Bachelor

Måtte skjule kærligheden offentligt – nu er de flyttet sammen 

Det har ikke været sjovt at skulle skjule kærligheden i så lang tid. En enkelt gang var det tæt på at gå galt for parret.

Bolette Birch og Jaffer Janjooa var netop vendt hjem fra optagelserne til 'Bachelor' på Rhodos nogle dage forinden.

Bolette havde draget et lettelsens suk, da Jaffer tilbød hende sin sidste rose i de naturskønne omgivelser på den græske ø.

Forelskelsen var tydelig for alle seere.

Nu skulle de på deres første date i Danmark. Den første date uden kameraer til at overvåge hver bevægelse, hvert et ord.

Alle de gode følelser var der. Der var masser at bygge videre på.

Daten foregik i Tivoli, hvor der var pyntet op til halloween. Endelig kunne de slappe af og være sig selv.

Slut med kun at være smilende og høflige som på Rhodos. Nu kunne de også bare være fjollede.

Bolette havde slet ikke regnet med at komme hjem med kærligheden. Men alt med Jaffer føltes naturligt. Som om hun havde kendt ham altid.

Den søde idyl sluttede snart for parret. I forvejen var Jaffer Janjooa et kendt ansigt på grund af sin medvirken i 'Robinson Ekspeditionen 2019'.

Snart ville Bolette Birch også være en offentligt kendt person. De kunne ikke risikere, at de blev afsløret. Det var tid til at gå undercover i otte lange måneder.

Gemte sig bag bøllehat og hættetrøje

I dag står Bolette Birch og Jaffer Janjooa frem som et par, efter at de fandt hinanden under optagelserne til 'Bachelor'. Det sker i TV 2 PLAY-programmet 'Efter den sidste rose'.

De ser tilbage på nogle anstrengende måneder for et nyforelsket par, hvor de skulle holde deres kærlighed skjult for alle andre end den nærmeste familie, som godt kendte udfaldet af deres deltagelse i 'Bachelor'.

Ville de gå en tur på normal vis, som nyforelskede gør med fingrene flettede, søgte de hen, hvor der ikke var andre mennesker.

Det har givet dem mange landlige oplevelser i omegnen af Odsherred og Holbæk, fortæller de.

Når de bevægede sig rundt i København, var det iført kostumer. Bolette med bøllehat og solbriller. Jaffer med sine letgenkendelige og lange hårlokker bundet op i en kasket med en hættetrøje udover.

Jaffer gik altid lidt foran Bolette på gaden. De kørte aldrig i samme metro.

- Der gik virkelig ninja i den, siger Jaffer Janjooa.

Selvom de var forsigtige, kunne det ikke undgås, at der ville opstå kritiske situationer. En enkelt gang for få uger siden var de meget tæt på at blive afsløret.

Stormede ud af testcenter

'Bachelor' blev streamet rundt om i de danske hjem, og Bolette og Jaffer var taget til et coronatestcenter ved Københavns Lufthavn for at blive podet.

Placeret i hver deres testbås skulle de sænke mundbindene. Da Jaffer fjernede sit, udbrød poderen:

- Nå, er det ikke Mr. Bachelor, vi har her?

Bolette Birch spærrede øjnene op. Hun skulle ud af testcenteret med det samme. Hvis poderen fik øje på hende, kunne han nok lægge to og to sammen.

Hun stormede ud og løb mod metroen. Hun var faktisk lidt bange, for rygter spredes hurtigt, og så ville deres kærlighed være afsløret.

Jaffer kunne ikke gøre andet end at grine af, at de næsten blev afsløret i testcenteret. Aldrig havde han set Bolette løbe afsted så hurtigt.

På trods af den dæmper der hang over deres forelskelse, har de været gode til at holde hinanden oppe og huske på, at der var lys for enden af tunnelen.

Men det har ikke været sjovt at skulle gemme sig så længe.

- Det har været rigtig underligt. Jeg har aldrig prøvet at holde kærligheden skjult. Man har jo bare lyst til at råbe det ud og sige, "det her er min kæreste. Se hvor glad jeg er", men det har jeg ikke kunnet, konstaterer Bolette Birch.

Men nu er den lange ventetid slut. Nu kan de endelig gøre alle de ting, de har længtes efter.

- Vi skal opleve en masse ting sammen. Vi skal skabe minder sammen. Vi skal i sommerhus og ud at rejse. Vi skal ud at spise sammen. Jeg tror faktisk, vi skal spise ude hver dag i en uge.

- Vi skal gå hånd i hånd. Vi skal tage rulletrappen sammen, tage metroen sammen, stå sammen og folk vil sige, "ej, det er jer fra Bachelor". Ja, det er det, I må gerne vide det nu. Vi skal kysse hinanden i regnvejret midt på gaden. Jeg glæder mig sindssygt meget. Nu er vi nået til det punkt, hvor vi kan bygge videre på det her på en rigtig måde, siger Jaffer Janjooa.

Og de er allerede godt på vej. Det første store skridt er allerede taget i deres forhold.

Har bekymret sig unødigt

Selvom hun har dårlige erfaringer med at flytte sammen med en kæreste, har Bolette Birch alligevel vovet pelsen. Hun og Jaffer bor nu sammen i København.

Men hun havde bekymret sig unødigt meget. Jaffer har vist sig at være den bedste partner, hun kunne ønske sig. Der er ikke nogen hverdagsskænderier om opvask og vasketøj. Det hele er bare nemt.

- Vi har jo været sammen stort set hver dag, siden vi kom hjem. Han er endnu mere fantastisk nu. Jeg har set ham i mange forskellige situationer efterhånden, og jeg har ikke set noget, jeg ikke bryder mig om. Han vil mig bare det bedste. Han behandler alle andre godt. Han er bare så godt et menneske, og så spreder han altid glæde. Det kan jeg mærke i min hverdag, for min dag er meget sjovere nu.

- Han kommer hjem med det største smil og de største arme, der er klar til at kramme. De små danse han laver, og hans dårlige farhumor. Og så det her grin han har. Jeg synes, det er fantastik. Jeg bliver smittet af det, og det smitter min familie, venner og alle dem, vi er sammen med, fortæller Bolette Birch.

Ægteskab og børn er slet ikke noget, de er klar til endnu. Men de har dog afstemt med hinanden, om de vil have børn. Det vil de. Der er to drengenavne, de begge to godt kan lide: Sofus og Marlon.

Og de har kysset hinanden ved midnat nytårsaften.

- Så det betyder, vi er sammen for evigt, siger Jaffer Janjooa.

Vil have søde ord for sig selv

Hun tog afsted for at date Casper Berthelsen, men endte med at falde for Jaffer. Omvendt tog Jaffer afsted for at date mange andre kvinder med et erklæret mål.

- Den jeg skulle finde, skulle jeg være sammen med resten af livet, siger han.

Trods de mange dates, så er de afklaret med det, når de ser programmet sammen.

- Det havde jo været hårdt, hvis jeg havde kysset med nogle af de andre kvinder, men det har jeg ikke. Jeg ville hellere lade være med at kysse nogen overhovedet end at kysse flere. Man skulle kysse den, man syntes bedst om. Og det er jo først på drømmedaten, at Bolette og mig kysser. Vi har vores første kys på bånd. Det var det første kys. Det har jeg faktisk aldrig tænkt på før nu, siger Jaffer Janjooa.

Bolette har nogle gange skullet trække vejret en ekstra gang, når hun har set Jaffer på dates med de andre kvinder.

- Der er nok ikke nogen, der kan lide at høre sin kæreste sige til ti andre kvinder, at de er smukke og søde. Det vil man jo have for sig selv. Men vi har set programmet sammen, og Jaffer har sagt, "husk nu, Bolette, hvordan det endte".

- Det har jo ikke gjort ondt, og der har ikke været noget jalousi, for de var og er mine veninder. Det havde jo også været et kedeligt program, hvis han kun sagde de her ting til mig, siger Bolette.

Bolette ville under normale omstændigheder aldrig havde tilmeldt sig et kærlighedsprogram som 'Bachelor'.

Det er hendes indtryk, at kærligheden alligevel aldrig rigtig holder i den slags tv-programmer.

Men hun havde brug for, at der skulle ske noget i hendes liv. Hun ville udfordre sig selv, hun ville væk fra Holbæk, hvor der ikke skete noget på grund af coronapandemien.

Da hun så, at de søgte deltagere til 'Bachelor', fik hun bare følelsen af, at hun skulle melde sig med det samme.

Nu har de begge to fundet deres livs kærlighed.