittet med corona

Nikolaj Hübbe kommer ikke til at deltage i finalen fredag aften.

De plejer at være fem.

Men i fredagens 'Vild med dans'-finale vil der mangle en mand ved dommerbordet.

På dagen for den store finale står det nemlig klart, at dommeren Nikolaj Hübbe er smittet med coronavirus og derfor ikke kan deltage i sæsonens sidste show.

- Jeg er oprigtigt ked af, at jeg ikke skal være med i studiet i aften med de tre skønne finalepar og mine dommerkolleger, siger Nikolaj Hübbe.

- Men jeg vil sidde hjemme foran fjernsynet og følge med, understreger han.

Finale med fire dommere

På grund af Nikolaj Hübbes afbud bliver det op til de resterende fire dommere at bedømme parrene i fredagens finale. Sådan lyder det fra underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Richardt Strøbech.

- Vi har tænkt mange tanker, om der skulle komme en vikar, eller om Nikolaj skulle afgive karakter hjemmefra, men vi er nået frem til, at vi går med at sidde med fire dommere ved dommerbordet i aften, siger han.

Det betyder altså, at dommerbordet fredag aften vil bestå af Anne Laxholm, Britt Bendixen, Marianne Eihilt og Jens Werner.

Dermed bliver finalens maksimale score 40 point og ikke 50, hvilket ellers har været tilfældet i år og sidste sæson.

- Det har vi heldigvis prøvet mange gange før, og jeg er sikker på, at vi får en festlig finale, selv om vi selvfølgelig er kede af at måtte undvære Nikolaj, siger Thomas Richardt Strøbech.

Haugaard misser også finalen

Dommeren er ikke den eneste, der går glip af dette års finale i 'Vild med dans'.

Tidligere på ugen blev det meldt ud, at entertaineren Jacob Haugaard også er testet positiv for corona.

Dermed kan han heller ikke kan være med, når alle sæsonens deltagere traditionen tro gæster finalen for at fremføre en lille bid af en af deres danse fra sæsonen.

Hans professionelle dansepartner Camilla Dalsgaard er dog stadig med i finalen, hvor hun både medvirker i et åbningsnummer og i en dans sammen med et af de tre finalepar.

Finalen i 'Vild med dans' sendes fredag klokken 20 på TV 2 og TV 2 PLAY.