Vild med dans

Hun var en halv time fra ikke at kunne danse – det så du ikke på tv

Mascha Vang dansede ikke til generalprøven før fredagens 'Vild med dans'. I stedet lå hun i et helt mørkt rum i et forsøg på at blive klar.

Fredagens 'Vild med dans' var en ekstra nervepirrende omgang for influencer og iværksætter Mascha Vang og hendes partner Thomas Evers Poulsen.

For ikke nok med, at de havnede i en omdans, så var Mascha Vang også udfordret hele dagen op til liveshowet.

Uheldet begyndte, da hun vågnede op med et hold i nakken fredag morgen. Senere blev hun ramt af et slemt migræneanfald bare fire timer før showstart.

Det betød, at den 42-årige influencer missede generalprøven.

Mens Thomas Evers Poulsen gennemførte dansen alene på gulvet, lå Mascha Vang i et helt mørkt lokale med ørepropper i og en spand ved sin side. Uden at vide om hun ville nå at få det bedre, før klokken blev otte.

- Jeg vidste, at uanset hvad, ville jeg komme på gulvet. Men vi havde en aftale om, at der var sat en spand til mig lige uden for dansegulvet, så vi vidste, hvad vi skulle gøre, hvis jeg ikke kunne klare den, lød det fra Mascha Vang efter programmet.

Dog blev spanden aldrig taget i brug.

- Men havde jeg ørepropper og solbriller på på alle tidspunkter, på nær i de minutter vi har været på gulvet i aften. Så adrenalin kan virkelig noget, fortsatte Mascha Vang.

Scorede sit første 10-tal

Den 42-årige influencer kæmper meget med migræne – og hun har også kæmpet med det under 'Vild med dans'. Men i mange uger har det ramt hende om lørdagen frem for om fredagen.

- Det har simpelthen været min største frygt, at det skulle ske en fredag, siger hun.

Det er bare så fedt, at den migræne ikke skal få mig ned med nakken

Mascha Vang

Og fredag skete det. Men på trods af det dansede hun sin hidtil bedste dans i programmet. Det resulterede i 45 point og en andenplads hos dommerne.

Derudover scorede Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen også deres allerførste tital fra dommeren Jens Werner.

- Mascha, jeg tror ikke, du ved, hvor dygtig du er blevet i den her sæson af 'Vild med dans'. Wauw. Sikke en wienervals, sagde han blandt andet.

- Så fedt, det ikke får mig ned med nakken

Den høje karakter kom fuldstændig bag på Mascha Vang.

- Det var sindssygt altså. Og det er bare så fedt, at den migræne ikke skal få mig ned med nakken, lød det fra influenceren, som også selv var stolt af sin præstation.

- Jeg gjorde det bedre, end at jeg havde regnet med, at jeg kunne, sagde hun.

- Jeg tænkte, at hvis det her bliver min sidste dans på gulvet, skal jeg virkelig nyde det, og den skal bare have fuld skrald, fortsatte hun.

Men det blev det ikke. Trods den uheldige fredag var Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen dog også ganske heldige flere gange.

Både fordi de med seernes hjælp overlevede omdansen. Men også fordi det var minutter, der afgjorde, at Mascha Vang overhovedet kunne danse.

- Hvis jeg havde taget den migrænepille bare en halv time senere, så havde jeg ikke kunne komme på gulvet. Så det var bare så heldigt, sagde hun.

Se eller gense fredagens 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.