Landmand søger kærlighed

“Bypigen” vandt landmandens hjerte - sådan går det parret i dag

Emil Bay Mortensen og Melissa Valentin Fobian var helt enige om, hvad der skulle ske, da kameraerne slukkede efter ‘Landmand søger kærlighed’.

Et “bette kys” markerede afslutningen på Emil Bay Mortensen og Melissa Valentin Fobians romantiske weekend, som blev vist på TV 2 tirsdag aften.

En intens tid med dating og udskillelse af tre andre bejlere var slut. Og det stod soleklart, at den 24-årige “bypige” var den helt rette for den 26-årige landmand.

Så der er faktisk ingen grund til at trække spændingen ud:

Svaret er ja.

I dag - cirka tre måneder efter optagelserne sluttede - er parret stadig sammen.

- Det har bare virket helt naturligt, at vi skulle være kærester, siger Emil Bay Mortensen.

1. oktober tog parret endnu et afgørende skridt, da de flyttede sammen i en lejlighed tæt ved Emil Bay Mortensens families gård.

Faldt for hendes humor og gejst

Men inden vi kommer tilbage til nyhederne i parrets liv, er vi nødt til at skrue tiden tilbage til Emil Bay Mortensens gruppedate, som foregik i et Escape-room.

Det er ikke sikkert, seerne lagde mærke til det, men faktisk var det her, at han for alvor fik øjnene op for Melissa Valentin Fobian.

Hun tog initiativ, hun førte an - og så var hun ikke bange for at grine af sig selv.

- Lige dér var hun ikke på date. Hun var der for at vinde, siger Emil Bay Mortensen, som følte, at han så hendes helt og aldeles “ufiltrerede” personlighed.

- Hun var bare sindssygt sjov at være sammen med.

Det var den nysgerrighed på hende, der under bejlernes ophold på gården udviklede sig til god kemi, dybe samtaler, varme følelser - og til sidst forelskelse.

Hvornår blev de egentlig kærester?

For Melissa Valentin Fobian var der heller ingen tvivl om, at der var masser at bygge videre på efter ‘Landmand søger kærlighed’:

- Når man finder en, man klikker godt med, så føles det bare naturligt, siger hun.

De seneste måneder har de således pendlet mellem Emils hjem i Hinnerup i Midtjylland og Melissas hjem. Hun har boet i Københavns nordvestkvarter og i en periode på sine forældres gård på Sjælland.

Mindst to dage om ugen har de tilbragt sammen.

- Vi har prioriteret at bruge rigtig meget tid sammen, selvom vi begge er travle med arbejde og fritid. Vi var enige om, at skulle vi gøre det, så skulle vi gøre det ordentligt, forklarer Emil Bay Mortensen.

Og dagen inden Melissa Valentin Fobians 24-års fødselsdag 26. juni spurgte han så, om de egentlig ikke var ved at være kærester.

Hendes svar var ikke “jo”, men et kækt: “det har vi da været længe”.

Det perfekte hjem

På sin vis har det “hele bare givet mening”, beskriver de begge.

De har mødt hinandens venner og familier, og er blevet så stor en del af hinandens liv, at det eneste logiske var at flytte sammen.

Selvom det er over 200 kilometer fra hendes tidligere hjem, har det heller ikke været en udfordring, siger Melissa Valentin Fobian.

- Jeg er jo selv vokset op på landet, så selvom jeg godt kan lide København, så er jeg mest tilpas, når jeg står i stalden i mit ridetøj, siger hun.

Ved siden af sit arbejde som butiksassistent bruger hun en stor del af sin tid på springridning. En hobby, som ligeledes hører hjemme på landet.

Derfor er drømmen nu, at parret finder en gård sammen, hvor Emil Bay Mortensen kan udleve drømmen om sin egen bedrift - og Melissa Valentin Fobian kan have heste.

- Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at leve af min hobby. Så det er jo bare så fedt, at jeg har fundet en som Emil, der vil dele det med mig, siger hun.

Hvornår det sker, ved de endnu ikke, men gerne indenfor et år.

- Lige nu glæder vi os egentlig bare til, at vi kan “offentliggøre”, at vi er sammen. Man skal jo holde det lidt hemmeligt, mens programmet stadig kører, siger Emil Bay Mortensen.

Parret har også snakket om, hvornår de gerne vil stifte familie. De er enige om, at det ikke er lige med det samme - de har andre ambitioner, der kommer først.

'Landmand søger kærlighed' sendes tirsdag klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.