Vild med dans

Her er de professionelle dansere i 'Vild med dans' 2021

Fem af de professionelle dansere har tidligere vundet konkurrencen.

Holdet af professionelle dansere er sat, og premieredatoen er klar.

18. sæson af 'Vild med dans' skydes i gang 10. september, og det bliver med et comeback til en dansedarling og et nyt ansigt blandt de kvindelige proffer.

Nedenfor kan du få overblik over, hvilke professionelle dansere der går på gulvet i efterårets 'Vild med dans'.

Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen er med for 16. gang og er dermed den professionelle danser med flest 'Vild med dans'-sæsoner på cv'et.

Den 43-årige danser har vundet tre gange. Første gang i premiere-året 2005 med skuespiller Mia Lyhne, i 2015 med skuespiller Ena Spottag og senest i 2020, hvor han gik hele vejen med skuespiller Merete Mærkedahl.

Jenna Bagge

31-årige Jenna Bagge går på gulvet i sin ottende sæson af 'Vild med dans'.

Det sker efter stor succes i 2020. Her dansede hun sig til sin første finale, hvilket resulterede i hendes hidtil bedste placering: En andenplads med skuespilleren Albert Rosin Harson.

Silas Holst

38-årige Silas Holst fik sin debut i 2008 og har danset sig til finalen i syv ud af de otte sæsoner, han har deltaget i. Nu er han klar til sin niende omgang.

Det er indtil videre blevet til tre sejre. I 2011 med skiløber Sophie Fjellvang-Sølling, i 2014 med daværende vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl og i 2019 med skuespiller Jakob Fauerby. Derudover har han også danset sig til tre andenpladser.

Sidste år fik Silas Holst en tredjeplads med skuespiller Nukâka Coster-Waldau.

Mads Vad

36-årige Mads Vad tager sin 15. tur på gulvet. Han var med i 'Vild med dans' for første gang i 2006 og har siden danset sig til to sejre.

Den første kom i 2010 med vejrvært Cecilie Hother og den anden i 2013 med bordtennisspiller Mie Skov. Derudover er det blevet til to andenpladser og to tredjepladser – senest en andenplads i 2019 med skuespiller Molly Egelind.

Sidste år blev han nummer fire med modestylist og influencer Emili Sindlev.

Morten Kjeldgaard

36-årige Morten Kjeldgaard kan i år fejre sit 10-årsjubilæum i 'Vild med dans'. Han debuterede 2009 og har stået i finalen fire gange.

I 2016 vandt han med bokseren Sarah Mahfoud. Derudover blev det til andenpladser i 2015, 2017 og 2019 – senest med sangerinden Coco O.

Sidste år dansede han sig til en femteplads med tv- og radiovært Sara Bro.

Karina Frimodt

Karina Frimodt er med i 'Vild med dans' for 11. gang.

Sin hidtil bedste placering fik hun i 2013 med komikeren Uffe Holm. Her blev de nummer to i konkurrencen. Siden debuten i 2010 har den 42-årige danser derudover fået tre tredjepladser, senest med skuespiller Christopher Læssø i 2019.

Sidste år dansede hun med skuespiller Janus Bakrawi, der blev skadet. Derfor måtte parret udgå efter syv uger.

Asta Björk

23-årige Asta Björk begyndte sin 'Vild med dans'-karriere med en sejr. Den fik hun i 2018 med skuespiller Simon Stenspil.

Derudover tæller cv'et en fjerdeplads med modellen Oscar Bjerrehuus, mens hun sidste år blev nummer ni med dj'en Faustix.

Denne sæson bliver hendes fjerde.

Martin Parnov Reichhardt

38-årige Martin Parnov Reichhardt debuterede i 2019 og danser i år med i 'Vild med dans' for tredje gang.

Sidste år fik han fire uger på gulvet biologen Vicky Knudsen. De sluttede på en 10. plads.

Mille Funk

30-årige Mille Funk er i år med for syvende gang. Hun fik sin debut i 'Vild med dans' i 2015, og cv'ets foreløbigt bedste placering kom tre år senere, hvor hun dansede sig til en tredjeplads med skuespilleren Esben Dalgaard.

Sidste år måtte hun og tv-værten Kristian Bech forlade programmet som sæsonens andet par.

Malene Østergaard

32-årige Malene Østergaard gjorde comeback i 'Vild med dans' sidste år efter at have boet flere år i Los Angeles.

Hun og håndboldspilleren Lars Krogh Jeppesen måtte dog forlade programmet som sæsonens første par.

Hun debuterede i programmet i 2012, og sin hidtil bedste placering fik hun i 2013, hvor hun dansede sig til en syvendeplads med skuespiller Thomas Ernst.

Dette bliver hendes fjerde sæson i 'Vild med dans'.

Claudia Rex

Efter tre års pause med fokus på karriere og familie er 34-årige Claudia Rex tilbage i 'Vild med dans'.

Hun har vundet én gang tidligere. Det var i 2012 med tv-vært Joakim Ingversen. Derudover har hun fået to andenpladser, i 2011 med bokseren Patrick Nielsen og i 2014 med skuespiller og sanger Johannes Nymark.

Nu er hun klar til sin ottende sæson.

Camilla Sofie Dalsgaard

Årets nye ansigt blandt de professionelle dansere er 30-årige Camilla Dalsgaard. 'Vild med dans'-verdenen er dog ikke helt fremmed for hende, da hendes mor, Soffie Dalsgaard, tidligere har deltaget som professionel danser.

Selv har hun danset, siden hun kunne gå. Til daglig arbejder hun som danseinstruktør og har blandt andet koreograferet danseshows for Miss Danmark de seneste seks år.

Se 'Vild med dans' på TV 2 og TV 2 PLAY fra fredag 10. september klokken 20.