Vild med dans

Hun var klar på det rigtige tidspunkt - her er forklaringen

Mascha Vang fik store roser for det, dommerne kaldte hendes bedste præstation. Årsagen kunne blandt andet findes i dansen, systuen og sminkerummet.

- Jeg synes, det var din bedste dans til dato.

Sådan sagde en meget begejstret Marianne Eihilt fredag aften i 'Vild med dans'.

Ordene faldt efter en pasodoble fra influencer og iværksætter Mascha Vang, som dommeren havde haft meget store forventninger til.

Og hun var ikke den eneste, der kastede ros i Mascha Vangs retning. Jens Werner fornemmede også en helt ny kontrol hos nydanseren, som i hans øjne var klar på det rigtige tidspunkt. Også mentalt.

- I aften spillede det med teknik, mekanik, musikalitet og ikke mindst din psyke. Det er en fantastisk god pasodoble, sagde han.

Og de to dommere havde fuldstændig ret i, at noget var anderledes fredag aften.

Var mere sig selv

Mascha Vang følte nemlig en stor forandring i fredagens 'Vild med dans'.

- Jeg følte ikke, det var en udklædning i aften. Eller at jeg skulle spille en anden rolle. For mig betyder det meget, at jeg føler mig tilpas i mit outfit, mine sko og min kjole. Så føler jeg, at jeg bedre kan udtrykke dansen, sagde hun og fortsatte:

- Jeg tror, jeg følte mig mere som mig selv.

Men det var ikke kun stylingen, den rette kjole og sko, der gjorde, at Mascha leverede den bedste dans til dato.

Nervøsiteten er under kontrol

Fordi Mascha Vang følte sig som sig selv, kunne hun bedre håndtere de sommerfugle, der har fulgt hende gennem hele sæsonen.

- Jeg sætter alt ind på det her. Jeg følte mig mere mentalt klar end de andre gange. Jeg var mindre nervøs, sagde Mascha Vang efter programmet.

Jeg har kunne mærke hende hele tiden. Det var intensitet på en ny måde

Thomas Evers Poulsen

Influenceren har nemlig hele vejen igennem kæmpet med nervøsiteten. Og faktisk er det dommernes kommentarer, hun er mest nervøs for.

Men nu er det begyndt at aftage.

- Det er, fordi det er syvende program, og det aftager lidt fra gang til gang, sagde hun og uddybede.

- Dermed ikke sagt, jeg ikke er nervøs, men jeg er mere spændt, vil jeg sige.

Og med den rette styling og uden nervøsiteten formåede Mascha Vang at putte det, hun kalder for sit "come and get me-face" på, som var det helt rette ansigt til en pasodoble.

En ny intensitet

Det var også en meget stolt dansepartner, der stod ved Mascha Vangs side.

- Der har bare været noget særligt over denne her dans. Jeg har kunne mærke hende hele tiden. Det var intensitet på en ny måde. Det styrker, for så vokser vi sammen. Jeg er så glad og stolt, sagde Thomas Evers Poulsen.

- Det er så lige meget, hvad dommerne har sagt. Jeg er stolt lige meget hvad, sagde han og understregede, at han har været glad for alle deres danse.

Da aftenen var omme, kunne Mascha Vang juble over at være videre til næste uges Knæk Cancer-udgave af 'Vild med dans' på Det Kongelige Teater.

Se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.