Underholdning

Han er den mest googlede i Skandinavien og måske Kim Kardashians nye kæreste – men hvem er han?

Kim Kardashian er en kæmpekendis og har ikke haft en kæreste siden Kanye West. Derfor er mange optaget af hendes nye forhold, siger ekspert.

De seneste uger er ét navn krøbet op ad listerne over de mest populære søgninger på Google.

Og fredag strøg det helt til tops som det mest googlede i Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien.

Der er tale om navnet på 28-årige Pete Davidson.

Han er skuespiller, manuskriptforfatter og komiker - og ifølge flere medier Kim Kardashians nye kæreste. Fredag dukkede flere billeder af dem hånd i hånd i hvert fald op.

Og det er flirten med Kim Kardashian, der har gjort ham til talk of the town. Det mener Jacob Heinel Jensen, der er journalist og har et indgående kendskab til Hollywood

- Kim Kardashian er et kæmpe navn. Du får ikke en realitystjerne i USA, der har slået sig så meget fast, som hun har gjort. Derfor er det en kæmpe historie, når hun dater en ny, forklarer han.

Komiker og kendte kærester

Men Pete Davidson er ikke kun interessant, fordi han fletter fingre med Kim Kardashian.

Han er allerede et stort navn i USA på grund af sin medvirken i lørdagsunderholdningsprogrammet 'Saturday Night Live'.

- Inden for comedy er han superkendt. Men 'Saturday Night Live' bliver ikke vist i så mange lande, så han er ikke et mainstream-navn uden for USA, siger Jacob Heinel Jensen.

Samtidig har hans datinghistorik været med til at skabe endnu mere hype om ham.

Pete Davidson har datet alt fra Netflix-kæmpestjerner over modeller til kendisdøtre.

Senest - inden Kim Kardashian - var han sammen med ’Bridgerton’-stjernen Phoebe Dynevor. Han har også datet skuespiller og komiker Carly Aquilino, der særligt er kendt fra MTV-serien ’Girl Code’, og Cazzie David, der er datter af komedieikonet Larry David.

Og det er ikke den eneste kendisdatter, Pete Davidson har flirtet med. Han har også datet Kaia Gerber, der er datter af den tidligere topmodel Cindy Crawford. Og så har han haft et turbulent forhold til sangerinde Ariana Grande.

- Det var særligt, da han datede Ariana Grande, at han for alvor blev nævnt i diverse medier, forklarer Jacob Heinel Jensen.

'Big dick energy’.

Forholdet til Ariana Grande skabte især overskrifter, da hun sagde, at Pete Davidson havde BDE - en forkortelse for ’big dick energy’.

Det handler kort fortalt ikke om rent faktisk at have et stort mandligt kønsorgan, men om en særlig udstråling af højt selvværd, indre styrke og dyb hvilen i sig selv.

Men Pete Davidson var ikke glad for beskrivelsen af ham og afviste det med, at han bare var "meget glad".

- Hvis det betyder, jeg har ’big dick energy’, så er det sygt, har han sagt til Variety.

Sygdom og modgang

Mens han har arbejdet på 'Saturday Night Live' og datet kendte kvinder, har han samtidig været åben om de udfordringer han har - både mentalt og fysisk.

Pete Davidson var syv år gammel under terrorangrebet 11. september, der tog livet af hans far, der arbejdede som brandmand.

Han har desuden været åben om sit hashmisbrug, sin kamp med psykisk sygdom, og at han lider af den kroniske tarmsygdom Crohns.

- Jeg har været inde og ude af psykiatriske hospitaler, siden jeg var ni, har han tidligere fortalt til Teen Vogue.

Flere af hans ekskærester har også rost ham for at tale åbent om svære følelser.

- Pete, jeg elsker dig. Tak fordi du altid opmuntrer mig, selv når du ikke behøver det. Dit mod er så inspirerende, og vores venskab betyder alt for mig, skrev Cazzie David i sin biografi 'No One Asked For This', der indeholder flere passager med rosende ord til ekskæresten.

Alles øjne rettet med flirteri

Pete Davidson har nået meget i sit 28 år lange liv. Og nu dater han altså verdens største realitystjerne.

- Jeg føler mig temmelig overbevist om, at der er noget mellem dem, siger Jacob Heinel Jensen.

Og lige nu er mange sladder-hungrendes øjne rettet mod Pete Davidson og Kim Kardashians flirteri.

- Jeg så nogle billeder af dem i Palm Springs. Hvert nye billede af dem sammen er mange, mange, mange hundrede dollar værd, fortæller Jacob Heinel Jensen.

Og forholdet mellem dem bliver kun endnu mere interessant af, at det muligvis er Kim Kardashians første kæreste, siden hun søgte skilsmisse fra Ye - tidligere Kanye West - i februar.

- Det er et nail in the coffin i Kim Kardashians forhold til Kanye West, siger Jacob Heinel Jensen.