Vild med dans

Første navn klar til årets 'Vild med dans'

Når den nye sæson af 'Vild med dans' sættes i gang til efteråret, skal tv-kendis og iværksætter Mascha Vang spænde danseskoene.

Det bliver ikke en uvant situation for Mascha Vang, at kameralinsen peger mod hende, når hun til september skal huske dansetrinnene på gulvet i 'Vild med dans'.

Hun er kendt fra realityuniverset og som influencer – samtidig er hun indehaver af en af Danmarks mest læste blogs.

- Jeg glæder mig helt vanvittigt til at skulle være med i 'Vild med dans'. Især glæder jeg mig til de flotte kjoler og hele showet, men bestemt også til at lære at danse, sådan rigtigt, og ikke bare på bordene, siger hun.

For Mascha Vang er dansen en barndomsdrøm. Hun er vokset op på landet, hvor det ikke var muligt at gå til danseundervisning, og hun husker derfor, hvordan hun terpede dansevideoer.

Nu står hun over for mange ugers intens dansetræning, og hun håber, at kroppen er stærk nok, og at hukommelsen ikke svigter.

- Jeg er så småt gået i gang med at styrke min krop med lidt træning, da jeg har hørt, at det er vanvittig hårdt.

- Men én ting er det fysiske, og noget andet er at huske det hele. Det ved jeg simpelthen ikke, hvordan de gør, og er nok det, jeg frygter allermest – at glemme trinnene, siger hun.

Fra realitystjerne til iværksætter

Mascha Vang tonede for første gang frem på skærmen i 00'erne i realityprogrammerne 'Villa Medusa' og 'Paradise Hotel' og har siden medvirket i en række andre programmer som 'Fangerne på fortet' og senest 'Stjerner i trøjen'.

Den 42-årige tv-kendis har siden fået skabt sig et navn som influencer og blogger, og hun skriver samtidig både model, radiovært, designer og iværksætter på CV'et.

Sidstnævnte kunne tilføjes, da hun i 2014 startede bloggerbureauet 'Blogly', der blev en millionforretning, som hun et par år senere solgte til konkurrenten.

Efter mange år i hovedstaden flyttede Mascha Vang til Kolding i Jylland for at bo sammen med sin mand Troels Krohn Dehli og deres sammenbragte børn.

Mascha Vang er den første af de i alt 12 nydansere i årets sæson, der er blevet offentliggjort.

'Vild med dans' har premiere 10. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.