Bachelor

Hun gik nøgen ned ad den røde løber – her er 12 ting, du ikke vidste om ’Bachelor’

Mellem dates og roseceremonierne havde kvinderne masser af tid - og den brugte de blandt andet på at spille kort med straf.

Vi nærmer os afslutningen på den første danske sæson af 'Bachelor'.

I ugevis har vi fulgt Casper Berthelsen og senere Jaffer Janjooa samt de mange kvinder i jagten på den helt rigtige kemi og gnist.

Vi har været fluen på væggen ved de allerførste og lidt nervøse samtaler. Vi har oplevet konflikter blandt kvinderne i huset. Vi har været med på dates, der både har budt på ren luksus, men også nervepirrende udfordringer på den græske ø Rhodos.

Og så har vi været vidner til tårefyldte roseceremonier, hvor kvinder uge efter uge er rejst hjem til Danmark.

Men vi har heldigvis også set romantikken folde sig ud med kys og kram.

Men hvad laver kvinderne egentlig, når de ikke er på dates eller til roseceremoni? Måtte de forlade huset? Havde de kontakt til omverden?

I listen herunder kan du komme med bag om 'Bachelor' og få svar på det og meget mere.

Kom med bag om Bachelor

 1. Coronaforholdsregler - test, mundbind og afspritning

  Optagelserne fandt sted i efteråret 2020 - længe inden coronavaccinerne fandtes. Derfor blev der lagt kræfter i at sikre de medvirkende og tv-holdets sikkerhed på arbejdspladsen, så der samtidig var plads til kærlige relationer mellem de medvirkende.

  Alle medvirkende, inklusiv Petra Nagel, blev testet før deres ankomst, efter seks dages karantæne og to gange om ugen under opholdet.

  Tv-produktionen fik taget teststikprøver og blev testet, hvis de skulle lave optagelser, hvor der ikke kunne holdes afstand. Al kontakt mellem tv-holdet og de medvirkende foregik med værnemidler og afstand.

  Ingen blev smittet under opholdet i Grækenland, og de sidste medvirkende og produktionen nåede akkurat hjem, inden landet lukkede ned i november 2020.

 2. Morgenrutiner

  Der findes A- og B-mennesker, og det kom også til udtryk i villaen. Morgenerne startede typisk med, at ‘morgenklubben’, der bestod af de helt morgenfriske, allerede ved 6-7- tiden tog en kop kaffe med ud og gik en tur rundt på grunden. 

  De måtte ikke forlade huset, og derfor gik de primært bare i ring rundt på parkeringspladsen foran den luksuriøse villa. Der var også nogle, der startede morgenen ud med at løbe eller træne.

  Ellers stod deltagerne op løbende. Så det var ikke altid, at alle kvinderne var samlet til morgenmad.

 3. Klar til date

  Dagens højdepunkt var, om man var en af de udvalgte, der skulle på date med Casper eller Jaffer. Kvinderne fik besked fra produktionen på, hvornår de skulle stå klar om morgenen. Det kaldte de at være "mansion klar". Og det indebar, at de skulle gøre sig klar til eventuelt at blive inviteret med på date.

  Kvinderne måtte ikke forlade luksusvillaen, medmindre de skulle på date. Og her blev de kørt og bragt af tv-produktionen.

 4. Det spiste og drak de

  Morgenmaden skulle kvinderne selv stå for. Til det lavede de en liste, hvor de skrev ønsker til indkøb. Der blev også købt ind til, at de kunne snacke i løbet af dagen.

  Frokost og aftensmad fik kvinderne leveret udefra. 

  Generelt var det en luksus at få maden serveret, men flere af kvinderne savnede muligheden for selv at bestemme, hvad de skulle spise. En håndfuld gange fik de også noget hvidvin ind i huset. Der var også tidspunkter, hvor de fik valget mellem vin eller slik og is. 

  Alkohol var der ikke meget af. Selv til optagelserne, hvor deltagerne skulle mingle, var der kun et par flasker vin eller bobler til rådighed. 

  Det eneste tidspunkt, hvor der var rigeligt med alkohol, og hvor der også røg rigeligt indenbords var til havefesten, hvor Casper, Jaffer og kvinderne gav den gas.

 5. Hverdag – når der ikke var date

  For de kvinder, der ikke var på date, blev tiden tilbragt med rigeligt afslapning.

  Dagene og aftenerne gik med at ligge ved poolen, sole sig, træne, snakke og spille spil. Der blev løst en masse krydsord og spillet utallige spil 500 og Uno.

  Og manglede de pludselig noget - eksempelvis tamponer eller cigaretter - kunne de bede produktionen om at købe det til dem.

 6. En dag i friheden

  Én dag fik kvinderne lov at komme væk fra huset i samlet flok, uden de skulle på date.

  Hele flokken fik en tur på stranden, men det var en anderledes en af slagsen. Under optagelserne var der coronavirus i Grækenland, og det kunne lægge hele produktionen ned, hvis en blev smittet, så derfor blev der ikke taget nogen chancer.

  Kvinderne bar både mundbind og handsker, da de kom ned på stranden. Og de fik et afsides område med liggestole - langt fra de øvrige strandgæster -  hvor de kunne opholde sig. Her fik de så til gengæld serveret sandwich, pommes frites og sodavand.

 7. Spil med straf

  Undervejs blev det lidt kedeligt at spille 500 og Uno, og derfor begyndte Kirstine Øbakke at finde på straffe i deres spil. Det resulterede i nogle straffe, som kvinderne morede sig med, men som seerne ikke opdagede.

  Et eksempel var, at Kirstine Øbakke skulle have et stykke cheddarost mellem balderne, mens hun havde en afgørende samtale med Jaffer.

  En anden kvinde, der modtog en spilstraf, var Bolette Birch. Hun skulle gå catwalk nøgen på den røde løber, der blev brugt ved roseceremonierne - dog uden at andre end kvinderne var til stede.

 8. Ingen kontakt til Danmark

  Kvinderne var mere eller mindre isolerede fra omverdenen under opholdet i villaen. Der var ét tv i huset med en filmkanal - dog med græske undertekster.

  Enkelte gange fik kvinderne udleveret deres telefoner, så de kunne tjekke, om regninger var betalt og lignende. Her havde de også mulighed for lige at komme i kontakt med familie og fortælle lidt om, hvordan de havde det. De måtte dog ikke tale om programmet.

 9. Huset – placering og rengøring

  Kvinderne var under optagelserne indlogeret i en luksusvilla på den græske ferieø Rhodos. Villaen har seks store soveværelser, fire badeværelser og egne pools.

  Kvinderne fordelte rengøringsopgaverne ud fra værelsesfordelingen. Dermed skiftedes de til at stå for oprydning, rengøring af køkken, tømme opvaskemaskine og lignende. 

  Værelserne stod de hver især for at holde rene og ryddelige

 10. Værelsesfordeling

  Deltagerne blev fordelt i husets seks store soveværelser, men måtte også finde sig i at blive flyttet rundt. Efter roseceremonierne blev der rokeret om på værelserne. Det var de deltageransvarlige hos tv-produktionen, der stod for at fordele kvinderne ud på værelser.

 11. Kjoler

  Alle kvinderne fik at vide, at de hjemmefra skulle pakke otte kjoler, de kunne bruge til roseceremonierne og en eventuel finale. Fire lange kjoler og fire korte.

  De måtte selv bestemme, hvad de ville have på, men det skulle være pænt og ordentligt. Inden de rejste mod Grækenland sendte de et par billeder hver af nogle af kjolerne til produktionen.

  Flere af kvinderne passede tøj sammen og lånte derfor også kjoler og tøj af hinanden i huset.

 12. Klar til roseceremoni

  På de dage, hvor der skulle optages roseceremoni, begyndte de fleste af kvinderne at gøre sig klar cirka to timer før, optagelserne startede. De fik altid et tidspunkt, hvor de skulle være færdige og stå klar.

  Al makeup og hårsætning stod de selv for. Dog blev de lige duppet lidt i ansigterne inden optagelserne, for at de ikke skulle fremstå skinnende på skærmen.

  Luksusvillaen havde fire badeværelser og en masse øvrige spejle, så der var ikke den store kamp om at komme til.

Se 'Bachelor' på TV 2 PLAY.