Bachelor

Han øvede foran Youtube, og så gav han pigerne et chok

Casper Berthelsen optrådte med et 'Magic Mike'-inspireret show for at vise pigerne en anden side af sig selv.

Normalt er han en meget kontrolleret, pæn og høflig mand i nystrøget tøj.

Men i onsdagens afsnit af 'Bachelor' viste Casper Berthelsen sig fra en helt ny side foran de 15 tilbageværende kvinder i huset.

Her valgte han nemlig at overraske med et helt særligt danseshow.

- Jeg havde jo lyttet til kvinderne, når de sagde, at de godt kunne tænke sig at se noget mere kant og en mere vild side af mig, siger Casper Berthelsen.

Derfor trak han en stol ind i pigernes hus og fremførte en helt særlig koreografi inspireret af filmen 'Magic Mike' - en amerikansk film om mandlige strippere med Channing Tatum i hovedrollen.

Havde øvet to timer på Youtube

Selvom det så rutineret ud, da Casper Berthelsen fremførte sin særlige koreografi i 'Bachelor', var det altså langt fra noget, som han havde forberedt hjemmefra.

Jeg skulle ud af min komfortzone

Casper Berthelsen

Tværtimod var det noget, som han havde lært sig selv på Youtube aftenen før, da han havde besluttet sig for at give pigerne en overraskelse.

To timers koncentreret øvelse skulle der til, før de forførende dance moves fra 'Magic Mike' sad lige i skabet.

Det var dog ikke uden en vis grad af nervøsitet, at Casper Berthelsen fremførte sin dans foran de mange feststemte kvinder.

- Jeg har aldrig lavet et stripshow før, så det var selvfølgelig megagrænseoverskridende, siger Casper Berthelsen og tilføjer:

- Men en del af pointen var jo også, at jeg netop skulle ud af min komfortzone. Og det ville jeg bevise, at jeg godt turde.

Flere af kvinderne havde i løbet af programmet påpeget overfor bacheloren, at han var for kontrolleret, og at de savnede at se noget vildskab hos ham.

Og netop derfor var det vigtigt for ham at gå "all in" på at vise en anden side af sig selv.

- I programmet vælger jeg - meget bevidst - mest at vise et meget modent og voksent billede af, hvem jeg er. Men i virkeligheden indeholder jeg jo også mange andre ting, siger Casper Berthelsen.

Nu har kaptajnen taget styringen tilbage

Casper Berthelsen

Tager styringen tilbage

Casper Berthelsen valgte at fremføre sit danseshow ugen efter, at sæsonens anden bachelor, Jaffer Janjooa, havde sin ankomst i programmet.

Og timingen var ikke helt tilfældig.

- Nu har bachelor nummer to haft nogle dage til at vise, hvem han er overfor kvinderne. Men nu har kaptajnen taget styringen tilbage, siger Casper Berthelsen, der er kaptajn i Flyvevåbnet, med et grin.

Og noget kunne tyde på, at det betalte sig for Casper Berthelsen at servere pigerne noget af det sexappeal og maskulinitet, de havde savnet.

I hvert fald var det nogle meget begejstrede kvinder, der så målløse til under Casper Berthelsens dans.

- En fucking lækker, bad ass stripper, lød det fra Kirstine Øbakke.

- Jeg synes, at det var hamrende lækkert for at sige det lige ud, lød det fra Malene Holgersen.

Og kvindernes reaktion glædede også den 33-årige bachelor, som ser sit danseshow som en form for vendepunkt for ham i ’Bachelor’.

- Kvindernes reaktion var det vildeste, jeg har set i programmet indtil videre. Det var fuldstændig priceless at se, at de sad helt mundlamme tilbage, siger Casper Berthelsen.

Se 'Bachelor' på TV 2 PLAY.