Bachelor

Hendes overraskende valg sendte hende hjem: - Jeg var skuffet og frustreret

Spoileradvarsel: i denne artikel afsløres det, hvad der sker til roseceremonien i 15. afsnit af 'Bachelor'.

Til torsdagens roseceremoni var alt først, som det plejede.

På den ene side stod de to bachelorer side om side med et fad med roser i mellem sig.

På den anden side stod de 15 kvinder, klar til at blive kaldt frem én for én for at modtage en rose og dermed en billet videre i programmet.

Men da årets ene bachelor, Casper Berthelsen, kaldte 29-årige Helle Ribjergs navn, skete der pludselig noget, der ikke er sket før i dansk 'Bachelor'.

Helle Ribjerg valgte at takke nej til Caspers rose. Og da den anden bachelor, Jaffer Janjooa, valgte ikke at tilbyde hende en rose, måtte Helle Ribjerg forlade roseceremonien og dermed programmet.

Mens de øvrige kvinder så måbende til, forlod Helle Ribjerg ceremonien alene.

Nu forklarer hun, hvorfor hun tog den afgørende beslutning.

Tålmodigheden slap op

Helle Ribjerg forklarer, at den endelige beslutning om at takke nej til Casper Berhelsens rose blev truffet til den mingling, der fandt sted inden torsdagens roseceremoni.

- Der fik jeg truffet en afklaret beslutning, og jeg har ikke fortrudt det på noget tidspunkt, fortæller hun.

Til minglingen tog hun fat i Casper Berthelsen, fordi hun savnede noget ærlig snak fra ham om hendes chancer i programmet.

Han forklarede hende, at han frygtede, der ikke var nok tid tilbage til at han kunne nå at lære hende godt nok at kende.

Jeg følte ikke, Casper havde vist interesse for mig

Helle Ribjerg

Men allerede før minglingen var Helle Ribjergs tålmodighed ved at være sluppet op. Hun havde efter flere uger i programmet endnu ikke haft en alenedate med Casper Berthelsen.

- Jeg følte ikke, Casper havde vist interesse for mig. Og som tiden gik, blev jeg mere og mere skuffet og frustreret over, at jeg ikke fik ret meget tid sammen med ham, siger Helle Ribjerg.

Og da Casper Berthelsen efter Helles mening gav hende et vævende svar på hvorfor, var hun ikke længere i tvivl om, at hun var færdig i programmet.

Han var på en piedestal

Helle Ribjerg forklarer, at skuffelsen over den manglende opmærksomhed fra Casper Berthelsen også kom af, at hun havde sat Casper Berthelsen op på en piedestal, før hun overhovedet havde mødt ham.

Som Helle Ribjerg tidligere har fortalt, havde hun skrevet et kærestebrev til Casper Berthelsen, før hun tog afsted til Grækenland.

Hun havde nemlig dannet en masse forestillinger i hovedet om, hvem han var. Men følelserne udeblev i virkeligheden.

- Den var der bare ikke. I hvert fald ikke nok til, at jeg havde lyst til at bruge mere tid på at vente, til det måske blev min tur, siger Helle Ribjerg.

Derfor takkede hun nej til Casper Berthelsens rose, velvidende om at hun ikke var sikker på en rose fra Jaffer Janjooa, som hun havde brugt endnu mindre tid med.

Sammen med Binnur Fidan og Bettina Teimann, der ikke blev tilbudt roser, måtte hun altså forlade Grækenland.

Udseende er ikke alt

Helle Ribjerg er stadig single i dag, men har datet en del siden 'Bachelor' sluttede.

At være med i programmet har lært hende en del om dating og kærlighed. Særligt én ting tager hun med sig: at udseende og overfladiske ting ikke betyder alt.

For når det kom til Casper Berthelsen, følte Helle sig meget draget af hans udseende og hans profil, uden at de to matchede personlighedsmæssigt.

Selvom de måske nok var et match på papiret, men ikke i virkeligheden,

- Det er meget godt at blive mindet om, at personlighed altså betyder langt mere end udseende, og at personligheden er det, der gør andre mennesker smukke, siger Helle Ribjerg.

Og den direkte facon, Helle Ribjerg viste i programmet, har hun også taget med sig videre i datinglivet.

- Jeg har lært, at det betaler sig at være modig og direkte, når det kommer til kærlighed, siger hun.

Se 'Bachelor' på TV 2 PLAY.