Fem fyre flytter ind

43-årig datede fem fyre på en weekend - sådan går det med kærligheden i dag

Hun håbede på, at ‘Fem fyre flytter ind’ var lykken. "Nu orker jeg ikke mere," siger hun.

- På mandag har jeg en kæreste.

Sådan sagde 43-årige Camilla Rye til sin veninde, inden hun forventningsfuldt åbnede sit hjem for fem mænd i datingeksperimentet ‘Fem fyre flytter ind’.

Ved at gå udenom gængse datingapps som Tinder troede hun, at hun ville finde ægte kemi efter to år som single.

Men jagten på kærligheden gik ikke helt, som hun håbede.

Selvom hun henover weekenden grinede, festede og lærte de fem mænd at kende, så kom hun til sidst til en trist erkendelse: Ingen af dem var hendes kommende kæreste.

Heller ikke 47-årige Meck Hodzic, som hun ellers valgte ved eksperimentets afslutning.

Ingen var hendes typer

Valget faldt på Meck Hodzic, fordi Camilla Rye tænkte, at han var en person, som hun kunne drikke rosé og grine med.

Mere så hun egentlig ikke i deres relation, fortæller hun i dag, hvor det er et år siden, at programmerne blev optaget.

Heller ikke 48-årige Jesper Mather, som var den næstsidste bejler til at forlade hendes hjem, havde kærestepotentiale, synes hun.

- Jeg havde faktisk slet ikke lyst til at vælge nogen til sidst, siger Camilla Rye til TV 2.

- Ingen af mændene var min type. Jeg synes, at jeg gav dem en chance for at vokse på mig, men det skete bare ikke.

På året, der er gået siden deres weekend sammen, har hun og Meck Hodzic helt mistet kontakten.

- Vi sås et par gange, men timingen var der bare ikke. Jeg tror ikke, at han gik helhjertet til det, og det handlede nok mere om sjov for ham, siger hun.

Det er Meck Hodzic kun delvist enig i.

Mødtes på det forkerte tidspunkt

Meck Hodzic mener selv, at han tog datingeksperimentet seriøst, og at han havde en forhåbning om, at han og Camilla Rye kunne finde sammen, efter eksperimentet sluttede.

- Jeg kunne mærke kemien fra sekundet, jeg mødte hende. Jeg var sikker på, at der ville ske noget, forklarer han i dag.

Men han forstår samtidig godt, at Camilla Rye har fået indtrykket, at han ikke var “helhjertet”.

I dag ved han, at han på daværende tidspunkt ikke var klar til at hoppe ind i et nyt forhold med begge ben. Han havde endnu ikke bearbejdet følelserne fra sin skilsmisse i 2018.

- Jeg bakkede lidt ud, fordi Camilla forventede mere, end jeg kunne give på det tidspunkt. Det indrømmer jeg blankt, siger han.

Ifølge ham er det helt korrekt, at “timingen var forkert” for dem.

Han er i dag i et forhold med en kvinde, som han har genoptaget kontakten med efter sin deltagelse i ‘Fem fyre flytter ind’.

- Da vi mødte hinanden første gang, var jeg heller ikke klar til at binde mig. Det er jeg nu, siger han.

Har fundet det, hun leder efter

Selvom datingeksperimentet ikke resulterede i den kæreste, Camilla Rye drømte om, så har det været en lærerig oplevelse.

Under optagelserne har hun skullet svare uddybende på spørgsmål om sin type, sine præferencer og krav til en kommende kæreste. Alt det har sat tanker i gang.

- Jeg har tidligere haft svært ved at definere, hvad jeg egentlig vil have. Jeg har nemt kunnet svare på, hvad jeg ikke vil have, siger hun.

Hun er blevet klar over, at det er vigtigt for hende, at hun finder en mand, som hviler i sig selv og har en stærk karakter. Og så skal han både kunne holde om hende og være til action og fest, ligesom hun selv er.

- Jeg kan jo sagtens klare mig selv, men det vil jeg ikke. Jeg vil gerne finde en, som er meget “mand” og har autoritet. Jeg har ikke noget imod de kønsroller, siger hun.

Den mand har dog endnu ikke vist sig i hendes liv.

Giver datinglivet en pause

Siden eksperimentet i juni 2020 er Camilla Rye faktisk helt stoppet med at date. Nu vil hun ikke jagte kærligheden, men lade den komme til hende.

- Jeg er færdig med Tinder og havde nok sat mine forventninger op og håbet på, at ‘Fem fyre flytter ind’ var lykken. Nu orker jeg ikke mere, siger hun.

Ligesom at hun er blevet mere bevidst om sine ønsker til en mand, så er hun også blevet opmærksom på, hvordan mænd kan opfatte hende - og det kan måske være nøglen til at tiltrække den rigtige i fremtiden.

- Mændene i eksperimentet gav udtryk for, at de så mig som en, som var meget perfektionistisk og som stillede enormt høje krav til mig selv. Det er ikke hele mig, men det gør måske, at det kræver meget stor selvtillid for en fyr at henvende sig til mig, siger hun og tilføjer:

- Nu håber jeg, at manden i mit liv sidder derude og tænker: “Fuck, hun er sød”.

Se alle fire afsnit af ’Fem fyre flytter ind’ med Camilla på TV 2 PLAY. Her kan du også følge Michelle og Sofies kærlighedsjagt.