Fem fyre flytter ind

Sådan går det 36-årig kvinde og hendes bejlere et år senere

”En ægte solskinshistorie”. Sådan beskriver Michelle Dalsgaard selv sin medvirken i ’Fem fyre flytter ind’, som førte til, at hun mødte sin kæreste.

Da 36-årige Michelle Dalsgaard meldte sig til dating-eksperimentet ’Fem fyre flytter ind’ for lidt over et år siden, var hun nået til et punkt, hvor hun næsten havde opgivet at finde kærligheden igen.

Men i dag er hun evigt taknemlig over, at hun blev udvalgt som en af de tre singlekvinder, der hver især kunne vælge og vrage imellem fem mandlige bejlere.

For ham, som hun endte med at satse på, den 37-årige elektriker Kristian Hansen, er nu hendes kæreste.

- Jeg har aldrig oplevet sådan en forelskelse og kærlighed før. Så jeg er så glad for, at jeg meldte mig til programmet. Mit hjerte var i tusind stykker dengang, men Kristian har samlet det igen. Han er bare den sødeste og mest betænksomme mand, siger Michelle Dalsgaard til TV 2.

Kærligheden udviklede sig lynhurtigt mellem de to. Allerede få dage efter at tv-optagelserne sluttede, blev de enige om, at de skulle kalde sig kærester, og lige siden har de været sammen næsten uafbrudt.

- Coronaperioden har jo gjort, at vi har haft god tid til at lære hinanden rigtigt at kende. Jeg har arbejdet hjemmefra i et år, og det har betydet, at jeg meget af tiden har kunnet bo hos Kristian, som har et hus på landet, lyder det fra Michelle, der til daglig arbejder i Borgerservice i København.

Umiddelbart efter optagelserne i sommer solgte hun huset i Brøndby til sine forældre og købte til gengæld en lejlighed af dem i Rødovre, som er bydelen, hun er vokset op i. For så havde hun fortsat en base i nærheden af sit job.

Næste step er nu, at hun og Kristian sammen vil finde et landsted, hvor der er plads til heste. Parret har derfor brugt de seneste mange weekender på at gøre Kristians hus i Knabstrup nær Holbæk i stand, så det kan sættes til salg.

For Michelle har mødet med hendes livs store kærlighed desuden bragt endnu en positiv overraskelse med sig.

To skønne bonusbørn

Umiddelbart efter optagelserne til ’Fem fyre flytter ind’, som fandt sted i den sidste weekend af juni 2020, skulle Kristian holde sommerferie med sine to børn, Freia på 13 år og Max på 10 år.

Michelle var temmelig nervøs ved tanken om at skulle være bonusmor for to børn, så det var med blandede følelser, at hun takkede ja til at tilbringe en uge sammen med de tre på Kristians ødegård i Sverige.

Men hendes bange anelser blev hurtigt gjort til skamme.

- Kristians børn er utroligt skønne og velopdragne. De har taget virkelig godt imod mig. Så det har ikke været noget problem at blive bonusmor, lyder det fra Michelle Dalsgaard, som hurtigt opdagede, at hun og Kristians teenage-datter har samme store fritidsinteresse.

- Min bonusdatter rider og er helt skudt i heste ligesom mig. Så det er jo bare perfekt, at vi har den hobby sammen. Jeg har allerede været med til en masse stævner, og det er så hyggeligt, siger hun.

Kristian har også været med på romantiske rideture i skoven, og Michelle glæder sig over, at de begge har en stor kærlighed til naturen.

- Det er bare så heldigt, at jeg endelig har mødt en mand, som også har lyst til at bo på landet og nyde den ro, der er derude. Vores plan er at finde et sted, hvor der både er skov og vand, og så skal vi have to-tre fælles rideheste, lyder det drømmende fra Michelle Dalsgaard.

Rivalen Peter har også fået kæreste

Mens ’Fem fyre flytter ind’ resulterede i et supergodt match mellem den nu 37-årige Michelle Dalsgaard og den ét år ældre Kristian Hansen, har også Kristians tætteste rival i programmet, 39-årige Peter Nielsen, haft held til at finde kærligheden.

Peter var Michelles andet-valg, som hun sorterede fra som den sidste bejler ved programmets afsluttende romantiske middag.

Men i dag er også han glad og forelsket.

- Nu har jeg jo mødt en pige, som jeg bor sammen med. Vi begyndte at date i oktober, og i december flyttede vi sammen, siger Peter Nielsen til TV 2.

Selvom han under optagelserne til programmet kæmpede intenst for at vinde Michelles hjerte, har han efterfølgende indset, at det nok mest var selve spillet, der drev ham.

- Jeg tror egentlig, at hun var et bedre match med ham, hun valgte, end med mig. Jeg tror, de passede bedre sammen, siger han.

En af grundene til, at Peter Nielsen ikke mener, at han og Michelle var rigtige for hinanden, er, at hun på ham virkede til at være en type, der ønsker faste rammer og planlægning i sit liv, mens han selv er mere impulsiv.

Kort før optagelserne til programmet begyndte han at læse til bygningskonstruktør. I den forbindelse skiftede han sin store lejlighed på Amager ud med en lille kollegielejlighed i Lyngby, som han nu bor i sammen med kæresten Isabella, der er 39 år.

- Vi har ikke særligt prangende rammer, men vi har masser af kærlighed. Vi fokuserer på de små oplevelser i hverdagen, og så går vi begge seriøst op i vores fysiske træning, siger den nu 40-årige Peter Nielsen.

Svært at holde kærlighed hemmelig

For Michelle Dalsgaard, som er meget aktiv på de sociale medier, har det været en stor udfordring at holde sin kærlighed til Kristian hemmelig for omverdenen i et helt år.

- Min familie har selvfølgelig mødt Kristian, og de er alle sammen helt vilde med ham. Men jeg måtte jo ikke lægge billeder ud på Facebook, før programmet blev vist på tv, for ikke at afsløre noget udadtil, siger hun.

Hun og Kristian har begge et stort ønske om at udvide deres sammenbragte familie med mindst ét fælles barn. Og netop nu går parret med bryllupstanker.

- Så snart Kristian frier til mig, så ryger det i hvert fald på Facebook med det samme, konstaterer Michelle Dalsgaard med en smittende latter og tilføjer lidt efter:

- Det er jo en ægte solskinshistorie.

Se alle fire afsnit af ’Fem fyre flytter ind’ med Michelle på TV 2 PLAY lige nu, og følg programmerne om Sofie i næste uge fra mandag-torsdag klokken 20.00 på TV 2.