Bachelor

De fik ikke den sidste rose – sådan går det dem i dag

Spoileradvarsel. I denne artikel afsløres det, hvem der bliver valgt i finalen i 'Bachelor'.

For to kvinder sluttede 'Bachelor'-eventyret lige inden målstregen.

De blev fravalgt af henholdsvis Casper Berthelsen og Jaffer Janjooa, da de skulle uddele deres allersidste rose på en bjergtop i Grækenland.

Her forklarer Stine Lykke Lorentzen og Louise Andresen, hvordan de hver især oplevede det, der skete på bjerget, og hvad der er sket i deres liv, siden optagelserne sluttede sidste efterår.

Fra kys til fravalg

Det hele føltes rigtigt, da Stine Lykke Lorentzen vågnede op i Casper Berthelsens seng.

De hyggesnakkede, fniste og kyssede. Og de havde den øjenkontakt, som de begge havde været lidt overvældede af de seneste uger.

På dette tidspunkt tænkte Stine på ingen måde over, at Casper også datede en anden kvinde, Michaela Nielsen.

Få timer senere stod Stine Lykke Lorentzen grædende på en bjergtop. Hun var blevet fravalgt, da Casper Berthelsen valgte ikke at give hende den sidste rose.

Mærkede troen på kærlighed ved første blik

Stine Lykke Lorentzen ankom sammen med tre andre kvinder i afsnit 13 og nåede både at date Jaffer Janjooa og Casper Berthelsen.

Ret tidligt var der dog en helt særlig øjenkontakt mellem Stine og Casper. Og på kort tid lykkedes det ham at give hende troen på kærlighed ved første blik.

- Normalt er jeg ret ydmyg og tænker, at man ikke skal tro på alt for meget. Men det var som om, at jeg havde parkeret den tilgang hjemme i min lejlighed, inden jeg tog afsted, siger Stine Lykke Lorentzen

Det var faktisk først, da hun bevægede sig op ad bjerget på den græske ø Rhodos, at hun blev virkelig nervøs.

Ænsede for første gang ikke kameraerne

Pludselig kom hun til at tænke på, at hun jo ikke bare skulle derop, tage ham i hånden og rejse hjem til Jylland sammen.

For Casper Berthelsen kunne også vælge ikke at tilbyde hende den sidste rose.

Og det var netop det scenarie, der udspillede sig på bjergtoppen.

For første gang overhovedet ænsede Stine ikke, at der var kameraer til stede, da hun tog Casper i hænderne.

- Jeg har været i tvivl. Det er sindssygt svært. Jeg synes, du er helt speciel, men jeg har også fokuseret på følelsen i mit hjerte, og hvad jeg håber for fremtiden. Og jeg er kommet til beslutningen, at jeg ikke kan give dig rosen, sagde Casper Berthelsen.

Stines blik stivnede, hvorefter hun vendte hovedet væk fra Casper.

Han forklarede, at han var nødt til at gå med, hvad hans hjerte fortalte ham.

- Det sidste, jeg har lyst til, er at gøre dig ked af det, sagde han.

- Det er ligesom lidt for sent, svarede Stine og bad om lov til at gå.

- Jeg blev rasende, og jeg følte mig latterliggjort over, at jeg lige havde stået og fortalt om mine følelser, hvorefter han siger, at han ikke kan tilbyde mig rosen, siger Stine Lykke Lorentzen.

Hun følte, at han havde fyldt hende med tomme ord.

- Han havde ikke behøvet at sige de ting, han gjorde, siger Stine Lykke Lorentzen og henviser blandt andet til deres overnatningsdate, der var sluttet blot få timer forinden

Her sagde Casper eksempelvis, at deres morgenmadsseance "kunne gøres til en tradition hver dag".

Derfor havde Stine også et behov for at få en mere detaljeret forklaring på, hvorfor Casper Berthelsen havde gjort, som han gjorde.

Hun sammenligner sine følelser fra bjerget med det at blive ghostet. At hun stod tilbage og slet ikke forstod, hvad der var sket.

- Jeg følte mig svigtet. Det er et stort ord, men det var det, der skete, siger Stine Lykke Lorentzen

Har fået snakket ud

Da hun kom hjem, og følelserne havde lagt sig lidt, fik hun dog i stedet følelsen af, at det var Casper, der gik glip af noget godt.

Og så var hun glad og stolt over, at hun havde været sig selv hele vejen igennem og havde åbnet sig – noget, hun ikke havde gjort i årevis.

I dag er der på ingen måde dårlig stemning mellem Stine og Casper.

- Vi har haft de snakke, vi skulle have om det. Og Casper må eddermame også have været forvirret dernede. Der var mange kvinder at forholde sig til, så jeg forstår godt, at det har været svært for ham, siger Stine, der har sat pris på, at Casper Berthelsen har taget sig tid til at snakke oplevelsen igennem med hende.

I dag håber og ønsker de det bedste for hinanden, fortæller Stine Lykke Lorentzen.

Da hun kom hjem til Danmark ville hun egentlig have holdt en lang pause med at date. Men cirka halvanden måned efter hjemkomsten, åbnede hun sin Tinderapp.

Og der var hurtigt et match, der hurtigt blev til en date.

Stine advarede sin date om, at hun på et tidspunkt ville tone frem på skærmen i et datingprogram. Men det skræmte ikke fyren, der hedder Oliver, og som også er fra Vejle.

Og for nylig flyttede de sammen.

- Jeg bliver helt glad, når jeg taler om det. Jeg er stadig meget forelsket, siger Stine Lykke Lorentzen.

Havde set det komme

For 25-årige Louise Andresen kom det ikke som en overraskelse, at det ikke var hende, der fik den sidste rose af Jaffer Janjooa.

Det skyldes primært en enkelt lille ting, hun havde observeret til den sidste roseceremoni.

Lige da ceremonien var forbi, havde Louise nemlig set Jaffer Janjooa lægge sin jakke om skuldrene på Bolette Birch, da hun frøs.

Den lille gestus gjorde det klart for Louise Andresen, at det ikke var hende, der var Jaffer Janjooas valg.

- Det er jo sådan noget, man kun gør, hvis man er rigtig glad for en person. Derfor vidste jeg et eller andet sted godt, at det ikke blev mig, siger Louise Andresen og tilføjer:

- Og det er jo selvfølgelig pisseærgerligt.

Har lært at åbne op

Selvom Louise Andresen havde regnet med, at Jaffer Janjooas sidste rose ville gå til Bolette Birch, var det stadig svært for hende at stå på bjerget og høre ham sige ordene.

- Du har sat dig i min krop, og du har gjort mig så glad, sagde Jaffer Janjooa blandt andet, inden han fortalte Louise, at rosen ikke var hendes.

- Jeg synes, Jaffer gør det på en virkelig god måde. Men jeg blev da ked af det og skuffet over, at jeg virkelig følte, jeg havde åbnet mig over for Jaffer, siger Louise Andresen.

Netop det med at åbne op for sine følelser over for fyre har Louise Andresen tidligere haft det svært med, fordi hun har nogle dårlige forhold i bagagen.

Men at være med i 'Bachelor' har givet hende nyt mod på kærligheden.

- Jeg er blevet mindet om, at der er fyre ude i verden, som er gode fyre, og som vil andre det bedste, ligesom jeg selv gør, siger Louise Andresen.

Hun har i dag "no hard feelings" over for Jaffer Janjooa.

- Han havde ikke lovet mig noget eller gjort noget forkert. Han fandt bare en, han var mere glad for, og det er der jo ikke noget at gøre ved.

Fik meget mere end en oplevelse

Louise Andresen var mest af alt taget til Rhodos for at få sig en stor oplevelse. Men det endte med, at hun fik så meget mere end det.

Udover at hun mødte Jaffer Janjooa, som hun blev glad for, fik hun også et hold gode veninder i de andre kvinder.

Og netop de venskaber var faktisk også det, der førte til, at hun i dag har en kæreste.

På en bytur i Odense med de to 'Bachelor'-deltagere Stine Mariager og Freja Dahlmann i efteråret 2020 mødte Louise Andresen nemlig den fyr, hun i dag er kæreste med.

De to faldt i snak på en bar, og nu flytter Louise Andresen snart fra Aabenraa til Odense, for at flytte sammen med kæresten.

- Det er så dejligt, og jeg er meget glad, siger Louise Andresen.

Se 'Bachelor' på TV 2 PLAY.