Den romantiske weekend sluttede med en sms - sådan går det landmand i dag

Allan Jensen og Jerry Jensen fortæller, hvordan de flere gange gik skævt af hinanden - og derfor aldrig sås efter 'Landmand søger kærlighed'.

Med Broholm Slot på Fyn som kulisse tilbragte den 45-årige landmand Allan Jensen og hans 41-årige bejler Jerry Jensen en weekend i romantikkens tegn.

Deres dating i ‘Landmand søger kærlighed’ var overstået, og med den skumrende sommerhimmel over sig, drak de et sidste glas snaps.

Men i Allan Jensen boblede der en tvivl.

De havde nydt deres uge sammen på gården. Men samtidig blev deres forskelligheder mere og mere tydelige for landmanden.

Jerry Jensen spurgte ledende ind til, om landmanden kunne finde på at være romantisk; købe blomster, give små gaver eller tale om sine følelser.

Noget, som Allan Jensen hverken gør eller går op i et forhold.

Deres "farvel" og "vi ses" efter weekenden, som seerne kunne følge i sæsonfinalen tirsdag, er derfor sidste gang, at de har været på en date.

- Tvivlen var der allerede, da jeg inviterede ham med. Men jeg tænkte, at jeg kunne blive positivt overrasket på weekenden, forklarer landmanden i dag.

I stedet blev han bekræftet i, at han og Jerry Jensen ikke skulle være kærester.

Hverken gnist eller kemi

Selvom den romantiske weekend først vises nu, så er det over tre måneder siden, at den blev optaget.

Når Allan Jensen tænker tilbage, så var det ikke, fordi det var en dårlig weekend. Kemien var der bare ikke, da det kom til stykket.

- Vi gav det en chance, og jeg fik bekræftet, at vi er for forskellige som mennesker. Sådan er det bare, så jeg er ikke skuffet over udfaldet, siger landmanden.

Og det er Jerry Jensen faktisk enig i, fortæller han til TV 2.

- Jeg troede, at Allan måske åbnede mere op, når vi kun var to, og at der måske ville opstå en gnist. Men det følte jeg ikke, der gjorde.

Allan Jensen og Jerry Jensen ville nok aldrig blive glade i et forhold med hinanden, medgiver de begge. I bund og grund viser og modtager de kærlighed på hver deres måde.

To forskellige behov

Allan Jensen har ikke brug for at bekræfte sit forhold med romantiske gestusser.

- Det er de små ting, der er vigtige for mig. Krammet, når man kommer hjem, god mad og en hyggelig aften på sofaen. Der tror jeg, at Jerry har et større behov for at blive bekræftet, siger han.

Jerry Jensen forklarer netop, at han ønsker en kæreste, som har lyst til at være meget sammen som par. Noget, som han heller ikke tror, at Allan Jensen vil kunne give ham med sit liv, hvor hans venner og familie fylder meget.

- Jeg vil gerne dyrke forholdet, og det betyder meget for mig, at man husker hinanden og kan tale om sine følelser, siger Jerry Jensen.

Ellers tror han, at forholdet visner hen og bliver hverdag.

Dermed var de som nat og dag på et helt centralt punkt.

Besked blev leveret forkert

Efter den romantiske weekend lukkede Allan Jensen da også definitivt døren til et forhold.

Her skrev han en sms-besked til Jerry Jensen om, at han ikke så nogen grund til at bygge videre på relationen efter ‘Landmand søger kærlighed’.

Beskeden kom ikke som en overraskelse for modtageren.

Men Jerry Jensen indrømmer, at han havde ønsket, at de havde kunnet sige “farvel og tak for nu” på en anden måde. Han ville gerne have mødtes, så de kunne forklare, hvordan de har oplevet hinanden - uden at der var kamera på.

Jerry Jensen synes eksempelvis, at Allan Jensen fokuserede for meget på, at bejleren boede på Sjælland og ikke var landmand - det på trods af, at Jerry Jensen selv er vokset op på landet.

- Jeg ville nok hellere have haft den samtale face to face. Og det er svært at være 100 procent sig selv, når der er et helt tv-hold omkring en, siger han.

Singler i dag

Omvendt synes Allan Jensen ikke, at der var behov for det. Dermed er der endnu et punkt, hvor de er grundlæggende uenige.

- Man skal huske, at vi kun har tilbragt seks dage sammen på gården. For mig at se er det ikke meget, så jeg synes ikke, vi skulle gøre mere ud af det, siger landmanden.

I dag er begge mænd singler, men da ‘Landmand søger kærlighed’-programmerne har rullet over skærmen, har de undladt at date.

Nu - efter sidste program - bliver det anderledes.

Kæmpe fornøjelse at være med

Allan Jensen og Jerry Jensen er begge blevet kontaktet af flere mænd, som har set dem på skærmen og synes, at de hver især virkede søde.

Mænd, som måske er et bedre match, end de var for hinanden.

- Jeg drømmer da stadig om at møde den eneste ene, siger Allan Jensen.

Han er blevet klar over, at han har brug for modspil, og at han nemt kan komme til at føle sig omklamret.

- For mig at se, så værdsætter man virkelig sin tid sammen, hvis man også har sine egne ting, siger han.

‘Landmand søger kærlighed’ har været en stor oplevelse for ham. Han kan mærke, at han har udviklet sig personligt ved at stille sig frem som den første homoseksuelle landmand i programmets historie.

- Mit håb har været at vise, hvordan livet ser ud for en homoseksuel landmand og dermed nedbryde fordomme, siger han.

Han hviler mere i sig selv og den positive respons på hans Instagram- og Facebook-profil taler for sig selv.

- Jeg har fået så mange fantastiske beskeder fra fremmende. Beskeder fra unge homoseksuelle, som har kunnet spejle sig i mig, eller gamle som har fået udvidet deres forestilling om, “hvordan homoseksuelle er”, så selvom jeg ikke fandt kærligheden, har jeg fået meget andet ud af det, siger han.

Se eller gense sæsonafslutningen af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY.

Er du selv en landmand, der søger kærlighed? Så kan Lene Beier hjælpe dig i næste års sæson - tilmeld dig her: