Bachelor

Fik kritik for at forsvinde i lufthavn efter 'Bachelor' – nu fortæller hun sin version

Michaela Nielsen fortæller, at det var hende, som forgæves ventede i lufthavnen.

Det er en grov udlægning og "dårlig stil". Sådan siger Michaela Nielsen om de ord, hun har læst om sin egen opførsel efter programmet 'Bachelor'.

Michaela Nielsen stod tilbage med den sidste rose fra Casper Berthelsen, men Casper har sidenhen fortalt, hvordan han oplevede at blive vraget og forladt allerede i lufthavnen. Historien er dog ifølge Michaela Nielsen en anden.

Det begyndte, da hun sagde ja til rosen, og de delte den sidste aften på Rhodos i hinandens selskab.

Men da de landede dagen efter i Københavns Lufthavn, gik alting galt, fortalte Casper Berthelsen i programmet 'Bachelor – efter den sidste rose' på TV 2 PLAY.

- Jeg følte mig totalt vraget, og at jeg havde givet mit hjerte til en, der bare kaster det væk, lød det fra bacheloren.

Hvor Casper Berthelsen troede, at han og Michaela skulle mødes i lufthavnen, endte han ifølge eget udsagn med at vente en time, indtil det gik op for ham, at Michaela havde forladt lufthavnen uden at sige farvel.

Hun svarede ifølge Casper Berthelsen ikke på sms eller på hans opkald.

Et par timer senere ringede hun tilbage, og de efterfølgende dage talte de sammen over telefonen.

Da Michaela ikke forstod, at han var blevet meget ked af, at hun var taget afsted uden at sige farvel, brød han forbindelsen med hende.

Det er Caspers version af, hvad der gik galt.

Og det er en noget anden historie end den, som Michaela nu har valgt at dele på sin Youtubekanal og på Realityportalen.dk

Dårlig stil af Casper

Først og fremmest var det ifølge Michaela hende, der ventede i en time i lufthavnen på Casper.

På sin Youtubekanal forklarer hun, at hun stod sammen med resten af produktionsholdet og de andre deltagere og ventede, men at Casper ikke dukkede op. Da hun havde planer, var hun til sidst nødt til at tage af sted.

- Jeg synes, det er dårlig stil fra hans side, at han ikke fortæller, at han godt vidste, at jeg havde planer, når jeg var landet, for det havde jeg fortalt ham, siger hun til Realityportalen.dk.

Ærgerlig over at det endte

Da Michaela havde en aftale med venner og familie, samme aften som hun vendte hjem fra Rhodos, var hun nødt til at tage en taxa fra lufthavnen uden at sige farvel til Casper, fortæller hun på sin Youtubekanal.

Det blev Casper ifølge Michaela ikke glad for, og hun ærgrer sig over, at det hele faktisk endte der.

- Men jeg vil ikke erkende, at det var mig, der droppede det. Jeg forstår godt, hvis vi ikke følte, at kemien var der alligevel, så er det også okay.

I tvivl om han fortrød sit valg

Når forklaringen fra Caspers side lyder, at han valgte at bryde kontakten, fordi han ikke følte sig forstået, er det ifølge Michaela en grov udlægning af, hvad der skete.

Hun mener, at kærlighed også handler om, at man skal være tolerante over for hinanden. Derfor kan hun godt være i tvivl om, hvorvidt Casper overhovedet ville have hende.

- Han dømmer mig så hårdt på så kort tid og dømmer mine værdier på én situation. Det er ikke nok til at vurdere, hvordan jeg er som person, siger hun til Realityportalen.dk.

TV 2 arbejder på at få en kommentar fra Casper Berthelsen.