Fem fyre flytter ind

29-årig datede fem fyre på en weekend – sådan går det med kærligheden nu

Sofie Frederikke Pedersen er et andet sted i dag, end da hun afsluttede dating-eksperimentet i ‘Fem fyre flytter ind’.

I sidste ende kunne 29-årige Sofie Frederikke Pedersen ikke benægte sin mavefornemmelse.

Af de fem bejlende mænd i dating-eksperimentet ‘Fem fyre flytter ind’ pegede hun på ham, hun helst ville lære bedre at kende.

Selvom både hendes veninder og far synes bedre om 28-årige Nicklas Bartholdy, så faldt valget på 36-årige Lasse Møller.

- Jeg kan ikke helt forklare, hvad det er (med Lasse, red.). Det er nogle begyndende følelser. Jeg er i hvert fald nysgerrig på ham, sagde hun i programmet på TV 2.

På skærmen så det ud som om, at der var lagt op til et spirende forhold.

Men meget er sket i det år, der er gået siden optagelserne. Både i Sofie Frederikke Pedersen og Lasse Møllers kærlighedsliv.

Følelserne udeblev

Sofie Frederikke Pedersens håb var, at ‘Fem fyre flytter ind’ kunne være en ny og forfriskende måde at date på. Måske det endda ville øge hendes chancer for at finde ham, som – ligesom hende selv – drømte om et familieliv indenfor et par år.

Der gik dog ikke særlig lang tid fra optagelserne sluttede, til hun blev klar over, at Lasse Møller ikke var ham.

- Jeg ved ikke engang, om man kan sige, at vi datede. Vi sås lidt on and off i et stykke tid, men det var det, fortæller hun.

Følelserne, som opstod under deres weekend sammen, udviklede sig aldrig til en forelskelse. I stedet blev deres relation mere venskabeligt.

En af årsagerne var, at de ønskede noget grundlæggende forskelligt på et område: børn.

To forskellige steder

Lasse Møller, som allerede har en søn fra et tidligere forhold, gav under dating-eksperimentet udtryk for, at han gerne ville have flere børn, hvis han “mødte den rigtige”.

Senere har den indstilling ændret sig en smule.

- Sofie er et sted i sit liv, hvor jeg har været, siger han.

- Hun vil gerne have børn og stifte familie. Jeg er afklaret med, at jeg ikke skal have flere børn. Derfor var det bare ikke os to, siger han.

Uden hverken en fælles drøm for fremtiden eller den rette kemi var der ikke mere at bygge videre på for dem.

- Han har allerede taget det skridt, der er det næste i mit liv, siger Sofie Frederikke Pedersen, som fortæller, at hun ikke er ked af, at det ikke lykkedes.

Hun er enig i, at de ikke var det rigtige match, da det kom til stykket. Men hendes deltagelse i 'Fem fyre flytter ind' har ikke været spild af tid.

To har kærester, en er single

Når Sofie Frederikke Pedersen i dag kigger tilbage på datingprogrammet, ser hun det som en sjov oplevelse, hvor hun på kort tid lærte fem mænd at kende.

Selvom hun i dag er single, oplever hun, at være blevet mere bevidst om, hvad hun egentlig leder efter i en fyr. Nemlig en mand, som kan få hende til at grine, er nærværende og omsorgsfuld, og hvor det "bare føles naturligt", fortæller hun.

Efter programmet har Lasse Møller fundet en kæreste, som vil det samme som ham. De begyndte at skrive sammen over Instagram og i maj 2021 blev de officielt kærester. Hun har selv to børn i forvejen.

28-årige Nicklas Bartholdy, som var Lasse Møllers største “konkurrent”, indrømmer gerne, at han var ærgerlig over at blive valgt fra i ‘Fem fyre flytter ind’.

- I situationen synes jeg, det var et ærgerligt valg, og jeg tænkte jeg: “Hvad fanden vil hun med ham (Lasse, red.)?”Jeg lagde ikke skjul på, at jeg syntes, Sofie var en vildt dejlig pige, siger han.

Han tror dog også, at han og Sofie Frederikke Pedersen kunne være stødt på nogle problemer, hvis de var fortsat med at ses.

- Sofie var et andet sted, end jeg var. Jeg var lige kommet ud af et langt forhold, og derfor var på daværende tidspunkt ikke interesseret i børn, siger han.

Få måneder efter dating-eksperimentet mødte han også en kvinde, som i dag er hans kæreste.

- Hun er pissedejlig. Vi har været kærester siden maj, siger han.

Se ‘Fem fyre flytter ind’ på TV 2 PLAY. I næste uge kan du følge 42-årige Camilla, som lader fem fyre flytte ind.