Vild med dans

Kom til at sparke til partner på dansegulvet - nu fortæller han, hvad der skete

Mads Vad blev så grebet af stemningen og Michelle Kristensens indlevelsesevne, at han kom til at skrue lidt for meget op for passionen.

Han skulle bare have skubbet hende blødt med foden.

Men i stedet fik afslutningen af Michelle Kristensen og Mads Vads pasodoble noget mere knald på i fredagens premiere af 'Vild med dans'.

Den professionelle danser kom simpelthen til at give sin dansepartner et ordentligt spark til allersidst, hvilket også blev bemærket ved dommerbordet.

- Det så godt nok hårdt ud. Næste uge må du finde en måde at få hævn, sagde Anne Laxholm henvendt til Michelle Kristensen, hvilket affødte store grin hos parret.

Blev grebet af stemningen

Efter fredagens udsendelse var Mads Vad da heller ikke bleg for at indrømme, at han aldrig har sparket en dansepartner på den måde før.

- Jeg var så meget inde i det, vi lavede. Du var så meget på. Jeg glemte helt, at du var min nydanser. Så jeg var fuld af passion og tænkte: "Nu skal den dælen sprøjteme have", forklarede danseren.

- Jeg blev caught in the moment. Og så lossede jeg dig en ordentlig én.

Efter sidste års atypiske sæson, hvor der ikke var publikum i studiet på grund af coronapandemien, gjorde det en markant forskel for stemningen, at de var tilbage, understregede Mads Vad.

Og derfor levede han sig fuldt ud ind i dansen.

- Lige pludselig kunne man mærke folk klappe, og man kunne mærke stemningen. Og så fik du mig ind i pasodoble- feelingen, sagde danseren til Michelle Kristensen.

Var høj på adrenalin

Sundhedseksperten ville gerne have set sit eget ansigtsudtryk, da hun pludselig fik "et ægte vristspark" fra sin dansepartner.

- Ja, hvad skete der lige, Mads Vad? Det var som om, jeg var en fodbold, grinede hun.

På trods af at Michelle Kristensen blev ramt i siden af maven, mærkede hun dog ingenting.

- På det tidspunkt var jeg så høj på adrenalin, at jeg ikke kunne mærke det. Men vi skal træne i morgen, så må vi se, om jeg kommer haltende, tilføjede hun spøgefuldt.

- Ja, med to trykkede ribben, jokede Mads Vad videre.

Efterlader sparket et blåt mærke, vil det dog ikke være det første, Michelle Kristensen har pådrager sig ved at danse. Eksempelvis styrtede parret under deres prøver forud for premieren.

Men så galt gik det dog ikke fredag aften.

- Jeg er sindssygt glad for det, vi lavede i aften. Det var en fantastisk premiere, lød det fra Mads Vad.

Og Michelle Kristensen var enig - trods dansens noget overraskende afslutning.

- Det var vildt og nervepirrende og fedt, siger hun.

Se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.