Bachelor

Bachelor overvejede at trække sig efter stor overraskelse

Casper Berthelsen var ved at rejse hjem fra Grækenland efter sæsonens store overraskelse.

Det var lidt af en bombe, der sprang i årets ’Bachelor’, da vært Petra Nagel løftede sløret for, at der kom endnu en singlefyr ind i programmet.

I tirsdagens program blev kvinderne introduceret for 31-årige Jaffer Janjooa, der altså skulle date husets 13 tilbageværende kvinder på lige fod med 33-årige Casper Berthelsen.

Og det var først dagen efter Jaffers ankomst, at den oprindelige ’Bachelor’ fik at vide, at han ikke længere var ene mand blandt kvinderne i Grækenland.

I programmet var hans umiddelbare reaktion på nyheden temmelig afdæmpet.

- Fedt, sådan, stærkt, sagde Casper Berthelsen med et stort smil på læben.

Men indeni ham var der dog noget andet, der fyldte.

For dagen efter, Casper Berthelsen modtog beskeden, var han ved at rejse hjem.

Overvejede at tage hjem

Casper Berthelsen fortæller til TV 2, at hans første positive reaktion på nyheden om Jaffer Janjooas ankomst faktisk var reel nok.

- Lige umiddelbart tænkte jeg, at det jo selvfølgelig var en kæmpe overraskelse, men faktisk også en glædelig overraskelse, siger Casper Berthelsen.

For mens kvinderne havde hinanden at sparre og dele deres oplevelser i programmet med, var Casper Berthelsen mest alene, når ikke han var på date eller til fest under optagelserne til programmet.

Det var en kæmpe overraskelse, men faktisk også en glædelig overraskelse

Casper Berthelsen

Derfor blev han i første omgang glad ved udsigten til at kunne dele sin oplevelse med en anden.

- Min umiddelbare tanke var, at det var fedt, at der kom en anden fyr ind, som jeg kunne sparre med, siger Casper Berthelsen.

Men dagen efter Jaffer Janjooas ankomst valgte den 33-årige at indkalde til møde med Warner Brothers, produktionsselskabet bag 'Bachelor'.

Casper Berthelsen mente nemlig ikke, at produktionen havde levet op til den kontrakt, som de havde lavet med ham.

- Jeg var simpelthen så utilfreds med flere ting, at jeg overvejede at trække mig og rejse hjem, siger Casper Berthelsen.

Krisemøde om kontrakten

Hvad det præcis var, at Casper Berthelsen var utilfreds med i henhold til hans kontrakt, kan han ikke komme nærmere ind på af hensyn til samme kontrakt.

- Jeg synes faktisk, at det, de havde gjort, var totalt utilgiveligt. Jeg følte, at de havde brudt min tillid til dem. Men efter de havde undskyldt, endte vi med at finde en løsning, som jeg kunne leve med, og derfor blev jeg, siger Casper Berthelsen.

Casper Berthelsen havde et flere timer langt møde med produktionen, som altså endte med, at han fortsatte i programmet side om side med Jaffer Janjooa.

Han understreger, at det ikke havde noget med Jaffer Janjooa som person at gøre, men at hans utilfredshed altså bundede i produktionens overholdelse af kontrakten.

Redaktør på 'Bachelor' Morten Lübbert fortæller til TV 2, at han ikke kan gå i detaljer om kontrakten med Casper Berthelsen.

Men ifølge ham har hele produktionsholdet fra start gjort deltagerne det klart, at der ville komme ændringer og overraskelser undervejs.

Det har fra starten været meningen at producere serien med to bachelors

Morten Lübbert, redaktør

- Vi har både inden og under optagelserne grundigt forberedt Casper på, at der undervejs i forløbet vil ske store og små ting, der vil ændre situationen for ham og kvinderne. Det har fra starten været meningen at producere serien med to bachelors for at gøre formatet mere nutidigt og tidssvarende - og ikke mindst for at give kvinderne flere valgmuligheder, siger Morten Lübbert og tilføjer:

- Det er dog helt forståeligt, at Casper reagerer på den måde. Det kan være svært at navigere i et format, hvor der sker store ændringer, som man ikke selv er herre over. Og Casper og produktionen havde en rigtig god snak om det efterfølgende.

Se 'Bachelor' hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 PLAY.