Bachelor

Hun var på vej til at forlade ‘Bachelor’ - i sidste øjeblik ombestemte hun sig

Flere af kvinderne føler, at de bliver holdt hen med roser og pæne ord uden at blive inviteret på date.

Der blev ikke lagt fingre imellem, da kvinderne fik en unik mulighed for at stille anonyme spørgsmål til bachelorerne Casper Berthelsen og Jaffer Janjooa forud for denne uges roseceremoni i ’Bachelor’.

Her blev der blandt andet spurgt til, hvem Casper syntes kyssede bedst, om Jaffer kun var ankommet for at få flere følgere på Instagram og om Casper i virkeligheden havde besluttet sig for, hvem han ville ende op med.

Men der var ét spørgsmål, som var vigtigt for flere af kvinderne at få svar på fra Casper.

Nemlig spørgsmålet om, hvorfor han giver roser til kvinder, han aldrig inviterer på date og dermed giver dem falske forhåbninger.

En af de kvinder, der især følte sig holdt hen, er 30-årige Malene Holgersen. I anden uge blev hun inviteret på date med Casper Berthelsen, men sidenhen blev hun forbigået til både gruppe- og solodates.

Flere gange blev hun i tvivl om, hvorfor hun overhovedet stadig var i den luksuriøse villa i Grækenland, når hun primært brugte tiden sammen med de andre kvinder og ikke med en af de to bachelorer.

Og i aftenens 18. afsnit af ‘Bachelor’ var tålmodigheden for alvor ved at slippe op. Faktisk var hun blevet så træt af at blive forbigået, at hun begyndte at overveje, om det var på tide at takke nej til roserne og rejse hjem til Danmark.

Men et gammelt handlemønster og en samtale fik hende til at ombestemme sig.

Roser var ikke nok

Malene Holgersen havde ellers i ugevis følt stor frustration over ikke at blive inviteret med på dates.

Gang på gang blev hendes navn ikke læst op, når der kom brev fra en af de to bachelorer.

- Jeg kom jo derned for at date Casper og senere hen også Jaffer, og jeg følte, at vi til mingling havde nogle gode, men korte snakke med masser af ping pong, fortæller Malene Holgersen, der også blev bekræftet i sin oplevelse, når hun uge efter uge modtog en rose.

I hendes øjne var en rose lig med en form for anerkendelse og et udtryk for, at man ved at tilbyde og takke ja gav udtryk for, at man gerne ville lære hinanden bedre at kende.

Men det blev lidt ved rosen og de pæne ord.

For når den næste Bachelor-uge begyndte, blev Malene gang på gang forbigået.

Og det forvirrede hende.

De følelser, hun fik, var svære at have. For på den ene side var hun glad på de andres vegne over, at de kom afsted på date, men skuffet over, at hun ikke selv blev inviteret med.

Samtidig vidste hun heller ikke, hvad hun egentlig gik og ventede på, fordi hun ikke fik muligheden for at opleve Casper eller Jaffer på tomandshånd.

- Jeg havde måske ti minutter med fyrene hver anden eller tredje dag.

Og netop dét frustrerede Malene.

- Det var svært ikke at skjule min frustration og skuffelse over for de andre, fortæller Malene Holgersen, der ikke følte, at hun fik muligheden for at undersøge, om der kunne være kemi mellem hende og Casper eller hende og Jaffer.

Og mens andre kvinder afbrød samtaler for at få alenetid med enten Casper eller Jaffer, var Malene mere tilbageholdende.

- Jeg kunne måske godt være mere up front, men det føltes ikke rigtigt for mig at afbryde de andre.

Nyt håb

Egentlig ville hun hellere have, at de smed hende hjem med beskeden om, at jeg ikke var noget for dem.

- Men det virkede bare til, at de var nysgerrige, fortæller Malene Holgersen.

Og efter spørgerunden trak Jaffer hende også til side med beskeden om, at han altså var interesseret i at lære hende bedre at kende.

- Når man ikke kommer ud og får lov til at date en af jer skønne mænd, så er det, at ens håb lige så langsomt begynder at svinde ind, forklarede Malene Holgersen til Jaffer, der endnu engang fortalte hende, at han gerne ville lære hende bedre at kende.

Det gav Malene nyt håb i dating-eventyret, og derfor valgte hun at takke ja til både Jaffer og Caspers rose til aftenens roseceremoni.

Men der var også en anden grund til, at hun valgte at blive.

Bange for at fortryde

Både et forlist forhold og et udlandsophold nogle år tidligere havde betydning for hendes valg.

I 2015 vendte Malene hjem fra et studierelateret udlandsophold i Dubai før tid. Opholdet havde ikke levet op til forventningerne, og derfor valgte hun at afbryde opholdet og rejse tilbage til Danmark.

Da hun kom hjem, fortrød hun længe efter, at hun ikke var blevet og havde fulgt opholdet og oplevelsen til dørs.

- Jeg spurgte hele tiden mig selv: hvorfor holdt jeg ikke bare ud?

Det samme ville hun ikke risikere ved at kaste ’Bachelor’-håndklædet i ringen og rejse tilbage til Danmark.

- Jeg ville nok i virkeligheden have det forfærdeligt med at takke nej til en rose. For mit formål var jo at komme ned og date, men også at få en oplevelse, fortæller Malene Holgersen hvis nysgerrighed også var alt for stor til at trække sig fra ‘Bachelor’-eventyret.

Om Malene Holgersen ender med at finde kærligheden i enten Casper Berthelsen eller Jaffer Janjooa kan du følge med i på TV 2 PLAY, hvor der tirsdag, onsdag og torsdag kommer et nyt afsnit af ‘Bachelor’.